evlenmeyı bekleyen arkadaslar kac yasındasınız???

28 yaşımda herşeyden umudumu kesmişken, ağır bir depresyonun içindeyken kuzenimin oğlunun doğum günü vesilesiyle istemeden gittiğim bir yerde eşimin annesi beni tanıdı.zorla oğluyla tanıştırdı.zorla diyorum çünkü ne ben ne de oğlu istemedik.ilk buluşmamız kabus gibiydi.bitse de gitsek diye dakikaları saydık.sonra ne oldu bilmem.3 ay içinde evleniverdik.hem de deli gibi isteyerek.hep kısmet derlerdi de inanmazdım.yoksa kim 3 ayda evlenir?

sızın gıbı bende delı gıbı ısteyerek ve benıde delı gıbı ısteyen bırı olurmu acaba allah mesut etsın

ben zaten herhangı bırı ıstemıyorum sevecegım asık olacağım onun yanında olmak ıcın dakıkalrı sayacağım bır askla evlenmek ıstıyorum yoksa bırı var benı beğenen ısteyen asık olan ama benım hıc tarzım degıl cok uzak ınsanlarız ıstemıyorum onu

26 yasindayim, galiba bende evde kaldim. gidisat onu gosteriyor. Ben de asik olmak istiyorum ama bir turlu olmuyor.

26 yasindayim, galiba bende evde kaldim. gidisat onu gosteriyor. Ben de asik olmak istiyorum ama bir turlu olmuyor.

bende 26 yaşındayım çevremde kuzen , arkadaş herkes evli nişanlı bebekli .. ama karşıma çıkan kişiler de hep frene basmak zorunda kalıyorum .. mezhep , etnik köken, benden küçük olması ,eğitim vs .. hepsi bana mı denk gelir .. tipi maddi durum hiç önemli değil ama diğer durumlar da karar vermekte ciddi sıkıntı yaşıyorum ..

bende 27yi bitiriyorum bu sene.. saçma sapan bir sürü şey yaşadık ama aşkı özledim aşık olduğum halimi özledim hayatı güzel görmeyi özledim ne bilim karamsarlık kötü ne olacak demek kötü daha bide hormonlar depreşmedi yarın bir gün oda başlar anne ol anne ol diye hepteenn bağlarız depresyona

19 yaşındayım seneye inşallah düğün olacak....:)

25 yaşındayım hatta 25,5 Bekarım evlenmem de 26 hatta 27 yi bulacak.

27 yaşındayım, evet evlenmeyi özellikle çocuğumun olmasını istiyorum ama bilmiyorum, gerçekten yaş ilerledikçe seçicilik artıyor galiba, güvenmek zorlaşıyor. Umarım karşımıza sevip güvenebileceğimiz bize değer veren insanlar çıkar.

yanlis bir evlilik yapmaktansa gec olsun güc olmasin
ömür boyu olsun
yasin cok iyi evlilik icin
kadinlar 30 larinda kendilerini daha iyi taniyorlar yada ne istediklerini
ben tam 29 yasimda evlendim sükür mutluyuz :)
herseyin hayirlisi

20 yaşında evlendim bende.. derdim neyse, koca kaçıyo sanki biraz daha bekleyebilirmişim.. eşim çok iyi biri, dünya tatlısı 2 evladım var çok şükür, ama bekarlığın tadı da ayrı :)

Bende 6 sene biriyle görüştüm ayrıldım bir daha kimseyi sevmem olmaz dedim 8 ay sonra eşimle evlendim şimdide hamileyim çok şükür mutluyumda. 26 yaşında evlendim sanırım evlilik için ideal bir yaş gibi görünüyor.

Yarın 36 yaşım bitiyor =))

Evlilik yaşamsal bir zorunluluk değil, takmayın bu kadar kafanıza

Önemli olan mutlu yaşamak, hayırlıyı bulmak

30 olsun 40 olsun hiç önemi yok

18 yasında evlılıgı ıstemek bıraz tuhaf bence

Şimdi değil tabi. 23e kadar evli olmak isterdim mesela. Ama bu hiç olmayacak çünkü ben de koca olsun amacıyla evlenmeyi istemiyorum çok seçiciyim. Burada beğendiğim birkaç kişi var. Aşık olunası da 1 kişi. Ama o beni sevmiyor. Ben de ondan iyisini bulabileceğimi ummuyorum, o yüzden kız kurusu adayıyım.

23 ümde evlendim. eşim mezun oldu 3 gün sonra nikahımızı kıydık. o 3 günde nikah işlemleri.
o benim doğrumdu bunu anlamıştım. hatta gördüğüm an işte evleneceğim çocuk bu demiştim.
mutluyuz şükürler olsun. allah utandırmasın....

Armudun sapı üzümün çöpü olaylarına girince evlilik istem dışı erteleniyor hayatınızda.
Bu erkekler içinde geçerli...
Ben zamanında bir konu açmıştım erkek kardeşimi evlendirmek için...düşünün artık.
Adam (bana ve çevreme göre) mükemmel ama sırf bir kulağı az duyuyor ve konuşmasında da bazen kelimeleri tam anlatamıyor diye (duyamamaktan kaynaklı)
nedense pek tercih edilmiyor,seçilmiyor...
Tip desen tip var,iş desen iş var,evi var barkı var herşeye sahip,işten eve evden işe,kahve cafe alışkanlığı yok...kötü alışkanlık desen sıfır.......ama yookkk bizim kızlarımızın çoğu 4X4 olduklarından tüm bunlar yeterli gelmiyor ve dolayısıyla sonuç hüsran.
Olabilecek kişilerde maddiyat için etrafında dolanıyor,onlarıda BEN çevrimdışı yapıyorum hemen
Gülüyorum aslında ama hayat böyle...
İyiler nedense bazı şeylere daha geç ulaşıyor....
Neden bunları yazdım bilmiyorum ama sanırım doldum ve konuyu görünce paylaşmaya ihtiyacım olduğunu hissettim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…