arkadaş evlenmeyi bekleyenleri sormuş millet de kaç yaşında evlendiğini yazmış
her neyse ben 25im ve bir an önce evlenmek istiyorum. çünkü iş desen var,birikim desen o da var ama koca adayı yok ortada
Armudun sapı üzümün çöpü olaylarına girince evlilik istem dışı erteleniyor hayatınızda.
Bu erkekler içinde geçerli...
Ben zamanında bir konu açmıştım erkek kardeşimi evlendirmek için...düşünün artık.
Adam (bana ve çevreme göre) mükemmel ama sırf bir kulağı az duyuyor ve konuşmasında da bazen kelimeleri tam anlatamıyor diye (duyamamaktan kaynaklı)
nedense pek tercih edilmiyor,seçilmiyor...
Tip desen tip var,iş desen iş var,evi var barkı var herşeye sahip,işten eve evden işe,kahve cafe alışkanlığı yok...kötü alışkanlık desen sıfır.......ama yookkk bizim kızlarımızın çoğu 4X4 olduklarından tüm bunlar yeterli gelmiyor ve dolayısıyla sonuç hüsran.
Olabilecek kişilerde maddiyat için etrafında dolanıyor,onlarıda BEN çevrimdışı yapıyorum hemen
Gülüyorum aslında ama hayat böyle...
İyiler nedense bazı şeylere daha geç ulaşıyor....
Neden bunları yazdım bilmiyorum ama sanırım doldum ve konuyu görünce paylaşmaya ihtiyacım olduğunu hissettim...
Armudun sapı, üzümün çöpü olayına hiç inanmıyorum ben.
Sonuçta birine aşık olduğunda, sadece aşık olursun.
Ve onu her şeyi ile kabul edersin.
Gözünde 4x4lük yaparsın sevdiğini.
Ya da her şeyin farkındasındır ama görmezden gelebilirsin sevdiğin için.
Batmaz sana hiçbir şeyi.
Kardeşinizin özellikleriyle, evlenmemesi arasında bir bağ olduğunu düşünmüyorum.
Ne insanlar evleniyor ... Bu sadece şansa bakar. Başka da bir şey değil.
ben 10 gun sonra 30 yasımdayım evlenmek ıstıyorum hayırlı bır kısmetle ama hep ayrılıkla sonuçlandı ılıskılerım hep terk edıldım hemde son ıkı ayrılığım hıc bır sey söylenmeden bır terk edılıs ıkısının arka arkaya gelmesı butun ozguvenımı gururumu kuırdı hayttan bu konuya daır umudumu kesmek ıstemıyorum ama yas oldu 30 ne zamn olacak acaba??
25 yaşındayım 3 yıllık bi birlikteliğim var ama iş meslek mevzuları yüzünden evlenemiyoruz.
Bu gidişle 30'u bulur sanırım.
Aslında 30da bile olsa dert değil de şuan sadece içimi kemiren tek şey geç evlenirsem çocuğumun olabilme ihtimalinin azalması.
Evlenirsem hemen çocuk yapmayı da düşünmüyorum biraz evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum e hal böyle olunca ne kadar erken olursa o kadar iyi diye düşünüyorum.
Hayırlısı artık
Haklısın cnm aslında kısmet bu işler bazen böyle düşünüp kendimi teselli ediyorum herşey olacağına varır sonuçta :))meditrina bence takma bukadar artık 40a kadar rahatlıkla doğum yapılıyor canım zaten bebeğinin olmıyacağı varsa 20 yaşındada olsan farketmez
meditrina bence takma bukadar artık 40a kadar rahatlıkla doğum yapılıyor canım zaten bebeğinin olmıyacağı varsa 20 yaşındada olsan farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?