evlenmeyı bekleyen arkadaslar kac yasındasınız???

25 yaşındayım nişanlıyım evlendiğimde 26 olcam halaaa erken olduğunu düşünüyorum bekarlık sultanlık aslında ama bi yanda da hayatımın aşkıyla bi ömür geçirme düşüncesi var.bilmem ki hayırlısı

27 de evlendim, demekki o zaman en hayirli zamanmis...daha erken evlenip esimle daha cok zaman gecirmek isterdim..ya da cocuk icin daha erken davranabilirdim....suanda ruhen ve fiziken zorluklarini yasiyorum...

yoksa gec evlendigim icin pisman degilim...uzerine bu kadar sorumluluk binecegini bilseydim herhalde bekar kalirdim

arkadaş evlenmeyi bekleyenleri sormuş millet de kaç yaşında evlendiğini yazmış

her neyse ben 25im ve bir an önce evlenmek istiyorum. çünkü iş desen var,birikim desen o da var ama koca adayı yok ortada

26 yaşındayım bende evde kaldım.

arkadaş evlenmeyi bekleyenleri sormuş millet de kaç yaşında evlendiğini yazmış

her neyse ben 25im ve bir an önce evlenmek istiyorum. çünkü iş desen var,birikim desen o da var ama koca adayı yok ortada

Mutsuz senin koca adayı vardı ya ne oldu onaögretmenmiydi mühendismiydi öyle birşeydi enişte olmadımı yoksa hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım hayırlı degilse hiç olmasın

Son düzenleme:
23'ümde de aşk- sevgi- mantık diyordum, 33 oldum aynı şeyi diyorum. Üçünü bir arada bulmak zor maalesef, kusura bakmasınlar armudu sapıyla üzümü çöpüyle yemek istemiyorum. İkinci evliliklerden bahsetmişsin, arkadaşım kolay mı sanıyorsun kötü evlilik yaşamayı, boşanmayı, yeniden birine güvenmeyi, herkes kaldıramayabilir. Ancak kendini evli hissetmeye başlamış bir kadın boşandıktan sonra "dul" sıfatını kendine yakıştıramıyor diye duydum boşanan arkadaşlarımdan. Bu sebepten kısa sürede tekrar evlendi çoğu. E artık tecrübeli de oluyorlar daha iyi seçim yapıp, önceki hatalarını da tekrarlamazlarsa mutlu evlilikler oluşabiliyor.

Bence aslolan "huzur ve sağlık" Bu ikisi olsun da hayat nasıl olursa olsun :)

alnına ne yazıldıysa onu yaşıyacaksın cnm kimi 18 kimi 60 yaşında evleniyor inş karşına gerçekten alnına yazılmış olan insan çıkar sakın ümidini kaybetme ama karşına çıkan her adamlada acaba bu benim kısmetim evleneceğim adam mı diyede bakma objektif olamazsın mazallah yanlış kararlar verirsin rabbim hakkında hayırlısını versin

Armudun sapı, üzümün çöpü olayına hiç inanmıyorum ben.

Sonuçta birine aşık olduğunda, sadece aşık olursun.
Ve onu her şeyi ile kabul edersin.
Gözünde 4x4lük yaparsın sevdiğini.
Ya da her şeyin farkındasındır ama görmezden gelebilirsin sevdiğin için.
Batmaz sana hiçbir şeyi.

Kardeşinizin özellikleriyle, evlenmemesi arasında bir bağ olduğunu düşünmüyorum.

Ne insanlar evleniyor ... Bu sadece şansa bakar. Başka da bir şey değil.

29 Yaşındayım ve bu gidişle büyük ihtimal 30 da evlenicem
Bana göre tam da sırası.

o bahsettiğin şanslılardan bi taneside benim
2008 de evlendik eşimle,81 doğumluyum ben...
hala inanılmaz aşık hala inanılmaz bağlıyız..bensiz markete alışverişe gitmez o derece.,gerisini var sen düşün
bu arada ilk mesajımda genelleme yapmadım,kısmi konuştum....bide içimi döktüm sanırım azıcık

25 yaşındayım nişanlıyım evlilik tarihimiz henüz belli değil maddi durumlardan ama annem hep derdi 25 yaşından önce evlendirmicem seni diye anacığım o kadar yürekten söylemiş demekki

rabbim ne zaman nasip ederse canım herkesin vardır bir kısmeti bizde kaç senedir abimi evlendirmek istiyoruz ama bulamıyoruz olmuyor yani zamanı gelmeyince ben abimden 4 yaş küçüğüm ondan önce evlendim kismet işi yani istemekle olmuyor benimde hiç aklımda yoktu üniversite sonuçlarını bekliyordum kayınvalidem beni istemeye geldi ve oldu hemde hiç hesapta yokken 3 günün içinde sözlendim birden çıkıverir karşına sen bile şaşırırsın .

32 yaşındayım bu sene evlenicem inş. 7 yıldır birlikteyiz ama evde kaldımı düşünmüyorum nedense 22 gibi hissediyorum kendimi daha aşkım çıtır ondanmıki acaba

25 yaşındayım 3 yıllık bi birlikteliğim var ama iş meslek mevzuları yüzünden evlenemiyoruz.
Bu gidişle 30'u bulur sanırım.
Aslında 30da bile olsa dert değil de şuan sadece içimi kemiren tek şey geç evlenirsem çocuğumun olabilme ihtimalinin azalması.
Evlenirsem hemen çocuk yapmayı da düşünmüyorum biraz evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum e hal böyle olunca ne kadar erken olursa o kadar iyi diye düşünüyorum.
Hayırlısı artık

meditrina bence takma bukadar artık 40a kadar rahatlıkla doğum yapılıyor canım zaten bebeğinin olmıyacağı varsa 20 yaşındada olsan farketmez

Ben yazsam aynı cümleler olurdu

meditrina bence takma bukadar artık 40a kadar rahatlıkla doğum yapılıyor canım zaten bebeğinin olmıyacağı varsa 20 yaşındada olsan farketmez
Haklısın cnm aslında kısmet bu işler bazen böyle düşünüp kendimi teselli ediyorum herşey olacağına varır sonuçta :))
Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah

40 a kadar yolu var hakikaten ama 30 undan sonra hamilelik biraz daha riskli oluyor diyor doktorlar.
Benim derdim dahası çocuğumla yaş farkım her geçen gün artıyor
Genç anne olmayı isterdim.Bir o kadarda geç evlenmeyi

Ben de 24 üm beklemedeyim ama 5 senelik ilişkim var evlenmek erken gıbı gelıyo bana. Aıleler ısrar etmese daha beklemede kalmak ıstıyoruz :) ama malesef yapıstılar yakamıza ılla evlencez. Evlenmek ıstememızın sebebıde ıslerımızı yoluna koyup daha ıyı sartlarda gecımımızı saglamak ıcın.

ben de 27 yaşındayım bekarım yakın tarihlerde de evlilik falan gözükmüyo
biraz seçici olduğum doğru ama zaten şimdiye kadar da karşıma doğru düzgün biri çıkmadı evliliği düşündürecek
bu işlerin zaten tamamen nasip kısmet olduğuna inanıyorum ölüm ve evlilik tarihi değişmez kader
allah ne zaman yazmışsa ozaman olur
yani ben şunu reddettim ondan oldu ben ayrıntıcıyım ondan evlenemedim falan bunlar hep masal bence
bize düşen sadece allahtan hayırlısını dilemek ve bol bol dua etmek
acele edip saçma sapan bir evlilik yapıp ömür boyu uğraşmak ya da boşanmak bunlarda çok kötü
Allah herkesin hayırlı kısmetini tez zamanda çıkarsın karşısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…