evlenmeyı bekleyen arkadaslar kac yasındasınız???

21 yaşındayım 2. senesi bitecek bir ilişkim var ama evlilik sanki bize çok uzak. erkek arkadaşıma kalsa okulumuu bekliyor yani uzun zaman önce böyle bir şey söylemişti. ama yok onun dışında evlilik lafı çıkmıyor ağzından . öyle çıtır falan da değil 28 yaşına gelmiş eşek kadar adam yok ağzına evliliği almıyor deli ediyor beni. seneye okulum bitiyor bakalım 22yi beklicem. 22 de yanılıp şaşırıp erkek arkadaşım bir teklifte bulunursa heralde 23-24 ancak

22 Yaş.... hele bakak ne zaman evlencez

sevgili mevgilide yok bende hayırlısı artık

ben 27 yaşındayım evlilik yakınımdan bile geçmiyor öngörüm 35 e doğru evlenirim sanırım yada yalnız yaşlanırım

ben 27 yaşındayım evlilik yakınımdan bile geçmiyor öngörüm 35 e doğru evlenirim sanırım yada yalnız yaşlanırım

Nerden biliyorsun sekerim, belki hayallarinin erkegiyle bugun karsilacasksin :) Kismet garip bir sey, ne zaman ne olacagini bilemeyiz.

Ailenize, ese dosta evlenmek istediginizi soyleyin, bakalim kimler gelecek :)

önemli olan evlenmek veya tekrar tekrar evlenmek değil doğru insanı bulup evlenmek yoksa herkes evlenir.
Biri vardı bayan çirkıin,hiç özelliği de yok sürekli evleniyor boşatılıyor mu boşanıyor mu defalarca düğün yapıp bi de evleniyordu....Bu durum güzel değil...

31 yasindayim ve aday adayim bile yok uhuhhuuuuu ;( oliyim bennn

29u doldurmama bikaç ay kaldı.. aday adayı bende de yok.. neyse ya iyiki de yok.

canım hayırlısı olsun herşeyin gerçekten. niyetinde eminim hayırlısı olsun diyorsundur ama buna inanarak de ve ne zaman olacak diye düşünme fazla. millet 2, evliliğini yapıyor falan fistan diyip kendini kıyaslama bak ne güzel kısmetler çıkar karşına Allahın izniyle

Bende aynii..anlamiyorum ki neden karsima iste o kisi benim diyen biri cikmiyoo hala
Cikmiyo iste cikmiyo cikmiyoo.. aman yaaugrasamam zatendusunuyorum da olsa nasil olurdu diye.. İyi boyle

Bu arada yasitlarim 2. cocugunu doguruyo...

Cikmiyo iste cikmiyo cikmiyoo.. aman yaaugrasamam zatendusunuyorum da olsa nasil olurdu diye.. İyi boyle

bence kendini kandırıyosun.çünkü bende aynı şeyi söylüyorum soranlara ama düşünmedende kendimi alamıyorum.milleti böyle mutlu mesut görünce heleki benden gidenleri(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…