25 yaşındayım nişanlıyım evlilik tarihimiz henüz belli değil maddi durumlardanama annem hep derdi 25 yaşından önce evlendirmicem seni diye anacığım o kadar yürekten söylemiş demekki
19 yaşındayım seneye inşallah düğün olacak....:)
ben 27 yaşındayım evlilik yakınımdan bile geçmiyor öngörüm 35 e doğru evlenirim sanırım yada yalnız yaşlanırım
hahahah bir sevgili var zatende kendisi sadece sevgiliNerden biliyorsun sekerim, belki hayallarinin erkegiyle bugun karsilacasksin :) Kismet garip bir sey, ne zaman ne olacagini bilemeyiz.
Ailenize, ese dosta evlenmek istediginizi soyleyin, bakalim kimler gelecek :)
hahahah bir sevgili var zatende kendisi sadece sevgili
konularımı okursan kendisi gidici canım ..Eh daha ne olsun, ayni yastayiz ama benim sevgilim bile yok :) Adayin var iste ne guzel , sikayetci olma :)
29u doldurmama bikaç ay kaldı.. aday adayı bende de yok.. neyse ya iyiki de yok.
Ben yazsam aynı cümleler olurdu
Cikmiyo iste cikmiyo cikmiyoo.. aman yaaugrasamam zatendusunuyorum da olsa nasil olurdu diye.. İyi boyleBende aynii..anlamiyorum ki neden karsima iste o kisi benim diyen biri cikmiyoo hala
Cikmiyo iste cikmiyo cikmiyoo.. aman yaaugrasamam zatendusunuyorum da olsa nasil olurdu diye.. İyi boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?