• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeyi düşünüyorum ama yalancı biri dediler...

Ya bu ne saçma bir şey.
Adamin tipi tıp değil, huyu 'evlensin de ittirsin gitsin artık bize bulaşmasın' modunda yengeye bile 'iyi masallah' dedirttemeyecek kadar kötü, yalanci, mesleği desen sizinkinden yorucu ,az para getiren ve garantisi olmayan bir iş.
Evlenip ne yapacaksin ki? Kim evlenince sevmiş kocasını:) hangi dünya bu?
Evlensen apat topar hamile kalacaksin yaş geciyor diye. Eve ondan Cook önce gelecegin için yemek temizlik,çekme çevirme,alışveriş sende. Adam tüm gün ayakta oluyor, yorgun .ayaklarını uzatacak, sen çay servisi yapacaksın. Gece koynuna girip gönlünü hoş edeceksin - ki çekici gelmeyen bir erkek . Yani zor bir olay sevmediğin, teninin istemediği adamla ter içinde o işi yapmak😐Sabah kahvaltisini hazirlayacaksin adamı ugurlayacaksin. Sonra bebeğin olacak aynı düzen, adam belki yorgunum diye bebeğe bakmaktan bile aciz olacak. Geleneksel - ataerkil biriyse belki senin maaşının hesabını kitabını tutacak,gonlunce harcayamayacaksin. Yalancı biri olduğu için belki de seni ufak ufak dolandıracak.
değer mi yani, sırf evde kalmayayim diye evlenmeye?
Madem evliliğe niyetin var yay eşine dostuna. Senin gibi öğretmenle evlenmek isteyen çok insan vardır. Onlarla buluş,daha çok kanının kaynadığıyla evlen bari

Uzak akraba .yalan söylüyor üç kişi dedi bunu.sabah diğer bir arabayla görüştüm aramızda kalsın dedim oda dedi yalan söyler ortalığı karıştırmayı sever dedi
Bir değil iki değil tam üç kişi yalancı demiş. Demek ki ciddi ciddi yalanci.
Bir insanın adını aninca aklına 'yalancidir' geliniyorsa o adamda iş yoktur . Üstelik birinin dediğinin yalan olması için oyle olmadığının ispatlanması lazım. Demek ki bu adam kötü de bir yalanci, bugün dediğinin yarın doğrusu ortaya çıkıyor ,güvenilmez birisi. Derler ya yalan g.tune yuva yapmış diye. Ne işin var oylesiyle?

Evlilik böyle bir şey değil öncelikle. Sırf evli olmak için içinizin almadığı, sevmediğiniz biriyle aileniz seviyor, iyi biri diye KESİNLİKLE evlenmemelisiniz.

Dün söyledi aileme söylemem bunu daha önce biri daha söylemişti bana ama kimse dört dörtlük değil yalan söylemek sıkıntı yaratirmi
Sıkıntı mı ? Ben yalan söyleyen insanlara hiç iyi gözle bakamam, zaten bir de anlaşılıyor yalan söyledikleri seni salak yerine koyduklarını sanıyorlar,böyle biriyle yaşanır mı ? Hepsini geçtim aşık değilsin aynı yatağa nasıl gireceksin ? Ben tiksinirim, görünce kalbin carpmiyorsa ne işin var evlilikle

Akrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Adam aynı yaş güvenlikçi kadrolu ben öğretmenim.yillarca istemedim diyemi acaba bi türlü evet diyesim gelmiyor.adami beğenmiyorum.herkes evlenince seversin diyor çok iyi bir insan herkese koşar ailesine düşkün.
Bende dün büyük yengesini aradım dedi artıları da var eksileri de.insanlarla çok dalga geçer ve çok yalan söyler. Bunlar sizce çok sorun olurmu ilerde
Kadın ayağı yok dedi ev işi de yapar.iyi birisi demedi
Ben stres yapıyorum adam sürekli bize geliyor babam abim çok seviyor ama bende sevgi sıfır evlenirsem pişman olurmuyum
Yalan söylenilmesini ve dalga geçilmesini görmezden gelebilirsen ooooo musmutlu bi evlilik

Akrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Adam aynı yaş güvenlikçi kadrolu ben öğretmenim.yillarca istemedim diyemi acaba bi türlü evet diyesim gelmiyor.adami beğenmiyorum.herkes evlenince seversin diyor çok iyi bir insan herkese koşar ailesine düşkün.
Bende dün büyük yengesini aradım dedi artıları da var eksileri de.insanlarla çok dalga geçer ve çok yalan söyler. Bunlar sizce çok sorun olurmu ilerde
Ben stres yapıyorum adam sürekli bize geliyor babam abim çok seviyor ama bende sevgi sıfır evlenirsem pişman olurmuyum
Her şeyi geçtim hiç sevmiyorsunuz adamı o yüzden hiç umutlandırmayın bence.

Bu mesajı her cümlesi ile benim size yazıp bu soruları sorduğumu düşünün.
Bana ne tavsiye ederdiniz?
Yalancı vs olması bir tarafa, akraba bir de.
Burayı iki kere okuyarak cevap verin ama.

Bu mesajı her cümlesi ile benim size yazıp bu soruları sorduğumu düşünün.
Bana ne tavsiye ederdiniz?
Yalancı vs olması bir tarafa, akraba bir de.
Burayı iki kere okuyarak cevap verin ama.
Uzak akraba ama onu sıkıntı etmiyorum ama şakayla karışık insanlarla alay ediyor bazıları neşeli insan diyor ama şaka da olsa öyle konuşması beni soğutuyor ve iki yenge de yalanı var diyor

Bide hep beni sevdiğini söylüyormuş ablama onlarda diyor olsun işte ondan iyisini mi bulacaksın

Bende disarda çay içmeyi düşünüyorum biraz gorussem belki çözerim mi acaba
Bence b’k yemeyin oturun. İkinci gun buraya konu acarsiniz arsiz serefsiz bi adammis diye. İstemediginiz sevmediginiz adamla nasil seviseceksiniz yahu? Yani bi de ogretmensiniz. Dertsiz basa dert aramak bu. Ya kendi maasini kendisi yemek varken boyle nam salmis birini beslemeyi neden ister bi insan? Cevre baskisi ve yasiniz geciyor diye paniklemis olabilirsiniz ama bi silkinip kendize gelin rica ederim! Burda ne melaike gibi gorunen adamlarin nikahtan sonra 180 derece dondugununokuyoruz. Ki sizinkinin ne oldugu belliymis zaten. İlla ki biri sizi istesin pesinizde olsun ise dusunceniz emin olun sizle bi kere yattiktan sonra hevesi gecer ‘kalk cayi koy’ der. ( aci konusmus olabilirim ama bu konuda kadinlarin hele ki egitimli kadinlarin boyle adamlarin elinde oyuncak olmasi benim agirima gidiyor)

Uzak akraba ama onu sıkıntı etmiyorum ama şakayla karışık insanlarla alay ediyor bazıları neşeli insan diyor ama şaka da olsa öyle konuşması beni soğutuyor ve iki yenge de yalanı var diyor
Geveze zevzegin biri yani. Hani su turk filmlerinde herkesin sinir oldugu tiplerden.

Kesin pişman olursun benzer birşey yaşadım sakın ama sakın diyorum. Ailene yada çevresindekilere davranışlarına bakma hepsi göz boyama. Yalancı ve insanlarla dalga geçen tip altında birşey saklayandır başkada bişey demem. Zaten içtne içe hissediyorsun kendini susturma kulak ver. Bangır bangır hislerin hayır diyor zaten..

Hanımefendi, adam evlenmek istediğiniz gibi biri değil işte neyi zorluyorsunuz?

Eğer evlenirseniz de, 1.ayda sizi burada göreceğimden hiç şüphem yok.

Adam dünyanın en iyi insanı da olsa sizde sevgi sıfır ise kesinlikle pişman olursunuz
Abim babam seviyor benimde yaşım geçiyor diye sakın evlenmeyin

Şunları okuyunca bu çocukları kimler eğitiyor diyorum ya hayretle okuyorum siz bu okulları bomboş gidip okuyup geldiniz mi ne yaptınız hayatta hiçbir şeyi kendinize layık görmüyor musunuz sevmek sevilmek deli dolu bir aşk yaşamak öyle biri evlen dedi diye evlilik düşünmek nedir ya

Adam akrabanız,yalancı,dalga geçen biri
İyi insan diye evlenilir mi yahu,öğretmensiniz siz,bunu size biz söylememeliyiz bence. İyi insan olmak bir artı mı,zaten olması gereken bir şey,görev gibi.

Bir de güvenlikçiymiş. Kala kala güvenlikçiye mi kalmış koskoca öğretmen? Zorla söylettiriyorsunuz insana

Doğru söylüyorsunuz sevmiyorum dedim adama oda biliyor sevmedigimi ve beraber uyumak fikri beni strese sokuyor sevmiyorum dedim ama hala uğraşıyor adam olsun diye belki gerçekten beni seviyordur bir şans vermelimi insan
Sabit maaşlı insansın sevmese bile kaçırmak istemez, bence aklını başına topla, düşündüğünde irkildiğin birine şans bile verme.

Ben eşimle severek evlendim ona rağmen evlilik çok zor. Sevmediğim biri ile evlilik çekemezdim. Ömür boyu aynı hayatı yaşamak var, hastalık var, cinsellik var. Sevmediğin bir insanla birlikte olabilecek misin?

Çok iyi diyenler kendileri evlenebilir.

Yalan söyleme ve meslek farkına girmiyorum bile.

Back
X