• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeyi düşünüyorum ama yalancı biri dediler...

Akrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Adam aynı yaş güvenlikçi kadrolu ben öğretmenim.yillarca istemedim diyemi acaba bi türlü evet diyesim gelmiyor.adami beğenmiyorum.herkes evlenince seversin diyor çok iyi bir insan herkese koşar ailesine düşkün.
Bende dün büyük yengesini aradım dedi artıları da var eksileri de.insanlarla çok dalga geçer ve çok yalan söyler. Bunlar sizce çok sorun olurmu ilerde
Kadın ayağı yok dedi ev işi de yapar.iyi birisi demedi
Ben stres yapıyorum adam sürekli bize geliyor babam abim çok seviyor ama bende sevgi sıfır evlenirsem pişman olurmuyum
Sırf yaşınız geldi diye dalgaci, çok yalan söyler diye aleni bir şekilde dile getirilen üstüne hiçbir şey hissetmediğiniz birisiyle mi evlenmeyi planlıyorsunuz ciddi ciddi?

Yalan evlenince seversin söylemleri. Babanız ve abiniz seviyorsa onlar da sağlam pabuç değil demektir ki ikisi ile de çeşitli sorunlariniz olduğuna sizi tanimadan eminim.

Begenmiyorsunuz 👎
Akraba 👎
Yalan söylüyor 👎
Baskalari ile dalga geciyor 👎
Herkese kosar 👎 (bu iyi görünen bir huy ama aslinda degil)
Istenmedigini anlamak yerine ailenizi ikna etme cabasinda 👎

No no no
Ailem hemen kestirip atıyorsun diyor aslında kisiliklerimizde çok farklı ben çok konuşmam yüzüm güleç de değil adam da lay lay lom beni sıkıcı bulacak tir istiyorum ki kendi istemesin beni sürekli aralıklarla kafamı bulandırıyor millet önce evet dedim abime adam bize gidiyor geliyor iş yüzük meselesine gelince ben panik atak gibi oldum dediler sen evlilik ten korkuyorsun aslında gönlüme göre olsa korkmam ya

Bir şey hissetmiyorsun belli ki, bir şey hissetmediğin biriyle kesinlikle evlenme. Evlenince seversin cümlesi dünyanın en büyük ve korkunç yalanı. Aksine, sevmiyorsun iyice sogursun. Ayrıca dalga geçme ve yalan gayet kötü özellikler.

Ailem hemen kestirip atıyorsun diyor aslında kisiliklerimizde çok farklı ben çok konuşmam yüzüm güleç de değil adam da lay lay lom beni sıkıcı bulacak tir istiyorum ki kendi istemesin beni sürekli aralıklarla kafamı bulandırıyor millet önce evet dedim abime adam bize gidiyor geliyor iş yüzük meselesine gelince ben panik atak gibi oldum dediler sen evlilik ten korkuyorsun aslında gönlüme göre olsa korkmam ya

Net hayir diyeceksiniz. Siz ilk evet dediginiz icin belki de naz yaptiginizi düsünüyorlar. Böyle isler belkiler le olmuyor. Hala icinizde en ufak kipirdi yoksa, yani tanimaya bile gönlünüz yoksa o zaman kestirip atin

Siz böyle milletin dediklerinden etkilenip kafanızı bulandırmalarına müsade edrseniz adam yalanlarıyla sizi çok kolay ikna edecek gibi duruyor.

Akrabam bir bey var yıllardır benimle evlenmek istiyordu ben de hiç birzaman istemedim.ailem çok istiyor ben de yaş olmuş 36 37 acaba olurmu diye düşünüyorum.
Adam aynı yaş güvenlikçi kadrolu ben öğretmenim.yillarca istemedim diyemi acaba bi türlü evet diyesim gelmiyor.adami beğenmiyorum.herkes evlenince seversin diyor çok iyi bir insan herkese koşar ailesine düşkün.
Bende dün büyük yengesini aradım dedi artıları da var eksileri de.insanlarla çok dalga geçer ve çok yalan söyler. Bunlar sizce çok sorun olurmu ilerde
Ben stres yapıyorum adam sürekli bize geliyor babam abim çok seviyor ama bende sevgi sıfır evlenirsem pişman olurmuyum
Evlenince seversin çok saçma bir laf. insanlar severek evlendiginden,evlenince nefret edebiliyor. Siz sevmediğiniz ve beğenmediğiniz biriyle evlenmeyin. Yengesi bile yalancı diyorsa sıkıntı.
yani istemediginizi net bir şekilde soylemedikce sizin kafanızı bulandirmaya devam edecekler. Babanız, abiniz çok seviyorsa onlardan biri evlensin😂
Sosyallesin kendinizi evde kısmet bekleyen kadın durumuna düşürmeyin.

Sevmıosanız nıye evlenıosunuz. Sonra daha çok pişman olursan. Kalbının senını dınle. Bu adamla ben yapabılırmıyım? Aynı yatağa gırebılırmıyım? Hastalıkta saglıkta yanında olur muyum de

Dün söyledi aileme söylemem bunu daha önce biri daha söylemişti bana ama kimse dört dörtlük değil yalan söylemek sıkıntı yaratirmi
Şaka mı bu sorunuz? Şaka olsun lütfen. Tabiki sorun olur. Nasıl güveneceksiniz? Başkası da demiş yalancıdır diye. Gerçekten yalancı ise bunu huy edinmişse size de sürekli özellikle sıkıştığında yalan söyler ve siz zamanla güveninizi ve saygınızı iyice kaybedersiniz ona karşı.
Evlenmiş olmak için evlenmeyin. Adamı sevmeden onla yatağa girmekde eziyet olur, ailesi anası danası uğraş dur. Evlilik öyle sürekli günlük güneşlik olmuyor, sevmeden ve saygı duymadan yürütmek mümkün değil.

İlk evet dediniz şimdi de hayır diyorsunuz bu kadar. İstemiyorsanız devam ettirmeyin siz aynı eve gireceksiniz o kişiyle başkası değil.

Sevmediğini hoşlanmadığını beğenmediğini defalarca belirtmişsin, hal böyleyken neden evlenmek istiyorsun ki🥴

Ne kafalar yine ne kafalar, yav bu ara konular iyice aşmadı mı?

Yine bir öğretmen bir de, çok üzülüyorum çocuğumu yetiştirecek insanların bu insanlar olması ihtimaline...

Başka bir şey diyemedim, zira onca yoruma rağmen bence görüşüp evlenecek bu adamla konu sahibi arkadaş...

Sakin evlenme sakın...

Ne kafalar yine ne kafalar, yav bu ara konular iyice aşmadı mı?

Yine bir öğretmen bir de, çok üzülüyorum çocuğumu yetiştirecek insanların bu insanlar olması ihtimaline...

Başka bir şey diyemedim, zira onca yoruma rağmen bence görüşüp evlenecek bu adamla konu sahibi arkadaş...
Bir öğretmen olarak mesleğimden utanmaya başladım, bu Kk da birçok öğretmen aciz, akla mantığa uymayan durumlarda konular açıyor , bu nasıl bir tezat , bir eğitmen akıllı, uyanık , azıcık ilim irfan sahibi olur yahuu..

Back
X