ertelerken bir gerekçe söylemedi mi size, ne için ertelemek istiyor?Arkadaşlar aileler arasında konuşulmuş ama henüz gün alınmamış bir evlenme tarihini ertelemek isteyen erkeğin amacı nedir? Ertelemek istemediğim için bir çok sorun çıkardı ben de delirdim biraz ağır konuştum en son ayrılmaktan bile konuştu ki bu benim aileme falan hiçbir şekilde açıklayamayacağım bir şey çünkü evlilik kararı alınmadan önce de ayrılığımız ve bir çok sorun oldu ailemin de bizim ilişkimize güveni kalmadı. Amacım inat etmek değil 3 ay sonra 5 ay sonra olayı da değil. Sadece amacı gerçekten ertelemek mi yoksa ayrılmak mı onu anlayamıyorum ve çok üzülüyorum, gelinliğimi bile sipariş verdim.
İşiyle ilgili sorunları var. Kendimi bu dönem iyi hissetmiyorum diyor onu da anlamaya çalışıyorum ama aileme karşı sorumluluğum ağır bastı baya ağır konuştum ve her zamanki gibi pişman oldum. Sakin kalmayı hiç beceremiyorum illa bi fevrilik yapıyorum ve haklıyken haksız konuma düşüyorum.ertelerken bir gerekçe söylemedi mi size, ne için ertelemek istiyor?
koy kaç? çok anlayamadım pardonNeden ertelemek istiyomus? Maddi sorun degilse, koy kac. Maddiyatsa ok
Isle ilgiliyse sorun, anlayis gostermen lazim.İşiyle ilgili sorunları var. Kendimi bu dönem iyi hissetmiyorum diyor onu da anlamaya çalışıyorum ama aileme karşı sorumluluğum ağır bastı baya ağır konuştum ve her zamanki gibi pişman oldum. Sakin kalmayı hiç beceremiyorum illa bi fevrilik yapıyorum ve haklıyken haksız konuma düşüyorum.
Ayril demek istedim de sorun isle ilgiliymis anlayis gostermen lazimkoy kaç? çok anlayamadım pardon
İş birden ayrılma konusuna gelince ben iyice deliriyorum bu çocuk oyuncağı değil diye çünkü ertelenmezse ayrılırız gibi bir konuşma oldu.Isle ilgiliyse sorun, anlayis gostermen lazim.
Keşke her şey aramızda konuşmamızla hallolsa ama evlilik dedin mi bütün olay aileymiş ben bunu tecrübe ediyorum.Ayril demek istedim de sorun isle ilgiliymis anlayis gostermen lazim
Valla is durumu muhim arkadasim, ben de olsam anlayis gosterilmezse ayrilirdim sahsen, sonucta evlilik hazirligi ve evlilik sureci maddiyat gerektiriyor. Hakli cocukİş birden ayrılma konusuna gelince ben iyice deliriyorum bu çocuk oyuncağı değil diye çünkü ertelenmezse ayrılırız gibi bir konuşma oldu.
Ben de düğünü ertelemeyi bahane edip benim ayrılmamı istiyomuş gibi geliyor böyle düşününce de çok üzülüyorum.evlilik tarihi konuşulunca resmiyete döküleceği için korkmuş olabilir gibi geldi.ayrılmak istese söylerdi diye düşünüyorum.üzerine gitmemeyi deneyin bakalım.
Abartiyosun bence, ailene is durumlarini halledene kadar yuzuk takilmayacagini soyleyin, anlayis gostermek zorundalar. Emrivaki ile hayirli is yapilmazKeşke her şey aramızda konuşmamızla hallolsa ama evlilik dedin mi bütün olay aileymiş ben bunu tecrübe ediyorum.
iyi de ertelenmezse ayrılırım biraz sert olmuyor mu? en azından ertelenecekse bunu yine ailelerle birlikte konuşmak gerekmez mi? ben aileme karşı tek başıma kalıyorum.Valla is durumu muhim arkadasim, ben de olsam anlayis gosterilmezse ayrilirdim sahsen, sonucta evlilik hazirligi ve evlilik sureci maddiyat gerektiriyor. Hakli cocuk
Yüzük taktık ztn ama bazı olaylar oldu aramızda ayrıldık sonra barıştık ve evlilik olsun dedikAbartiyosun bence, ailene is durumlarini halledene kadar yuzuk takilmayacagini soyleyin, anlayis gostermek zorundalar. Emrivaki ile hayirli is yapilmaz
Ertelemekle ayrılmak istemek aynı şeyler değil. Sorun var ki tarih ertelensin istiyor, sorun belirtmesine rağmen anlayışsız davranıyorsan, kavga gürültü eksik olmazsa ayrılığa doğru gider ilişki, yok yani evlilik iki tarafın ortak kararı haliyle kararlarınızı ortak almalısınız. Sadece senin istediğin tarihler olamayacağına göre biraz onunda fikirlerine saygı duy.Arkadaşlar aileler arasında konuşulmuş ama henüz gün alınmamış bir evlenme tarihini ertelemek isteyen erkeğin amacı nedir? Ertelemek istemediğim için bir çok sorun çıkardı ben de delirdim biraz ağır konuştum en son ayrılmaktan bile konuştu ki bu benim aileme falan hiçbir şekilde açıklayamayacağım bir şey çünkü evlilik kararı alınmadan önce de ayrılığımız ve bir çok sorun oldu ailemin de bizim ilişkimize güveni kalmadı. Amacım inat etmek değil 3 ay sonra 5 ay sonra olayı da değil. Sadece amacı gerçekten ertelemek mi yoksa ayrılmak mı onu anlayamıyorum ve çok üzülüyorum, gelinliğimi bile sipariş verdim.
benim zaten erkekleri anlama problemim var sanırım. bazı kızlar erkeklerin seveceği hoşlanacağı şeyleri sözleri ne güzel biliyorlar.evlenincede işleri bozulursa boşanır heralde bunlar ne adam ya erkeklerin çoguna anlam veremiyorum
ama bu erteleme konuşması ben yanaşmayınca ayrılığa kadar geldi dayandı hatta belki ayrıldık benim haberim yokErtelemekle ayrılmak istemek aynı şeyler değil. Sorun var ki tarih ertelensin istiyor, sorun belirtmesine rağmen anlayışsız davranıyorsan, kavga gürültü eksik olmazsa ayrılığa doğru gider ilişki, yok yani evlilik iki tarafın ortak kararı haliyle kararlarınızı ortak almalısınız. Sadece senin istediğin tarihler olamayacağına göre biraz onunda fikirlerine saygı duy.
Ne kadar süre ertelemekten bahsediyordu ki yanaşmadın?ama bu erteleme konuşması ben yanaşmayınca ayrılığa kadar geldi dayandı hatta belki ayrıldık benim haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?