evlenmeyi ertelemek isteyen erkek?

redrum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
391
98
133
Arkadaşlar aileler arasında konuşulmuş ama henüz gün alınmamış bir evlenme tarihini ertelemek isteyen erkeğin amacı nedir? Ertelemek istemediğim için bir çok sorun çıkardı ben de delirdim biraz ağır konuştum en son ayrılmaktan bile konuştu ki bu benim aileme falan hiçbir şekilde açıklayamayacağım bir şey çünkü evlilik kararı alınmadan önce de ayrılığımız ve bir çok sorun oldu ailemin de bizim ilişkimize güveni kalmadı. Amacım inat etmek değil 3 ay sonra 5 ay sonra olayı da değil. Sadece amacı gerçekten ertelemek mi yoksa ayrılmak mı onu anlayamıyorum ve çok üzülüyorum, gelinliğimi bile sipariş verdim.

ertelerken bir gerekçe söylemedi mi size, ne için ertelemek istiyor?

ertelerken bir gerekçe söylemedi mi size, ne için ertelemek istiyor?
İşiyle ilgili sorunları var. Kendimi bu dönem iyi hissetmiyorum diyor onu da anlamaya çalışıyorum ama aileme karşı sorumluluğum ağır bastı baya ağır konuştum ve her zamanki gibi pişman oldum. Sakin kalmayı hiç beceremiyorum illa bi fevrilik yapıyorum ve haklıyken haksız konuma düşüyorum.

Isle ilgiliyse sorun, anlayis gostermen lazim.

evlilik tarihi konuşulunca resmiyete döküleceği için korkmuş olabilir gibi geldi.ayrılmak istese söylerdi diye düşünüyorum.üzerine gitmemeyi deneyin bakalım.

İş birden ayrılma konusuna gelince ben iyice deliriyorum bu çocuk oyuncağı değil diye çünkü ertelenmezse ayrılırız gibi bir konuşma oldu.
Valla is durumu muhim arkadasim, ben de olsam anlayis gosterilmezse ayrilirdim sahsen, sonucta evlilik hazirligi ve evlilik sureci maddiyat gerektiriyor. Hakli cocuk

evlilik tarihi konuşulunca resmiyete döküleceği için korkmuş olabilir gibi geldi.ayrılmak istese söylerdi diye düşünüyorum.üzerine gitmemeyi deneyin bakalım.
Ben de düğünü ertelemeyi bahane edip benim ayrılmamı istiyomuş gibi geliyor böyle düşününce de çok üzülüyorum.

Keşke her şey aramızda konuşmamızla hallolsa ama evlilik dedin mi bütün olay aileymiş ben bunu tecrübe ediyorum.
Abartiyosun bence, ailene is durumlarini halledene kadar yuzuk takilmayacagini soyleyin, anlayis gostermek zorundalar. Emrivaki ile hayirli is yapilmaz

evlenincede işleri bozulursa boşanır heralde bunlar ne adam ya erkeklerin çoguna anlam veremiyorum

Valla is durumu muhim arkadasim, ben de olsam anlayis gosterilmezse ayrilirdim sahsen, sonucta evlilik hazirligi ve evlilik sureci maddiyat gerektiriyor. Hakli cocuk
iyi de ertelenmezse ayrılırım biraz sert olmuyor mu? en azından ertelenecekse bunu yine ailelerle birlikte konuşmak gerekmez mi? ben aileme karşı tek başıma kalıyorum.

Abartiyosun bence, ailene is durumlarini halledene kadar yuzuk takilmayacagini soyleyin, anlayis gostermek zorundalar. Emrivaki ile hayirli is yapilmaz
Yüzük taktık ztn ama bazı olaylar oldu aramızda ayrıldık sonra barıştık ve evlilik olsun dedik

Ertelemekle ayrılmak istemek aynı şeyler değil. Sorun var ki tarih ertelensin istiyor, sorun belirtmesine rağmen anlayışsız davranıyorsan, kavga gürültü eksik olmazsa ayrılığa doğru gider ilişki, yok yani evlilik iki tarafın ortak kararı haliyle kararlarınızı ortak almalısınız. Sadece senin istediğin tarihler olamayacağına göre biraz onunda fikirlerine saygı duy.

evlenincede işleri bozulursa boşanır heralde bunlar ne adam ya erkeklerin çoguna anlam veremiyorum
benim zaten erkekleri anlama problemim var sanırım. bazı kızlar erkeklerin seveceği hoşlanacağı şeyleri sözleri ne güzel biliyorlar.

ama bu erteleme konuşması ben yanaşmayınca ayrılığa kadar geldi dayandı hatta belki ayrıldık benim haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…