evlenmeyi ertelemek isteyen erkek?

Nedenlerini bilemem tahmin de edemem ama ertelemeyi dusunmesi onun bir sekilde hazir olmadigini gosterir. Bu durumda gelinligin hazir olup olmamasi degil, damadin hazir olmasi muhimdir.
iyi de bu erteleme muhabbeti birden ortaya çıktı ben ona anlattığımda daha düğün tarihi almadık ama gelinlik hemen dikilmiyormuş benim şimdiden sipariş vermem lazım dedim tamam dedi

sorun işi dedim maddiyat demedim

amaci ayrilmak veya tereddutlerinden oturu kacmak ise ertelenmesini reddederek mutlu olacaginizi mi zannediyorsunuz?

Neden ertelemek istedigni sorup sonra da ailelere onun aciklamasini istedignizi soylemeniz yeterli bence.
Karar almasini bilen sorumlulugnu da ustlensin...

o istememesine rağmen almıştık kısmını tam anlamadım. düğünü istiyordu da nisan ayını mı istemiyordu? benim düşüneceğim bir şey yokki ben kendimden eminim ama onu anlamıyorum
Evet ona kalsa 2 sene sonra olacaktı ama o hep ertelemek için çabalıyordu hep.Onun aileside bir an önce olma taraftarıydı. Evet sen kendinden eminsin bende emindi. Ama onlar değil işte. Al karşına ciddi ciddi konuş istemiyorsa daha fazla senin oyalamanın alemi yok zamana yazık. Ben giden 5 seneme acıyorum maalesef. Başka Biri olsaydı belki evlenmiştim çocuğum bile olmuştu kim bilir.

benim ilişkim de 4 yılı geçti ama insan bir süre sonra kendini başka biriyle düşünemiyor bile bir an önce olsun istemek o yüzden çünkü 2 yıl sonra da olsa onla olsun istiyorsun ama onlar bitirmekten çekinmiyorlar demekki

sorun işi dedim maddiyat demedim
Maddiyatla iş çok mu alakasız kelimeler size göre? Maddiyat havadan gelmiyor herhalde. İşi düzgün olmayan insanın maddiyatı da düzgün değildir, ya da risk altındadır. Bnu da açıklamak zorunda olmama inanamıyorum.
Bence çalışmıyorsanız bir işe girin.

Sen niye bunu Ailene acikliyosunki ?
Nisanlinin ailesi dügün icin vs gelip , Ailenle zaten konusmuyormu ilerisimleri yokmu ? Kesin vardir !
Ozaman birakta Aileler konussun bir sekilde eger Aileler uygun bir karar alirsa Nisanlinda uymak zorunda zaten.

ben ilk ertelenmesine karşı çıkmıştım bugün de dedim ki böyle bir şey konuşulacaksa hep birlikte konuşulur sen benim konuşmamı istiyorsun diye ona da kızdı sen baştan karşı çıktın şimdi mi bunu söylüyorsun diyor

iyi de bu erteleme muhabbeti birden ortaya çıktı ben ona anlattığımda daha düğün tarihi almadık ama gelinlik hemen dikilmiyormuş benim şimdiden sipariş vermem lazım dedim tamam dedi
Siparisi beraber verin, onun ismini yazdirin, cayarsa da bedelini en azindan maddi olarak odesin.
Cok telaslisiniz...

Eger iliskinize ve ona guvenememenizin somut nedenleri varsa aceleye getirmek inat etmek problemlerinizi cozmez...

Hiç eyvallahın olmasın bence... İyi bir dayağı hakediyor.
Ebabil bir kuştur, sözünden dönen...

pek öyle bir yapısı yok aileler karar alıp uyacak gibi yani. hem zaten o istemiyorsa aileler zoruyla olmazki

Evet onlar için pek sorun olmuyor hemen başka birini bulup normal hayatlarına dönebiliyorlar. İlk başta maddı sorunlar dedi sonra işi bahane etti en snda evlenmek istemiyorum deyip gitti işte 1 hafta oldu ayrılalı. Ağladı karşımda çocuk gibi ağladı ama yinede vazgeçti. Eğer erteliyorsa al karşına konuş istemiyor musun diye sor çünkü ben evlenmek istiyorum ertelemek istemiyorum çünkü yeterince beklediğimi düşünüyorum demelisin. Ayrılmak istersede bence engel olma çünkü ilerde daha sıkıntılar yaratabilir sana

işle ilgili ama maddi değil belki ben yanlış anlatmışımdır kusura bakmayın ama tavrınız hoş değil 4 yıldır oldukça sorumluluk gerektiren saygın bir meslek sahibiyim zaten

Onu kendi haline birakin bir sure... ya emin degil, ya cok stresli oldugu icin sizi anlayislikla suclayip hepten gerilmis ya da aranizda iletisim problemi var

Hiç eyvallahın olmasın bence... İyi bir dayağı hakediyor.
Ebabil bir kuştur, sözünden dönen...
aslında ona bu tavırla yaklaştığımı düşündüğü için işler kopma noktasına geldi benim ise amacım bu değildi

Huzurlu bir evlilik hayatı için çiftlerin kendilerini evliliğe hazır hissetmeleri lazım. Belli ki sevgiliniz kendisini şuan evliliğe hazır hissetmiyor. Bu durumda baskı yapmak ya da kızıp bozulmak yerine sevdiğinizi evliliğe hazırlamaya çalışın. Sıkıntısını öğrenin mesela. Sıkıntısını biliyorsanız da destek olun, yardım edin. Suçlayıcı bir yaklaşım sorunları çözmeyeceği gibi güzel olan şeyleri de bozar. Yapıcı olun. Belki de anlayışınıza ihtiyacı vardır. Gerçekten zor durumda ise, zor zamanımda destek olmadı falan der ve sizin desteğinizden ümidi keser. Kötü günlerini onunla paylaşmayacağınızı düşünür ve bu sefer evlilik tarihini değil de sizi yeniden düşünüp değerlendirir..

üzüldüm sizin de durumunuza ama her şerde bir hayır vardır derler ben de böyle düşünmeye çalışıyorum ama olay sıcağı sıcağınayken insan sağlıklı düşünemiyor. Bir de aminaye tabirle bekara karı boşamak kolay derler içinde olmayan anlamıyor.

cidden cahilliğimden soruyorum bilimsel olarak var mı evlilik fobisi yoksa bu genel olarak erkeklerin evlilikten korkmaları gibi bir durum mu? çünkü fobi aşması zor bir şey
benim var ; )

hatta sevgili terapiye git parasini ben vercem bosa zaman kaybediyoruz diyor...

erkekleri anliyorum da aceleciligi anlayamiyorum ben de : (

aslında benim bütün tepkim ertelemekten çok acaba ayrılmak mı istiyor düşüncesi. çünkü ayrılmak istiyorsa bu şimdi olsun istiyorum ertelenir ve daha çok zaman geçerse telafisi daha zor olacak

benim var ; )

hatta sevgili terapiye git parasini ben vercem bosa zaman kaybediyoruz diyor...

erkekleri anliyorum da aceleciligi anlayamiyorum ben de : (
nedense siz bayan mısınız diye sormak istedim kusura bakmayın. evlenmek istemeyen bir bayan ilk defa görüyorum. bir de feyk olanlar var evlenmek istemiyorum yan cebime koy diyenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…