sevmek başka şey aşık olmak başka şey.
Hani evlilik fotoğraflarında heyecandn gözleri parıldayan çiftler vardır ya. Ben bunu hissetmiyorum. Sevildiğim kadar sevmiyorum sanırım. Nankörlük belki ama kalbe söz geçmiyor işte.
küçük de değilsin ki.yaşım 24. Ailem öğrendiğinden beri 'bu kadar iyi birisini bulamazsın.Adı konsun' diye diretiyor. ve bu beni çok geriyor.
Aynı durum da sen olsan evlilik için heves etsen ve erkek arkadasın evliliği düşünmese nasıl olurdu acaba.
Hem bulunmaz birisi diyorsun hem de istemiyorsun.
Doyumsuzluk
ayrıl gitsin. o da kendine göre birini bulur.
bence bu da bi sebeptir.sizde ki sebep bu olabilir.belki de zaten sevildiğiniz kadar sevmiyosunuz ilerde evlenince bunun bile yok olmasından mı korkuyosunuz nedir.çünki çok severek aşık olarak evlenenlerin bile tahammül sınırları evlenince azalıyo
sanırım erkek arkadasınız sizi fazla sevmis onun sevgisinin sizinkinden daha cok oldugunu soyluyorsunuz..insanlar boyle ne kadar cok sevilirlerse ve bunuda hissedelerse tamam artık kozlar elinde sizin bulundugunuz duruma gelirler hemen ama erkek arkadasının senden ayrıldıgını dusun bakalım ozamanda rahat edebilcekmisin eger fazla seni urkutmuyorsa sevgi yok senden diye dusunurum ama eger onsuz olmak seni korkutuyorsa bu davranıslarının sebebi onun sana duskun olması ve senden vazgemeyecegini biliyor olman ve bunun verdigi rahatlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?