bu platformda yazılanları bıraz takıp edın..Kurtulus olmadıgını goreceksınız evlılıgın..Bazen o kadar bulanıyorum ki evlenmeyi istiyorum. belki daha mutlu olurum diye . Bir ümit iste. Genel baskıdan bunaldim. Benim yaşımdaki kızların yaşamadığı hayati yaşıyorum. Gitsem de kurtulsam diyorum. Her isi yapıyorum evin bir denileni iki etmiyorum ama en ufak tartışma da hepsini siliyor annem. Duygusal insanım. Bu da benim imtihanim diyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
İnşallah mutlu olurumYağmurdan kaçarken doluya tutulma bence.
Kurtuluş olarak gördüğün evlilik seni daha kötüye sürükleyebilir.
Bazen o kadar bulanıyorum ki evlenmeyi istiyorum. belki daha mutlu olurum diye . Bir ümit iste. Genel baskıdan bunaldim. Benim yaşımdaki kızların yaşamadığı hayati yaşıyorum. Gitsem de kurtulsam diyorum. Her isi yapıyorum evin bir denileni iki etmiyorum ama en ufak tartışma da hepsini siliyor annem. Duygusal insanım. Bu da benim imtihanim diyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
ben iyi ki eşimle evlenmişim diyorum. evimde mutluyum, huzurluyum. sakın evden uzaklaşmak için evlenme çok büyük hata yaparsın.ailenle yaşadığın huzursuzlukları bile ararsın. sevdiğin, bir ömür yanında olsun istediğin kişiyle evlen. yanlış bir evlilik yapmaktansa hiç yapmamak daha iyi. yanlış bir evlilik sonucu ne yaşayacağını bile bilemezsin. gazetelerin üçüncü sayfalarında ne haberler var.Başka çözüm göremiyorum. Aramız da iyiki evlenmişim diyen yok mu. Baba evimi aramiyorum diyen yok mu ?
Mutlaka oluyo bir bakıyorum iyiki evlenmişim diyorum birde bakıyorum nerden evlendim ne salakmışım filan diyorum değişiyor ama bu bir kurtuluş değil şimdi anne ve baba ile uğraşmak sana zor geliyor o zaman eş kv kp kb filan bir suru kişi ve tahammül etmek zor oluyor kendi ailene istediğini diyebiliyorsun ama onlara öyle olmuyor ki eşimde yanında olmazsa yandın zaten hep bir haklılığı ispat etme cabası içinde geçer ömrün sabret mutlaka vardır kısmetin ama kaçış olarak değil mutlu olmak için evlenmek istediğin zaman evlen sevdiğin leBaşka çözüm göremiyorum. Aramız da iyiki evlenmişim diyen yok mu. Baba evimi aramiyorum diyen yok mu ?
İnşallah mutlu olursun sende. Bilmiyorum ya moralim çok bozuk. Ben zaten kaçmak istemiyorum öyle bir niyet yok. Aile rızası ile olsun ama evimi ozlemek istemiyorum. İyiki evlenmişim demek istiyorum. O da sans meselesiMecburen evlilik yapılmamalı evlilik büyük sorumluluk şahsen aşık olmasam sevmesem çokta bir olay değil bir sürü sorumluluk annemin yaptığı işleri tekrar yapıyor gibiyim ama sevdiğim için aşkla yapıyorum zevk alıyorum orası ayrı ama sevmesem işkence gibi gelirdi bu kadar fedakarlık yapıp yorulamazdım sanırımEvlenmemelisin ben iyi ki evlenmişim diyorum ama ailemden kaçmadım normal bir evlilik yaptım
Ya cektirmezse. Sans isi.evleneyım kocamın kahrını cekeyım dıyorsun
Sevdiğim var onunla evlenmek istiyorum zaten. Ama isler çok zor karışık.ben iyi ki eşimle evlenmişim diyorum. evimde mutluyum, huzurluyum. sakın evden uzaklaşmak için evlenme çok büyük hata yaparsın.ailenle yaşadığın huzursuzlukları bile ararsın. sevdiğin, bir ömür yanında olsun istediğin kişiyle evlen. yanlış bir evlilik yapmaktansa hiç yapmamak daha iyi. yanlış bir evlilik sonucu ne yaşayacağını bile bilemezsin. gazetelerin üçüncü sayfalarında ne haberler var.
hakkında hayırlısı olsun. doğru insanla karşılarsın inşallah
Amin inşallahİnşallah mutlu olursun sende. Bilmiyorum ya moralim çok bozuk. Ben zaten kaçmak istemiyorum öyle bir niyet yok. Aile rızası ile olsun ama evimi ozlemek istemiyorum. İyiki evlenmişim demek istiyorum. O da sans meselesi
İnşallah. Birilerinin anladığını bilmek biraz yatistiriyor insaniAmin inşallahŞans kısmet bu işler herkes evini ailesini özlüyor sonuçta aile özlemi farklı bir şey çok mutlu olsan da özlüyorsun arada için sızlıyor dediğin şeyi anladım tabi ki ama yine de aratmasın Rabbim herkes çok mutlu olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?