- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Başka çözüm göremiyorum. Aramız da iyiki evlenmişim diyen yok mu. Baba evimi aramiyorum diyen yok mu ?
Açıktan okusan eğer lise mezunu isen ygs gir mart ayında acikgretim Fakültesi tercih ver.eğer yerleşir iseniz kayıt hakkı kazanırsınız.
Ailenden kurtulmak için evlenmek buyuk hata olur. Sabret ve kendini mesgul edecek hobi bul. En iyisi böyleBazen o kadar bulanıyorum ki evlenmeyi istiyorum. belki daha mutlu olurum diye . Bir ümit iste. Genel baskıdan bunaldim. Benim yaşımdaki kızların yaşamadığı hayati yaşıyorum. Gitsem de kurtulsam diyorum. Her isi yapıyorum evin bir denileni iki etmiyorum ama en ufak tartışma da hepsini siliyor annem. Duygusal insanım. Bu da benim imtihanim diyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
Ders ile uğraşınca biraz daha kafayı dağıtıyorum. Ama içimden atamıyorum kırgınlıkları. Annemin bir dediğini iki etmem hic. Silmesi zoruma gidiyorAçıktan okusan eğer lise mezunu isen ygs gir mart ayında acikgretim Fakültesi tercih ver.eğer yerleşir iseniz kayıt hakkı kazanırsınız.
En azından kafan dersle meşgul olur.sinavlara girersiniz.
Allah kolaylık versin ya. Evlenmedim daha ama çok evlilik gördüm. İnandığım tek şey sans isi olmasiEvlilik sihirli bir değnek değil. Kocan iyi olsa ailesi problemli olur vs vs bi sürü sıkıntı. Benim kocam iyi çok iyi sağolsun ama ailesinin tüm yükü onda. Güya beş kardeşler. Sinir oluyorum hepsine.
Evlendiğini zaman esinde gelip sen şunları yaptin tesekkur ederim demiyo kusura bakma yanı anneler öyledr bende evde her.işi yapardm bisey yapmiyoki derdi annem böyle diyo diye gidip evlenmek saçma ben erken evlendm sevdgm için ama smdi diyorm keşke daha geç evlenseydm dye esimle sorunum yok ama baba evinin yerini hiç bi yer tutmazBazen o kadar bulanıyorum ki evlenmeyi istiyorum. belki daha mutlu olurum diye . Bir ümit iste. Genel baskıdan bunaldim. Benim yaşımdaki kızların yaşamadığı hayati yaşıyorum. Gitsem de kurtulsam diyorum. Her isi yapıyorum evin bir denileni iki etmiyorum ama en ufak tartışma da hepsini siliyor annem. Duygusal insanım. Bu da benim imtihanim diyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
Canim ben boşanmış birisi olarak yazayim soruna cevap.Başka çözüm göremiyorum. Aramız da iyiki evlenmişim diyen yok mu. Baba evimi aramiyorum diyen yok mu ?
Calismayi deneyebilrsin. Bu aileler neden böyle anlamiyorum ya ?Bazen o kadar bulanıyorum ki evlenmeyi istiyorum. belki daha mutlu olurum diye . Bir ümit iste. Genel baskıdan bunaldim. Benim yaşımdaki kızların yaşamadığı hayati yaşıyorum. Gitsem de kurtulsam diyorum. Her isi yapıyorum evin bir denileni iki etmiyorum ama en ufak tartışma da hepsini siliyor annem. Duygusal insanım. Bu da benim imtihanim diyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
Yagmurdan kacıp doluya tutulmayınBazen o kadar bulanıyorum ki evlenmeyi istiyorum. belki daha mutlu olurum diye . Bir ümit iste. Genel baskıdan bunaldim. Benim yaşımdaki kızların yaşamadığı hayati yaşıyorum. Gitsem de kurtulsam diyorum. Her isi yapıyorum evin bir denileni iki etmiyorum ama en ufak tartışma da hepsini siliyor annem. Duygusal insanım. Bu da benim imtihanim diyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?