evlenmeyi mecburen istemek çok kotu

Başka çözüm göremiyorum. Aramız da iyiki evlenmişim diyen yok mu. Baba evimi aramiyorum diyen yok mu ?

canım şimdi öyle diyen ben dahil bir çok insan vardır
ama evlenmek için de ayaklarının yere sağlam basması lazım

okul iş güç var mı?
mesela mesleğin ve bir işin olduktan sonra sevdiğin ve iyi tanıdığın, güvendiğin bir insanla evlenmek en mantıklısı.

Açıktan okusan eğer lise mezunu isen ygs gir mart ayında acikgretim Fakültesi tercih ver.eğer yerleşir iseniz kayıt hakkı kazanırsınız.
En azından kafan dersle meşgul olur.sinavlara girersiniz.

Ailenden kurtulmak için evlenmek buyuk hata olur. Sabret ve kendini mesgul edecek hobi bul. En iyisi böyle

D
Açıktan okusan eğer lise mezunu isen ygs gir mart ayında acikgretim Fakültesi tercih ver.eğer yerleşir iseniz kayıt hakkı kazanırsınız.
En azından kafan dersle meşgul olur.sinavlara girersiniz.
Ders ile uğraşınca biraz daha kafayı dağıtıyorum. Ama içimden atamıyorum kırgınlıkları. Annemin bir dediğini iki etmem hic. Silmesi zoruma gidiyor

Evlilik sihirli bir değnek değil. Kocan iyi olsa ailesi problemli olur vs vs bi sürü sıkıntı. Benim kocam iyi çok iyi sağolsun ama ailesinin tüm yükü onda. Güya beş kardeşler. Sinir oluyorum hepsine.

Evlilik sihirli bir değnek değil. Kocan iyi olsa ailesi problemli olur vs vs bi sürü sıkıntı. Benim kocam iyi çok iyi sağolsun ama ailesinin tüm yükü onda. Güya beş kardeşler. Sinir oluyorum hepsine.
Allah kolaylık versin ya. Evlenmedim daha ama çok evlilik gördüm. İnandığım tek şey sans isi olmasi

Evlendiğini zaman esinde gelip sen şunları yaptin tesekkur ederim demiyo kusura bakma yanı anneler öyledr bende evde her.işi yapardm bisey yapmiyoki derdi annem böyle diyo diye gidip evlenmek saçma ben erken evlendm sevdgm için ama smdi diyorm keşke daha geç evlenseydm dye esimle sorunum yok ama baba evinin yerini hiç bi yer tutmaz

Başka çözüm göremiyorum. Aramız da iyiki evlenmişim diyen yok mu. Baba evimi aramiyorum diyen yok mu ?
Canim ben boşanmış birisi olarak yazayim soruna cevap.
Anne, babamin yani gibisi yok. (Benimkiler sıkmaz bunaltmazlar ama.)
Yani tekrar evlenir miyim bilmiyorum ama gözümü deli karartacak birşey olmalı.

Ne yasiyorsun bilmiyorum ama su anlattiklarin evliligi kurtulus olarak gormene sebep degil.

Calismayi deneyebilrsin. Bu aileler neden böyle anlamiyorum ya ?

Sakin icinde bulundugunuz durumun baskisiyla yanlis bir evlilik yapmayin.
Zorlanilan aile yasantisi, kotu bir evlilikten kat kat iyidir...

Yağmurdan kaçıp doluya tutulmak da var bu hayatta.. Sonuçta anneniz ne kadar kirilsaniz da sizin arkanızda tek olacak insan anneniz. Başkası yalan. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama calışıyor musunuz? Calismiyorsaniz ise başlayın. Değişik ortamlar arkadaşlar edinirsiniz.

Bence evlilik asla bi kacis yolu degil .evlenirsin kocanin kayinvalidenin yok gorumcenin yok eltinin vs vs skntisi daha cok bunalirsin.hem evlenince ailen pesini birakmiyor ki yani derdin ikiye katlanir onlari dusununce.kendi kendini yakma derim ben.

Düşünğnki şimdi annemizle didişiyoraubuz iki dk sonra barışıyorsunuz. Öpüyor okuşuyor geçiyor değil mi? Arada sevgi var çünkü. Ama evlenince birse kayın valide olacak işte onunla bir kavga ederseniz düzelemiyorsunuz eşiniz arada kalıyor. Evde huzurunuz olmuyor. Hele bir de siz haklıyken eşiniz annesini tutarsa delirmemek içten bile değil.
Gelelim babanıza o sizi kısıtlasa bağırıp çağırıyorsunuz kavga ediyorsunuz değil mi? Peki ya kocam dediğiniz adam sizi kısıtlasa üzerinizde gram emeği olmayan bir adama boyun eğme kavga gürültü... Tabiki evlilik güel ve olması gereken bir şey. İnsanlar aile kurmalı çocuk sahibi olmalı bunlar gerekli. Ama evden kurtulmak için yaparsanız çok hayal kırıklığı yaşarsınız.

En ufak bir tartışmada hepsini siliyorsa anneniz yapmayın siz de evin işini falan,sizi evin işlerini yapın diye mi doğurdu yani.Siz yardımcı oluyorsunuz ama kimsenin umrunda bile değilse yapmayın yani,biraz "önce ben" demeyi öğrenin.Tek sorumluluğunuz kendi ayaklarınızın üzerinde durmak olsun bence.
Hele böyle bi sebepten ötürü de hiç istemediğiniz bi durumun içine sokmayın kendinizi,istemiyorsanız evlenmek zorunda değilsiniz.
Kendi başınıza da gayet mutlu olabilirsiniz eğer isterseniz.
Yeter ki önceliğiniz kendiniz olsun.

Nolur beni yanlış anlama, abla olarak yazıyorum. Yaşın gereği ergenligin zirvesindesin şu an. Duygusal iniş çıkışların cok normal. Kacacagim, kurtulacagim burdan, kimse beni anlamıyor, annemle anlaşamıyoruz vs. hemen hepimiz bu duygulari yaşadık. Evde olduğun için daha da zorlaniyorsun. Okuyor olsaydın derslere verirdin kendini. Evlenip kurtulurum demek yerine, mezun olup işe girer kimseye muhtaç olmam derdin. İmkanlarını bilemem elbette, okumaya müsait olmayabilir. Çözüm evlilik değil ama inan. Şans demissin ama %10u sanssa %90i doğru zamanda evlenmektir. Kişiliğin oturmadı daha senin, şansa bırakmak için çok kucuksun.

Yagmurdan kacıp doluya tutulmayın yapan annm babam dersınız atamaz satamazsınız. Elin yaptıgı hersey agır gelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…