evlenmeyi mecburen istemek çok kotu

Başka çözüm göremiyorum. Aramız da iyiki evlenmişim diyen yok mu. Baba evimi aramiyorum diyen yok mu ?
ben varım.Allah aratmasın hiç aramıyorum baba evini.huysuz bi babam ve temizlikle kafayı bozmuş bi annem vardı.mezun oldum bi sene resmen çile çektim.tabi yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da var.ben 3 yıldır görüşüyordum ve çok seviyorduk birbirimizi.mantık evliliği yapmadık yani

Ben de ilk gelenle evleneyim demiyorum. Benim de 3 yıllık sevdiğim var onunla evlenmek istiyorum. İnşallah da olur. İnsan burdakileri okuyunca yani forumları öyle olmaktan korkuyorum bi de 18 yaşındayım yani. Ama Allah nasip ederse her kizin yaşayacağı bi olay evlilik. Umarım mutlu olurum

En iyi koca en ruhsuz anneden bile duygusuz olabiliyor
Duygusal insansan bunu dikkate al
El adamının açtığı yara evde uğraştıklarına benzemiyor
Evlilik asla rahatlık değil

Başka çözüm göremiyorum. Aramız da iyiki evlenmişim diyen yok mu. Baba evimi aramiyorum diyen yok mu ?
var tabi ben diyoum iyiki evlenmişim ama annemin evini çok özlüyorum. o sıcacık ortam kavgaları bile başka oluyo.. mutsuz değilim mutluyum çok şükür ama yinede anne evi bambaşka.

mesleğin var mı? evinde oturacaksan annenin yaptığı işleride evinde kendin yapacaksın... tabi hizmetçin olmayacaksa

ooo sen ne yaptın kardeş.daha 18 yaşındasın ne evliliği?okumuyor musun?

Evlilik kurtuluş değil canım sadece bir kaçış olur bu da yeni sorunlar getirir sana

18 yaşındasın evlat daha bu yaşta onunla evlenmek istiyorum diyorsun.
Okul durumun nasıl okuyormusun çalışıyormusun .
Yaşın çok küçük daha..
Hala evlenmek istiyorum diyorsan terliğimle ağzına ağzına vuracam yoksa..

Dört duvar arasında ki ni kimse bilmediği için konuşmak kolay. Okumuyorum baskı altındayım sürekli küçüklüğümden beri. Amaaann yasamayan bilmez. Başka yorum yapamiyorum

İyi ki evlenmisim diyen babasinin annesinin baskisindan kacip o panik ve ruh haliyle yanlia secim yapan insan degildir ki.
İyi ki evlenmisim diyen de vardir ama bunu eşini sevdigi icin ve 'saygi ve sevgi' cercevesinde bir aile kurdugu icin soyler.
Yagmurdan kacarken doluya tutulursun cunku boyle zamanlar karar vermek icin uygun degil

Dört duvar arasında ki ni kimse bilmediği için konuşmak kolay. Okumuyorum baskı altındayım sürekli küçüklüğümden beri. Amaaann yasamayan bilmez. Başka yorum yapamiyorum

Baskı altında kalan her kız o zaman evlensin hemen.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmada sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…