- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yukarıda yazan arkadaşa katılıyorum kişi önce kendi mutlu olacak bir insan mutluysa ancak karşısındakini de mutlu edebilir herşey bizim içimizde aslındaİnşallah. Birilerinin anladığını bilmek biraz yatistiriyor insani
ben varım.Allah aratmasın hiç aramıyorum baba evini.huysuz bi babam ve temizlikle kafayı bozmuş bi annem vardı.mezun oldum bi sene resmen çile çektim.tabi yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da var.ben 3 yıldır görüşüyordum ve çok seviyorduk birbirimizi.mantık evliliği yapmadık yaniBaşka çözüm göremiyorum. Aramız da iyiki evlenmişim diyen yok mu. Baba evimi aramiyorum diyen yok mu ?
Ben de ilk gelenle evleneyim demiyorum. Benim de 3 yıllık sevdiğim var onunla evlenmek istiyorum. İnşallah da olur. İnsan burdakileri okuyunca yani forumları öyle olmaktan korkuyorum bi de 18 yaşındayım yani. Ama Allah nasip ederse her kizin yaşayacağı bi olay evlilik. Umarım mutlu olurumben varım.Allah aratmasın hiç aramıyorum baba evini.huysuz bi babam ve temizlikle kafayı bozmuş bi annem vardı.mezun oldum bi sene resmen çile çektim.tabi yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da var.ben 3 yıldır görüşüyordum ve çok seviyorduk birbirimizi.mantık evliliği yapmadık yani
Bazen o kadar bulanıyorum ki evlenmeyi istiyorum. belki daha mutlu olurum diye . Bir ümit iste. Genel baskıdan bunaldim. Benim yaşımdaki kızların yaşamadığı hayati yaşıyorum. Gitsem de kurtulsam diyorum. Her isi yapıyorum evin bir denileni iki etmiyorum ama en ufak tartışma da hepsini siliyor annem. Duygusal insanım. Bu da benim imtihanim diyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
var tabi ben diyoum iyiki evlenmişim ama annemin evini çok özlüyorum. o sıcacık ortam kavgaları bile başka oluyo.. mutsuz değilim mutluyum çok şükür ama yinede anne evi bambaşka.Başka çözüm göremiyorum. Aramız da iyiki evlenmişim diyen yok mu. Baba evimi aramiyorum diyen yok mu ?
Ben de ilk gelenle evleneyim demiyorum. Benim de 3 yıllık sevdiğim var onunla evlenmek istiyorum. İnşallah da olur. İnsan burdakileri okuyunca yani forumları öyle olmaktan korkuyorum bi de 18 yaşındayım yani. Ama Allah nasip ederse her kizin yaşayacağı bi olay evlilik. Umarım mutlu olurum
ooo sen ne yaptın kardeş.daha 18 yaşındasın ne evliliği?okumuyor musun?Ben de ilk gelenle evleneyim demiyorum. Benim de 3 yıllık sevdiğim var onunla evlenmek istiyorum. İnşallah da olur. İnsan burdakileri okuyunca yani forumları öyle olmaktan korkuyorum bi de 18 yaşındayım yani. Ama Allah nasip ederse her kizin yaşayacağı bi olay evlilik. Umarım mutlu olurum
Ben de ilk gelenle evleneyim demiyorum. Benim de 3 yıllık sevdiğim var onunla evlenmek istiyorum. İnşallah da olur. İnsan burdakileri okuyunca yani forumları öyle olmaktan korkuyorum bi de 18 yaşındayım yani. Ama Allah nasip ederse her kizin yaşayacağı bi olay evlilik. Umarım mutlu olurum
Dört duvar arasında ki ni kimse bilmediği için konuşmak kolay. Okumuyorum baskı altındayım sürekli küçüklüğümden beri. Amaaann yasamayan bilmez. Başka yorum yapamiyorum18 yaşındasın evlat daha bu yaşta onunla evlenmek istiyorum diyorsun.
Okul durumun nasıl okuyormusun çalışıyormusun .
Yaşın çok küçük daha..
Hala evlenmek istiyorum diyorsan terliğimle ağzına ağzına vuracam yoksa..
İyi ki evlenmisim diyen babasinin annesinin baskisindan kacip o panik ve ruh haliyle yanlia secim yapan insan degildir ki.Başka çözüm göremiyorum. Aramız da iyiki evlenmişim diyen yok mu. Baba evimi aramiyorum diyen yok mu ?
Okuyor musun.Çaresizlik çok zor ama
En iyi koca en ruhsuz anneden bile duygusuz olabiliyor
Duygusal insansan bunu dikkate al
El adamının açtığı yara evde uğraştıklarına benzemiyor
Evlilik asla rahatlık değil
Dört duvar arasında ki ni kimse bilmediği için konuşmak kolay. Okumuyorum baskı altındayım sürekli küçüklüğümden beri. Amaaann yasamayan bilmez. Başka yorum yapamiyorum
HayirOkuyor musun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?