Evlenmeyin

Sosyal medya bu yüzden insanları mutsuzlaştırıyor işte. O kahve içen arkadaşınızın da ne sıkıntıları vardır. Biz hep mutlu olduğumuz bir dünya çiziyor ve başkalarının mutluluklarına bakıyoruz sosyal medyada. Sonra oradaki dünya ile gerçek dünyayı kıyaslayıp mutsuz oluyoruz.

Herkesin sıkıntısı kendine. Bekar insanlar da hayattan inanılmaz keyif almıyor. İçinizi ferah tutun. Kendi hayatınızı kendiniz güzelleştirin. Ne bekarlık ne evlilik ne para ne de başka bir şey kendi kendine mutluluk getirmiyor çünkü.

Çeliskili konusuyorsun hem bekarken mutluydum diyorsun hemde ailem yuzunden evlendim diyorsun anlamadım ben

Allah yardımcınız olsun. Olmuyorsa da sırtınızda daha fazla yük olarak taşımayın o adamı. Bence de evlenmeyin! Evlilik çok mantık işi değil

Tavsiye için teşekkürler ama ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum:)) Allah yardımcınız olsun

Erkekleri boşvermeliyiz hatamız bu onlarsız da yaşanır

Evlilik bu kadar kötü bir şey değil ki. Sevdiğin kişiyle her şeyi paylaşmak demek. Siz evlilikten çok yorulmussunuz biraz esinizle bu konuları konuşun böyle hayat geçmez.

Sevmeden evlenmişsiniz, ailenizden kacmak icin evlenmişsiniz. Ve malesef mi deger bilmeyen bir Adamla evlenmişsiniz. Allah yardimciniz olsun. Bardaga dolu tarafindan bakmak isterseniz evladiniz yaninizda ve sağlıklı. Bunu düşünün.

Kendımı gordum

Evlılık bu kesınlıkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…