• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeyin...

Eşim ile 11 ay sevgililik 1 senede nişanlılık geçirdik. Her Allahin günü kavga ettik tartıştık hakaretler diz boyu (karşılıklı). Ayrıldık barıştık bu süreçte çok kez ama maksimum 3 gün sürüyordu. Aileler aramizda perişan oldu bıktık ayrılin dediler. Ama biz nedense kopamiyorduk, sanki ikimizde tartismaktan zevk alıyor , evlenince yapacagimiz butun kavgalari nisanlilikta yasayip sonlandirmak istiyor gibiydik. Icimde tuhaf bir his vardı elbette ki mutlu anlarimizda oluyordu ama kısa süreli ve nadir. Evlendik 1.5 sene oldu ve şimdi diyorum ki iyi ki evlenmisiz kopmamisiz. O çift gitti bambaşka bir çift geldi çok şükür. Eşim herseyime yardima koşar, beni anlar dinler adaletli davranır asla ezdirmez kimseye ilgilenir herşeyi beraber yapmak ister benden daha romantiktir mesela. Bence evlilik bir kumar işi iyiyken kötü kotuyken iyi olunabiliyor. Bunu yaşayıp görmek lazım. Elbette ki yine de arkadaşın dediği gibi elden geldigince iyice ölçüp tatmak gerek.

Kendim yazdım sandım...
Dedesinin evine yollayacağım diye tehdit ediyorum, içinde 80lik tonton var çünkü!!!

Ha bu arada evlenmeden önce 8 sene geçirdik, dile kolay 8.
Ama evlenince atletle tv izleyen modele dönüştü o yerinde duramayan, hayat dolu çekirge...
hepsi mi koltukta siziyo bunlarin kardesim? hepsi mi enerjis cekilmis 70 lik dede? ne bicim bir irk bu boyle!!!

yalniz olmadigimi bilmek icimi bi nebze rahatlatmis olsa da sorunu yok etmiyor ne yazikki

Yalniz merak ediyorum ayni konu erkekler tarafindan acilmis olsaydi onlar ne yazardi?🙈😅 yani biz de mükemmel degiliz galiba.. mesela ben de haftaici isten geldigimde yemegi yiyipte koltuguma bir an önce kavusayim diye düsünürüm 😂

Uzun yillar sevglilkte hiç mi belli etmiyor bu adamlar nasıl olduklarını da 180 derece dönüyorlar. Aynı evin içinde elbette değişen şeyler oluyor, insanın kendinde bile keşfettiği yeni özellikleri oluyor ama bu kadar değişiyor olmaları çok garip geliyor bana. Yani illa belli ediyorlardır kendilerini diye düşünüyorum.

Çocuk düşünüyorsunuz ama evinizde bir çocuk var zaten. Allah yardımcınız olsun.

Yalniz merak ediyorum ayni konu erkekler tarafindan acilmis olsaydi onlar ne yazardi?🙈😅 yani biz de mükemmel degiliz galiba.. mesela ben de haftaici isten geldigimde yemegi yiyipte koltuguma bir an önce kavusayim diye düsünürüm 😂
Benim kocamın tek yazabileceği şey kilolarım.
Diğer konularda aksine fazlasıyla iyileştim, geliştim ve törpülendim.
E bir zahmet otursun baksın 2 bebesine o kiloları da vereyim.
Gerçi kendi de benim gibi kilo aldı, 2 haftadır psikolojik baskı yaparak orta yaş bunalımına soktum, dün bir personal trainingle anlaştı.
Bugün de kan tahlillerine gittik, iğneden ödü kopan adam yaptı valla.

Nasıl korkuttuysam artık gözünü ‘seni değil, 3.yü bile eskitirim bendeki enerji, yaşama hevesiyle ayağını denk mahmut dayı’ demiştim, işe yaramış😂😂

Tanimadan.. uzun bir sure flort etmeden... Birlikte eglenmeden evlenmeyin arkadaslar...
Ben icimi dokmek icin konu actim. Biraz nasihat de olsun istedim size... Cok iyi yurekli bir adamla yine yuregi iyi diye bir evlilik yaptim 8 ay flort ettim eglendik fena degildi.. su an 2.5 senelik evliyim ailesiyle aramizda kopru olamayan her olayda bir bahaneyle kendini hakli cikartan. Her istedigimi yapan ama bana sorarak bile beni öpen bir adamla evliyim... İyi bir insan buna hicbirsey diyemem.. Ama hergun koltukta uyuyakalmasindan enerjisizliginden ... Sagligina dikkat etmeyip kilo ustune kilo almasindan .. kisisel temizligine dis sagligina vucut temizligine ben uyarmadan dikkat etmeyen, cocuk gibi uyarmadan copu bile atmayan.. defalarca uyarmama ragmen en ufak seyleri bile yapmaya devam eden adamlarla evlenmeyin... Nasil olsa degisir demeyin... Cocuk istiyoruz iki dusuk yaptim sekeri yuzunden kilo vermesi gerek spora yazdirdim gitmez deli gibi yer uyarinca kizar.. siz siz olun once cok iyi arkadas olun kara kas kara goz degil hicbirsey... Olcun tartin.. sıkılıp yalniz kalacaginiz bir evde evli olmaktansa kendi ayaklariniz uzerinde tek basiniza mutlu olun... Sevgiler
40 yıllık evlıler bosanıyor hıc tanımamısım anlasamıyoruz dıye 40 yıllık :)

dogru ınsanla evlenmek gerek, sorun oldu mu en bastan oluyor ,sınyaller en bastan verılıyor ama kadınlar evlenınce duzelır aman adım nısan atmıs olmasın aman masraf ettık aıleme ne dıyecegım en ıyısı ıdare edeyım . erkektır yapar bekleyeyım,sevıyorum vazgecemem dıye dusunduklerı ıcın bıle bıle evlenıyorlar sonra pısman oluyorlar .

en ufak hatayı en bastan kabul etmezse sonradan uzulmez kımse :) bıle bıle lades dememek gerek yoksa evlılık guzel

Uzun yillar sevglilkte hiç mi belli etmiyor bu adamlar nasıl olduklarını da 180 derece dönüyorlar. Aynı evin içinde elbette değişen şeyler oluyor, insanın kendinde bile keşfettiği yeni özellikleri oluyor ama bu kadar değişiyor olmaları çok garip geliyor bana. Yani illa belli ediyorlardır kendilerini diye düşünüyorum.

Çocuk düşünüyorsunuz ama evinizde bir çocuk var zaten. Allah yardımcınız olsun.
Yok gayet etmiyorlar.
Sonuçta şu da var, sevgili olduğunuzda 18 20 yaşındalar ve her anlamda zirvedeler.
Git gide enerji deposu aşağıya düşüyor ve o düşüşle beraber hayatı başka algılamaya başlıyor.
Evliliğimizin ilk senesi en büyük arzumuz dünyayı gezmekti, sırf o sene yurt içi ve dışı toplam 12 13 tatil yaptık.
Sevgilikten bahsetmiyorum bile, yemek yiyelim diye 300 km giderdik günübirlik.
Şimdi markete zor gidiyor, bende mi kabahat?

Tanimadan.. uzun bir sure flort etmeden... Birlikte eglenmeden evlenmeyin arkadaslar...
Ben icimi dokmek icin konu actim. Biraz nasihat de olsun istedim size... Cok iyi yurekli bir adamla yine yuregi iyi diye bir evlilik yaptim 8 ay flort ettim eglendik fena degildi.. su an 2.5 senelik evliyim ailesiyle aramizda kopru olamayan her olayda bir bahaneyle kendini hakli cikartan. Her istedigimi yapan ama bana sorarak bile beni öpen bir adamla evliyim... İyi bir insan buna hicbirsey diyemem.. Ama hergun koltukta uyuyakalmasindan enerjisizliginden ... Sagligina dikkat etmeyip kilo ustune kilo almasindan .. kisisel temizligine dis sagligina vucut temizligine ben uyarmadan dikkat etmeyen, cocuk gibi uyarmadan copu bile atmayan.. defalarca uyarmama ragmen en ufak seyleri bile yapmaya devam eden adamlarla evlenmeyin... Nasil olsa degisir demeyin... Cocuk istiyoruz iki dusuk yaptim sekeri yuzunden kilo vermesi gerek spora yazdirdim gitmez deli gibi yer uyarinca kizar.. siz siz olun once cok iyi arkadas olun kara kas kara goz degil hicbirsey... Olcun tartin.. sıkılıp yalniz kalacaginiz bir evde evli olmaktansa kendi ayaklariniz uzerinde tek basiniza mutlu olun... Sevgiler
Peki bu adamdan neden cocuk yapmaya calıısıyorsunjz?
Sonra olan cocuklara oluyor😔

Yok gayet etmiyorlar.
Sonuçta şu da var, sevgili olduğunuzda 18 20 yaşındalar ve her anlamda zirvedeler.
Git gide enerji deposu aşağıya düşüyor ve o düşüşle beraber hayatı başka algılamaya başlıyor.
Evliliğimizin ilk senesi en büyük arzumuz dünyayı gezmekti, sırf o sene yurt içi ve dışı toplam 12 13 tatil yaptık.
Sevgilikten bahsetmiyorum bile, yemek yiyelim diye 300 km giderdik günübirlik.
Şimdi markete zor gidiyor, bende mi kabahat?
Kabahatiniz yoktur da nasıl oluyor anlamak zor, sizin içinde eşinizin bu hale evrilmesi zordur eminim.

Tamam yaşla enerji düşmesi zamanla olur ama markete gitmeye üşenmekte çok fazla, ne yiyip ne içip bu hale geliyorlar. İçlerinde ortaya çıkmaya hazır bir dede besliyorlarsa demek 🤷

Türk erkeğinden ne bekliyoruz ki zaten:KK53:
Hayal kırıklığı yaşayanlar evliliği sihirli değnek gibi görenlerdir sanırım
Mantıklı (düz-erkekler gibi-) ve gerçekçi düşünürsek sonrasında şok olmayız
Yıllardır dolu dizgin aşık evlilik yürütenler de dünyadaki seçilmiş kişilerdir kendilerini tebrik ediyorum
Ama bizim ülkemizde evlilik manyak güzel olsa kv sorunu çıkar o olmasa görümce elti kayın illa bi b.kluk çıkacak yani kaçarı yok:KK53:

Ee gercek yuzunu gormussun, neden cocuk icin bu israr? Bu seferde cocugum var bosanamam diyeceksin. Buarada flort zamani bunlari yapip evlenince bozulanda var.. yani kaderde ne varsa o olur.

Bahsettiğiniz sorunları, insanlara evlenmeyin diyecek kadar kötü birer deneyim olarak görüyorsanız, neden çocuk yapmaya çalışıyorsunuz, anlayamadım. Ha yok, bu sorunlar aslında sizin için kabul edilebilir, evlilik içinde normal olan şeylerse ve çocuk yapmaya engel değilse, niye millete evlenmeyin diyorsunuz? Bence sizin nasihat aşamasına geçmeden önce, kendi içinizde bir netleşmeniz gerekiyor.

Aslında rutin bir evlilik olmuş anlattığıniz eş çok kibar duruyor siz heyecan demişsiniz izinsiz öpmez demişsiniz siz film izlerken yanina uzanın kalk beraber spor yapalım deyin biraz siz cabalayin laf arasi geçen gün komşu geldi biraz kokuyordu deyin yada sormadan kıyafetleri kirlilere atın bunlar pek büyütülecek şeyler gibi gelmedi bana Allah gönlünüze göre versin birde çalıştığı iş ağır mı onun için erken yatıyor olabilir

Back
X