• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeyin...

Benim de evleneceklere hep bir tavsiyem vardir şöyle derim: "evlenmeyin"

Tanimadan.. uzun bir sure flort etmeden... Birlikte eglenmeden evlenmeyin arkadaslar...
Ben icimi dokmek icin konu actim. Biraz nasihat de olsun istedim size... Cok iyi yurekli bir adamla yine yuregi iyi diye bir evlilik yaptim 8 ay flort ettim eglendik fena degildi.. su an 2.5 senelik evliyim ailesiyle aramizda kopru olamayan her olayda bir bahaneyle kendini hakli cikartan. Her istedigimi yapan ama bana sorarak bile beni öpen bir adamla evliyim... İyi bir insan buna hicbirsey diyemem.. Ama hergun koltukta uyuyakalmasindan enerjisizliginden ... Sagligina dikkat etmeyip kilo ustune kilo almasindan .. kisisel temizligine dis sagligina vucut temizligine ben uyarmadan dikkat etmeyen, cocuk gibi uyarmadan copu bile atmayan.. defalarca uyarmama ragmen en ufak seyleri bile yapmaya devam eden adamlarla evlenmeyin... Nasil olsa degisir demeyin... Cocuk istiyoruz iki dusuk yaptim sekeri yuzunden kilo vermesi gerek spora yazdirdim gitmez deli gibi yer uyarinca kizar.. siz siz olun once cok iyi arkadas olun kara kas kara goz degil hicbirsey... Olcun tartin.. sıkılıp yalniz kalacaginiz bir evde evli olmaktansa kendi ayaklariniz uzerinde tek basiniza mutlu olun... Sevgiler
Cok haklisiniz ama hayat biz insanlar icin sanirim eşiniz motivasyonunu kaybetmis sinirlenerek uyarmak yerine farkli yöntemler deneseniz illaki bir insani motive eden bir şey vardir konudan bagimsiz yorum yapmak istedim
Diger konu hakkinda evet cok iyi tanimak gerekli buna tamamen katiliyorum
Örnek olmak adina( kisisel bakim olsun zaten siz yapiyorsunuzdur ) spor olsun beraber yol katetmenizde fayda var
Kilo kontrolleri ,spor takibi ile bir takim olmalisiniz bence yani eşinizin koçu olmak bilmiyorum bence denemeye deger

Flört etmeden , eglenmeden evlenmeyin diyorsunuz, ikisini de yapmışsınız. Demek ki tam bu değil sırrı.

Flört sırasında ya da görüşmeler sırasında sinyal verdiklerinde göz yummamak lazım.

Tanimadan.. uzun bir sure flort etmeden... Birlikte eglenmeden evlenmeyin arkadaslar...
Ben icimi dokmek icin konu actim. Biraz nasihat de olsun istedim size... Cok iyi yurekli bir adamla yine yuregi iyi diye bir evlilik yaptim 8 ay flort ettim eglendik fena degildi.. su an 2.5 senelik evliyim ailesiyle aramizda kopru olamayan her olayda bir bahaneyle kendini hakli cikartan. Her istedigimi yapan ama bana sorarak bile beni öpen bir adamla evliyim... İyi bir insan buna hicbirsey diyemem.. Ama hergun koltukta uyuyakalmasindan enerjisizliginden ... Sagligina dikkat etmeyip kilo ustune kilo almasindan .. kisisel temizligine dis sagligina vucut temizligine ben uyarmadan dikkat etmeyen, cocuk gibi uyarmadan copu bile atmayan.. defalarca uyarmama ragmen en ufak seyleri bile yapmaya devam eden adamlarla evlenmeyin... Nasil olsa degisir demeyin... Cocuk istiyoruz iki dusuk yaptim sekeri yuzunden kilo vermesi gerek spora yazdirdim gitmez deli gibi yer uyarinca kizar.. siz siz olun once cok iyi arkadas olun kara kas kara goz degil hicbirsey... Olcun tartin.. sıkılıp yalniz kalacaginiz bir evde evli olmaktansa kendi ayaklariniz uzerinde tek basiniza mutlu olun... Sevgiler
Boldladığım tavsiyelerinize katılıyorum, genç kızlar maalesef evlenince değişir, değiştiririm düşüncesiyle gözlerini kapatıp evleniyor.

Evlenince de çocuk olsun değişir, birinci çocuk değiştirmedi ikinci çocuk olsun değişir diye diye ömürlerini ziyan ediyorlar.

Eşiniz iyi yürekli bir adammış, evet dürüst, iyi yürekli, vicdanlı, merhametli biri olması çok önemli ama iyi yürekli olmak tek başına bir işe yaramıyor, iyi bir eş iyi bir baba olmaya yetmiyor.

Neticede insan. Mutlaka kusurlari olur olacak. Evlilik buniste. Asgari.mustereklerle mutlu olabilmek. Azami musterek aranirsaaaa kimse evlenemez . Siz coooookkkk mukemmelmisiniz. Her seyi 4 4luk mu yaparsiniz? Ben de 20 yillik evliyim. Esim yan koktukta uyuyor mesela. Baskalarinin iyi yonlerini dusunup kurarsakkkk kafada isimiz zor canim. Elin tavugu ele kaz, elin gelini ele kız gorunur derler. Kilo vermesi konusunda katiliyorum sana

Açık açık konustunuzmu bu durumu
Rahatsız olduğunuzu?
Bir cok gez anlattim cok sevkatle yaklastim ama aile cok ezerek yetistirmis zamaninda kardesi hep el ustunde tutulup esimi hep kullanmislar.. uzuluyorum da bir yandan kiziyorum da bilmiyorm gercekten

Erkeklerin yüzde 70i öyle harelde benm eşimde bana ev işlerinde pek yardım etmez niye etmiyosun deyince ben seni niye aldım diyor sinir oluyorum tek sorunumuz bu olsun :KK70:
Belki şaka takiliyordur diycem ama siz daha iyi bilirsiniz baksaniza herkes ayni durumda sanirim

hepsi mi koltukta siziyo bunlarin kardesim? hepsi mi enerjis cekilmis 70 lik dede? ne bicim bir irk bu boyle!!!

yalniz olmadigimi bilmek icimi bi nebze rahatlatmis olsa da sorunu yok etmiyor ne yazikki
Ayse arman bir kose yazisinda yer vermisti bu konuya... Salondaki koltuk evliliginizi bitirir die bir basligi vardi.. erkek dogasi sanirim ama etrafimda cok aktif evlilikler yok da degil

Peki bu adamdan neden cocuk yapmaya calıısıyorsunjz?
Sonra olan cocuklara oluyor😔
Ben kotu bir baba olacagini soylemedim ki hic.. kotubir es de demedim hatta derdim vardi paylastim gordum ki cok kadinin icinde dertmis bunlar... İyi bir baba olacagina cok eminim ama caba gostermemesine zaaflarina yenilmesinden sikayetciyim... Zulum goruyorum yardim edin demedim farkindaysaniz

Ee gercek yuzunu gormussun, neden cocuk icin bu israr? Bu seferde cocugum var bosanamam diyeceksin. Buarada flort zamani bunlari yapip evlenince bozulanda var.. yani kaderde ne varsa o olur.
Neden cekmektense boşan fikri gelir ki akla herseyde boyle donup gidebiliyormuyuz arkamizi ben esimi sevmiyorum dedim mi.. kotu bir baba olur da demedim.. ben nasihat olsun diye yazdim bunlari .. ve evet hala cocuk istiyorum ve bu adamdan istiyorum.. bir derdim var kosesine bir dert yazdim... Sevgiler

Bi erkeğin bu şekilde olmasının tek suçlusu kendisi değildir anneler erkek çocuklarına bu tür şeyleri öğretmiyolar malesef herşey küçüklükte başlar... Bazı anneler resmen odun gibi çocuk büyütüyolar, sadece büyüyolar yani eğitilmiyolar... Derli toplu düzenli olmanın, temiz olmanın önemini anlatmıyolar. Sadece sizinki değil emin olun erkeklerin çoğu böyle. Bende eşimi çocuk gibi bazı konularda sürekli uyarmak zorunda kalıyorum. Ayrıca bir erkekle 5 yılda flört etseniz evlendikten sonra istediğiniz gibi biri olacağının garantisi yok. Ben eşimle internette tanıştım. Ben ki ince eleyip sık dokuyan, pimpirikli bir insan olmama rağmen... Kaderimizde olan insanları biz seçeriz ama bazen tanıdığımızı zannederiz. Allah herkesi hayırlı,doğru insanlarla karşılaştırsın.

Bahsettiğiniz sorunları, insanlara evlenmeyin diyecek kadar kötü birer deneyim olarak görüyorsanız, neden çocuk yapmaya çalışıyorsunuz, anlayamadım. Ha yok, bu sorunlar aslında sizin için kabul edilebilir, evlilik içinde normal olan şeylerse ve çocuk yapmaya engel değilse, niye millete evlenmeyin diyorsunuz? Bence sizin nasihat aşamasına geçmeden önce, kendi içinizde bir netleşmeniz gerekiyor.
Evlenmeyin... Basligi yazinin sonundaki tavsiyelere nazaran kondu tanimadan evlenmeyin die... Kusura bakmayin tum icerigi basliga yazamadim... Hayir neden boyleyiz neden anlatilmak isteneni gormek yerine nerden saldiririm diye bakariz her olaya... Size icinizden bu yaziya saldirma durtusu veren seyi bulup oldurun... Zira dunya iyi insanlarla guzel.. sevgiler

Neden cekmektense boşan fikri gelir ki akla herseyde boyle donup gidebiliyormuyuz arkamizi ben esimi sevmiyorum dedim mi.. kotu bir baba olur da demedim.. ben nasihat olsun diye yazdim bunlari .. ve evet hala cocuk istiyorum ve bu adamdan istiyorum.. bir derdim var kosesine bir dert yazdim... Sevgiler
Kocamda doverde severde diyosun:) peki:)

Millete gelip evlenmeyin demekte bi garip bu aciklamandan sonra

Aslında rutin bir evlilik olmuş anlattığıniz eş çok kibar duruyor siz heyecan demişsiniz izinsiz öpmez demişsiniz siz film izlerken yanina uzanın kalk beraber spor yapalım deyin biraz siz cabalayin laf arasi geçen gün komşu geldi biraz kokuyordu deyin yada sormadan kıyafetleri kirlilere atın bunlar pek büyütülecek şeyler gibi gelmedi bana Allah gönlünüze göre versin birde çalıştığı iş ağır mı onun için erken yatıyor olabilir
İyi bir pozisyonda calisiyor .. ben genelde kibarca acik konusuyorum utandirmadan randevularini ben alirim gitmez spora gidelim derim ki cok yakin evimize istemez elimden bir sey gelmiyor pek

Evlenmeden önce neyden dolayı tartışıyorsunuz mesela? Onlarda önemli çünkü? Genelde iyiydik evlenince kötü olduk, vs duyuyorum da ilk kez kötü olup sonradan iyi olan duydum, sevindim adınıza :)
Bizim genelde kardesi ve eltim diisnda pek tartismamiz olmaz onceden de olmuyordu bu konular evlenince dogdu haliyle ben bakimi cok seven bir bayanim her bayan gibi temiz de biriym ama evlenmeden bunu goremiyoruz ne yazikki

Back
X