• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeyin...

Tanimadan.. uzun bir sure flort etmeden... Birlikte eglenmeden evlenmeyin arkadaslar...
Ben icimi dokmek icin konu actim. Biraz nasihat de olsun istedim size... Cok iyi yurekli bir adamla yine yuregi iyi diye bir evlilik yaptim 8 ay flort ettim eglendik fena degildi.. su an 2.5 senelik evliyim ailesiyle aramizda kopru olamayan her olayda bir bahaneyle kendini hakli cikartan. Her istedigimi yapan ama bana sorarak bile beni öpen bir adamla evliyim... İyi bir insan buna hicbirsey diyemem.. Ama hergun koltukta uyuyakalmasindan enerjisizliginden ... Sagligina dikkat etmeyip kilo ustune kilo almasindan .. kisisel temizligine dis sagligina vucut temizligine ben uyarmadan dikkat etmeyen, cocuk gibi uyarmadan copu bile atmayan.. defalarca uyarmama ragmen en ufak seyleri bile yapmaya devam eden adamlarla evlenmeyin... Nasil olsa degisir demeyin... Cocuk istiyoruz iki dusuk yaptim sekeri yuzunden kilo vermesi gerek spora yazdirdim gitmez deli gibi yer uyarinca kizar.. siz siz olun once cok iyi arkadas olun kara kas kara goz degil hicbirsey... Olcun tartin.. sıkılıp yalniz kalacaginiz bir evde evli olmaktansa kendi ayaklariniz uzerinde tek basiniza mutlu olun... Sevgiler
Annem hep der ki, evlilik bi şans oyunu. Kime çıkarsa:KK51:

Simdiden yapiyorum bunu ben.. biri 7 digeri 4,5 yasinda.. yatmadan camasirlarinki sepete attiriyorum zor gelirse makinanin icine atin diyorum... biz alistiririz ilerde insallah yaparlar

Allah bağışlasın:) benimki henüz 25 aylık ama artık anlayabilecek yaşa geldi, sürekli takip ve izlemde, henüz konuşmasa bile anladığını biliyorum çoğu şeyi...herşey çocuklukta başlıyor çocuklar ilk ve en önemli eğitimi annelerinden alırlar nasıl alışırlarsa öyle gider

Evli değilim evlilik arefesindeyim gözüm korkmadı değil ama daha çok üzüldüm 😢
Çok sinir bozucu bi durum kilo vermesi gerekiyor uyarılınca kızıyor deli olur insan allah sabır versin size üzülmeyin herkesin bi imtihan konusu vardır.

Benim de canım dün gece erkek arkadaşım hiç kendine yeni kıyafetler almıyor yanıma özenli gelmiyor diye sıkıldı bunu görünce daha arttı napsın bu kadınlar kızlar kendine bakan gözü açık olan da gidiyor başka yanlışlar yapıyor ya da biz öyle sanıyoruz korkuyoruz ya da evlenince onlarda değişiyor aslında böyle kendine özen göstermeyen kadınlarda var hatta daha çok var.

Biraz duruş bozukluğu var spora git diye şekilden şekile girdim aylardır gitmiyor, çalışıyor gayet güzel maaşı var üstüne başına bi şeyler almıyor sinirden ölcem kendi ellerimle parfüm aldım sıkmıyor ben şişeyi alıp sıkıyorum 😢 bilmiyorum gerçekten çok üzgünüm

Çok sinir bozucu bi durum kilo vermesi gerekiyor uyarılınca kızıyor deli olur insan allah sabır versin size üzülmeyin herkesin bi imtihan konusu vardır.

Benim de canım dün gece erkek arkadaşım hiç kendine yeni kıyafetler almıyor yanıma özenli gelmiyor diye sıkıldı bunu görünce daha arttı napsın bu kadınlar kızlar kendine bakan gözü açık olan da gidiyor başka yanlışlar yapıyor ya da biz öyle sanıyoruz korkuyoruz ya da evlenince onlarda değişiyor aslında böyle kendine özen göstermeyen kadınlarda var hatta daha çok var.

Biraz duruş bozukluğu var spora git diye şekilden şekile girdim aylardır gitmiyor, çalışıyor gayet güzel maaşı var üstüne başına bi şeyler almıyor sinirden ölcem kendi ellerimle parfüm aldım sıkmıyor ben şişeyi alıp sıkıyorum 😢 bilmiyorum gerçekten çok üzgünüm
Kendine bakanın neden gözü açık olsun ben bu mantığı anlamıyorum. Kendine bakan insan özgüveni yüksek insandır zaten ayrılsa ayrılır neden gidip aldatsın.
Ayrıca bütün erkekler böyle falan değil benim kocam da cimridir az kıyafet alır ama herseyi en güzelini kalitelisi i alır saat 8 den sonra öldürseniz yemek falan yemez kilo almasın diye.Ailesi de aynen bu sekilde fit insanlar.
Durus bozukluğu varsa tabi ki spora gitmeli hatta pilates yapmalı. Çünkü o omurga ona yaslanınca da lazım hep böyle genç kalmayacağız maalesef. Siz de fikirlerinizi daha evlenmeden kabul ettitemiyorsanız evlenince sizi hiç sallamaz

Ben en başından bu yolu seçtim. Pişman değilim. Bir başıma mutluyum. Acaba bile demedim. Gerçi karşıma çıkanların büyük etkisi oldu. Şans midir kader midir? Paracı, sömürgen, yaslanmacı....sürmedi işte...

Benim eşim de kendine bakar. Sabahları duş almadan çıkmaz. Koltuk altı uzamadan alır, ayakkabılarını fırçalamasan uyumaz sabaha hazırlar. Pantolonunu ütülemediysem akşamdan ütüle yarın giyeceğim der. Ne demek gözü dışarda? Allah’a çok şükür 5 senelik evliyim henüz bir şeyini yakalamadım. Ama temkinli davranıyorum o ayrı. Ben seviyorum eşimin bakımlı olmasını. Parfümü bitmeden 2-3şişe daha almasını. Bilmem hoşuma gidiyor. Yatağa yatınca o kokusu hoş yani.

Her şeyi çürütmeye geldim :KK70:

Uzun süre ilişki + 6 yıl sevgililik dönemimiz oldu
Aynı evde yaşama + 6-7 ay kadar beraber yaşadık

Bence işin içine aileler girmeden anlaşılmıyor. Mesela birisi bana on küsur senedir tanıdığın, 8 senedir de beraber olduğun adam "sana hakaret eden babası için seni odaya çekip bağıracak" dese "haha yok artık" filan derdim. Hiç belli olmuyor gerçekten maalesef. Böyle durumlarda evde iş bölümü mükemmelmiş, beni çok severmiş, yok efendim sorumluluk sahibiymiş vs. yalan oluyor. Ben bu tarz bir muameleyi kabul edemeyeceğim için boşandım. Bir seneyi de geçti, hiç pişman değilim. Bir tane ömrüm var, o da ne kadar belli değil, kendime eziyet edemem. Yalnız ve mutlu olmayı, evli mutsuz olmaya tercih ettim.
Ailesiyle birlikte koca adayıyla aynı evde kalmadan, ev ortamlarını, kayınpederin kaynanaya tavrını,eşin annesine tavrını görmeden asla evlenmeyin. Eş genelde babasını modelliyor. Ana kuzusuysa anası hep paşaya hizmet ediyorsa sorumluluk almıyorsa uzak durun. Bir tanıdık şöyle demişti “Kayınvalideye dikkat et. Olmak isteyeceğin hayatı/kişilik modelini sağlıyorsa evlen”. Aşırı doğru bir yaklaşım bence. Şimdi aklım başıma geldi ama geç oldu biraz

Peki bundan şeyin haberi var mı, evleneceğimiz erkeğin?
Şaka bir yana nereden bulacağız böyle bir erkeği?Eminim siz d eaynı evde birlikte yaşamaya başlamadan bunların farkında değildiniz, olamazdınız da..
Bir de böyle paşa gibi, kendine su almaktan aciz tipleri yetiştiren de bizim kadınlarımız.. sorun çok çok daha derinlerde biliyorsunuz ki

Yetistirme kismi da annelere kaliyor hep di mi.
Babalar yetistirmeye dahil degil, bizim ilk aklimiza gelen bile boyle.
Ne cok yol var gitmemiz gereken :kahve:

Canım hijyen sorunu çoğu erkekte var gayet bakımlı titiz erkekler cok az bence yorgunluk kısmı söyle çalışıyor neticede ister istemez yoruluyor istanbul gibi bir şehirdeysen hic bir sey yormasa dahi yol yoruyor diger huylari bosvermislik duygusundan kaynakli fazla yemek yemek birsey dedgin zaman yapmama can sikici biliyorum ama çoğu calisan erkekte bunlar var emin ol iyi bir insansa tolere edilir diye düşünüyorum

Bu yazdiklariniz herkeste kısmen olabilen şeyler. Bnm eşimde kilolu ne kadar ustelesem de ugrssmiyo ayrıca anlasamadimiz çok nokta var ama sevgi aşk la.evlendigimiz için vazgecemiyoruzve tolere edebiliyoruz birbirimizi. Siz mantık evliliği yapmışsınız sadece iyi diye evlenmissiniz o yüzden negatif tarafları size çok batıyor.

ben 10 ay içinde evlendim 5 yıldır evliyiz.
kötü de olsada iyi de olsada hastalıkta sağlıkta böle böle geçinip gidiyoruz..
bence bekar olmak daha iyi kafa rahat istediği gibi yap eğlen... ben o kafasindayim..
şunu öğrendim ki
KOCALARINA HİÇ ACIMAYACAKSINIZ....

Ama hergun koltukta diye başlayıp son cumlene kadar tıpkı benim kocam bende kendimi yalnız sanıyordum meğer değilmişim biz 1.5 senelik evliyiz cicim aylarında ki gibi olmuyormuş malesef ve önceden nişanlılık sevgililik yeni evlenmiş dönemlerde laf soktuğumda tribe girip kendine kilosuna dikkat eden adam şimdi amaaan boşver havalarında bende bu konuda çok doluyummm ama değişeceğini hiç düşünmüyorum,

Uzun süre flört etmeden evlenmeyin arkadaşlar demişsinizde konu sahibine diyorum:) ya arkadaşım ben uzun süre flört ettim 6 yıl deli gibi sevdik benim için şehrini bile değiştirdi adam sıfırdan başladı 10 yıllık evliliğimin son 3 yılı felaket....
Nedenmi? 3 yıldır metresi var....:))) sinirimden gülüyorum cidden.2 çocuk var sonuncusuna hamileyken ben o sıkıntıları çekerken başlamış düşünün.o kadar merhametsiz ve vicdansızmış.o yüzden gezmek çok konuşmakta çözüm değil allah kimseyi yoldan çıkarmasın.şimdi böyle şeyler erkekler arasında gurur haline geldi.erkekliğin simgesi haline geldi.arkadaşları arasında ben erkeğim havaları atmak için.kalıplarına sıc....larım...
Böylelerinin yanında durup beklemek onların gözünde bizi gurursuzlaştırıyor ezik olarak görmeye başlıyor bensiz yapamıyor bana muhtaç ben bilmem nede yapsam göz yumuyor diyor bi süre sonra senden soğudum iğreniyorum öl gebere kadar gidiyor konuşmalar:) o yüzden uzattıkça cıvığı çıkıyor en güzel bitirmek ekonomik özgürlüğün varsa devlette araştırın arkadaşlar boşanmayı düşünenler kaymakamlıklarda yardım yapıyor hem kadına hem çocuklara vakıflar var yanlız değilsiniz emin olun.çoğunluğa sesleniyorum lütfen doğamızda olan şu yoğun duygusallığ bırakıp gözümüzü açalım ve bize yakıştırılan bu hayatı kendimize yakıştırmayalım reva görmeyelim.

Uzun süre flört etmeden evlenmeyin arkadaşlar demişsinizde konu sahibine diyorum:) ya arkadaşım ben uzun süre flört ettim 6 yıl deli gibi sevdik benim için şehrini bile değiştirdi adam sıfırdan başladı 10 yıllık evliliğimin son 3 yılı felaket....
Nedenmi? 3 yıldır metresi var....:))) sinirimden gülüyorum cidden.2 çocuk var sonuncusuna hamileyken ben o sıkıntıları çekerken başlamış düşünün.o kadar merhametsiz ve vicdansızmış.o yüzden gezmek çok konuşmakta çözüm değil allah kimseyi yoldan çıkarmasın.şimdi böyle şeyler erkekler arasında gurur haline geldi.erkekliğin simgesi haline geldi.arkadaşları arasında ben erkeğim havaları atmak için.kalıplarına sıc....larım...
Böylelerinin yanında durup beklemek onların gözünde bizi gurursuzlaştırıyor ezik olarak görmeye başlıyor bensiz yapamıyor bana muhtaç ben bilmem nede yapsam göz yumuyor diyor bi süre sonra senden soğudum iğreniyorum öl gebere kadar gidiyor konuşmalar:) o yüzden uzattıkça cıvığı çıkıyor en güzel bitirmek ekonomik özgürlüğün varsa devlette araştırın arkadaşlar boşanmayı düşünenler kaymakamlıklarda yardım yapıyor hem kadına hem çocuklara vakıflar var yanlız değilsiniz emin olun.çoğunluğa sesleniyorum lütfen doğamızda olan şu yoğun duygusallığ bırakıp gözümüzü açalım ve bize yakıştırılan bu hayatı kendimize yakıştırmayalım reva görmeyelim.

Allah sabir versin arkadasim: (

Erkeklerin yüzde 70i öyle harelde benm eşimde bana ev işlerinde pek yardım etmez niye etmiyosun deyince ben seni niye aldım diyor sinir oluyorum tek sorunumuz bu olsun :KK70:
Benim ki yardım ediyorda ne oluyor sanki sonra o bana laf söz olarak geri dönüyor hiç yapmasın daha iyi diyorsun inan bana :KK23:ortası yok bu erkeklerin sanırım:KK70:

İnstagrama bakıyorum evli olan herkes mutlu buraya bakıyorum evli olan herkes şikayetçi 🤔

İnstagrama bakıyorum evli olan herkes mutlu buraya bakıyorum evli olan herkes şikayetçi 🤔
Cnm inanma:)))) çoğu kocamla iyiyiz pozları veriyor.ben biliyorum hahahah kocasının metresini yada aşığı varsa kıskandırmak için koyuyorlar yada biz birbirinizi çok seviyoruz kızlar kusura bakmayın pozları😀genellemiyorum ama çoğu özenti.girmiyorum uzun süredir herkes yapmacık geliyor bana

Iliskiden iliskiye degisir bu konu. Böyle bir konuda genelleme yapmak bu forumu okuyan cogu bekar kadina kotu bir refarans olabilir. Sizin nisanlinizla ne konularda ve neden tartistiginiza kadar gider bu. Belki uzak mesafeli iliski yasiyordunuz ve sebebi buydu. Evlendiniz ve problem ortadan kalktigi icin kavgalar bitti. Evlendikten sonra degisen erkek nadirdir bence. Bazi huylar ve karakteristik durumlar degismezler kolay kolay. Benim sevgilimin gozu disarda ama evlenince duzeliyormus nasil olsa diye evlenmek ne kadar mantiksiz olurdu degil mi? Siz risk almissiniz ve sansiniz yaver gitmiş belli ki. Bu tarz konular acilirken iyice bir tartilip biçilmesi gerektigini dusunuyorum.

Back
X