EVLENMEYINNNNNNN

pammuk123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
75
41
3
Evlilik Allahin verdigi en güzel nimetlerden biri evet ama erkekler böyle oldugu sürece baba evi saltanat koca evi esarettir ayni dertten o kadat muzdaribim ki kardesleri tatile gitsin die dügündeki altinlarimi bozan koca benim senede 1 kere 18 günlük tatilime beni batirdin diyen kisiydi hamile olmama ragmen en agir laflari kullanan bana sürekli degersizsin diyen ve annesinin evine hergün gitmek zorundasin diyen kisi ben bu adami sevmedim ki inanain hersey köprüyü gecene kadar evlenmeyin kardesim heleki baska sehre baska yerlere gitmeyin !!!!!

Resti çekebilecek güçteysen sorun olmuyor. Bir yuva kurmak kolay değil düşüncesinde olanlar, para kazanmayanlar, destek arayanlar, gelecekten korkanlar, boşanmayı ölüm gibi görenler, sorumluluğu tek başına almaya cesaret edemeyenlerin eşleri sorunlu çıkınca çoğu kadın çekiyor bu dertleri. İyi meslek sahibi olup boşanmayan kadınlar da var. Bu sebeplerden biri cehennemi yaşatıyor kadınlara.

Evlilik Allahin verdigi en güzel nimetlerden biri evet ama erkekler böyle oldugu sürece baba evi saltanat koca evi esarettir ayni dertten o kadat muzdaribim ki kardesleri tatile gitsin die dügündeki altinlarimi bozan koca benim senede 1 kere 18 günlük tatilime beni batirdin diyen kisiydi hamile olmama ragmen en agir laflari kullanan bana sürekli degersizsin diyen ve annesinin evine hergün gitmek zorundasin diyen kisi ben bu adami sevmedim ki inanain hersey köprüyü gecene kadar evlenmeyin kardesim heleki baska sehre baska yerlere gitmeyin !!!!!
herkesin eşi böyle olucak diye bişey yok bence.sizin şansınız böyleymiş.

Başlık doğru değil... Her insan sizin eşiniz gibi olacak değil, dünyada iyi eşler de var. Erkeğin kötüsü olduğu kadar kadının da kötüsü var size kötü koca denk gelmiş...

Yangından mal kaçırır gibi hemen evlilik arefesine girenlerin çoğu genelde mutsuz oluyor, flört döneminde hayata toz pembe bakılıp büyüklerin tavsiye ve nasihatlerine kulak vermeden yapılan çoğu evlilik hüsran...

Evliliğe kimse umut bağlamamalı düzgün mutlu evlilik allahin lütfü kötü evlilik kötü lerin cehenneme gitmeleri icin bilet.eziyet edenler allahindan bulsun

Tum evliliklerin oyle oldugunu sanmiyorum. Bosandim. Kotu bir evlilik yasadim. Yine de evliligin evcilik olmadiginin bilincinde olanlar da vardir diye dusunuyorum.
Sadece es degil diger aile ile de bag kurulacagi icin ucuncu sahislarin da evlilige saygi duydugu kisiler olmali. Es iyi olsa da kayinvalide, gorumce gibi ucuncu kisilerle de evliligin tadi tuzu kacmamali. O bilincte insanlarla bu isin icine girilmeli. Duzeltirim nasilsa diye yapilan evliliklerin hep sonu husran bitiyor.

kadinlarin büyük hayallerle büyük umutlarla basladigi evliliklerin nasil hüsranla bittigini herkes görmüstür bu platformdada hayatinda sikintilar yasayan kadinlarla dolu böyle bi hayt süreceklerine hic evlenmesinler
Iyi de karsidaki adam yanlis olunca kadin istedigi hayali kursun
Burda tonlarca nisanli anlatiyor yasadiklarini , ayril diyoruz ama ben cok seviyorum diyorlar , evlenince de sizin durumunuza dusuyorlar , valla disardan gayet net belli oluyor bu okuzler de evlenenler goremiyor nedense

Evlilik kötü birşey değil ki, aksine çok güzel. 15 yıllık evliyim, çocuğumuzda yok ama maşallah çok çok mutluyum. Dizimin dibinden ayrılmayan, hayatında her işini bana danışarak yapan bir eşim var. Özel günleri özel kılan, süprizler, hediyeler, tatiller. Dolu dolu mutlu geçiyor hayatımız. Her evlilik kötü olsaydı evli insan kalmazdı.
İyi tanımadan, aynı yöne baktığınızdan emin olmadan asla evlenmeyin. Tek mesele bu bence sevgiden daha önemli olan, bu uzun yolculuğa çıkarken aynı düşündüğün, aynı baktığın yol arkadaşını bulmak. Onu bulursanız yolunuzda engebeler çıksada el ele, çok güzel, gurur duyarak, başardık diyerek aşıyorsunuz.

18 günlük tatili 5 yıldızlı otelde mi yaptınız?

Her türlü genellemeye sinir olduğum gibi, bu başlığa da çok sinir oldum.

Ananelerimizin bekarken evlenmeyin biz evlendik de noldu demesinden ne farkı var bu başlığın?

Siz saçma sapan adamlarla ısrarla devam etmek istediğinizden bunlar geliyor başınıza. Herkesi kendiniz gibi sanmayın.

İlk altınlarını bozup kardeşlerini tatile gönderdiğinde rest çekebilseydin bunlar olmazdı. Ölene kadar diye kendini zorlamayınca sorun olmuyor.

Bence kesinlikle evlenin. Beraber bir şeylere sahip olmaya çalışın. 2 kişilik bir düzen kurun, hayata beraber mücadele edin. Öpüşün, koklaşın, savaşmayın sevişin :D

Back
X