- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Kadin gelmis mutsuzlugunu anlatiyor ilk iki sayfaya bak nispet yapa yapa bi hal olmuşsunuz. Vallahi pes
Kadin gelmis mutsuzlugunu anlatiyor ilk iki sayfaya bak nispet yapa yapa bi hal olmuşsunuz. Vallahi pes
Evlenmeden boşanmayı düşünür oldum,iyi gelir mi dersin?Düğünden en az 1 ay önce KKya ara verilmeli
Sen kurşuna kafa attın şu an
Kına öncesi yüksek doz bdv soludun
Aç iki üç parça aşk şarkısı dinle kendine gel
O ne ya?Ya bu sabah ta kavga ettik elimi öptürüp alnına koydurttum sımdı yıne kavga ettik bıktım ya
Kavga huzursuzluk her evde olur bunlar mutlu olmaya engel değil.Hiçmi kavga etmıyosunuz evinizde huzursuzluk cıkmıyomu .Kaç aylık evlsıın
Aynen biz de öyleyiz. Tartışmıyoruz yani yok düşünüyorum da cidden tartışma yok. Bir sorun olunca konuşur sorunu çözmeye çalışırız. Aşırı gerileceğim bir duruma eşim sebebiyet vermez, ben de onun gerileceği bir duruma sebebiyet vermem. Birbirimizi seviyoruz çünkü, neden kıracak, iz bırakacak şeyler yapalım ki?Biz tartışmayız. Sesimiz yükselmez. Evde çocuklar var, gerçi yüksek ses gibi bir alışkanlığımız yok. Inanması zor gelebilir ama öyle. Konuşuyoruz. Kelimelerimizi dikkatli seçer özenli cümleler kurarız. Içimizden biri ofkeliyse iletişime geçmeyiz. Sakin bir an için fırsat yaratırız. En zor kısım bu sakinlesmeyi bekleme kısmı. 20 yıldır birlikteyiz 10 yıldır evliyiz. Bazen monoton, bazen tutkulu, bazen şefkatli, bazen sıkıcı, bazen ziyadesiyle meşgul, genelde huzurlu zamanlar geçirdik.
Bunları yapamayacağım biri olsaydı boşanırdım.
İki irem dericinin ilk şarkılarından birkaç tane de mustafa cecelinin ilk şarkılarından dinlersen günü kurtarırsınEvlenmeden boşanmayı düşünür oldum,iyi gelir mi dersin?
Deneyeceğim şimdi.İki irem dericinin ilk şarkılarından birkaç tane de mustafa cecelinin ilk şarkılarından dinlersen günü kurtarırsın
Karpuzcum üzülme biz de son zamanlarda çok sık tartışıyoruz. Hatta bu sabah kavga ettikArkadas bu nasıl iş oyle herkez mutlu mesut yaşayıp gidiyo bır bizmi tartışıyoruz? hiç inandırıcı değilsiniz .Insan kendı ailesiyle bıle çatıştığı oluyor .sız "bız kocişkolarımızla mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz çok anlayışlıyız birbirimize karsı " ne ıciyonuz bqnqda verin .Masallah hepimizde ne sabır varmıs oyle atında ufak atın barı
Karpuzcum üzülme biz de son zamanlarda çok sık tartışıyoruz. Hatta bu sabah kavga ettik
Hayırlı olsun mutluluklar:)Deneyeceğim şimdi.
Hazırlanırken bile bdv okuyorum,umarım etkisinden çabuk çıkarım.
OhH be kendıme arkadas buldum sonunda bune gına geldıtartışmadan evlılıkmi olur kuzum ya
Evlenin evlenin zira eşiniz iyi çıkarsa mutlu olursunuz kötü çıkarsa filozof..Pişman olursunuzhuzursuzluktan baska bısı degil aklınızı başınıza toplayın b*k yolu baska hiçbişi degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?