Evlenmeyinnnnnnnn

Kadın yada erkek bütün insanlar hep en mükemmelini arıyor. Herkes hep mutlu olmak istiyor. Hep sözü dinlensin mutlu edilsin ilgi gösterilsin vs vs... ama öyle bi dünya yok.
Çok başarılı profesörler,iş adamları,zenginler hattaa abartıyorum peygamberler bile mutsuz olmuşlardır.
Böyle bi süreci herkes ara sıra atlatır. Yeter ki yaşamın kendi döngüsüyle karıştırmayalım. Sonuçta her şeye rağmen yaşıyoruz,yaşamalıyız...
Uyum içinde yaşayabilmek önemli. Komşuyla,arkadaşla,aileyle,eşle....
Yani mutlaka birileriyle sorunlar yaşıycaz.

Ailemizle bile sorunlar yaşıyoruz bizi büyüten insanlara karşı bile hırçınlaşabiliyoruz bazen... çünkü mükemmeli arıyoruz.
Ne bileyim. Eşim sonuçta insan hata yapabilir. Yapıyorda... bende aynı şekilde hata yapıyorum.
İlk zamanlar düşmanlık güder kavgayı uzatırdık. Artık biriktirmeden çözüyoruz. Birbirimize karşı esnek davramıyoruz taviz veriyoruz... o bi yanlış yaptıgında kendimde bi boşluk arıyorum. Acaba onu bu duruma itecek ne yaptım diye düşünüyorum.
Bu şekilde iyiyken çok iyi olup tartışınca düşmanım gibi hissetmiyorum.

Kavgada etsek görevlerimi yerine getirrim. Çünkü ondan da aynı davranışı bekliyorum. Kavga da etsek ayrı uyumaz ayrı yemek yemeyiz....

Eğer ki trip yapıp herşeyi sorun etmeye devam etseydim hergün ayrı uyurduk. Çok şükür atlattık.

Özetle sürekli insanların değişmesini bekleyip biz hiç taviz vermezsek mutlu olamayız... önce biz değişelim eğer hala karşındaki sorunluysa o zaman başka çözümler ararız.

Kadin gelmis mutsuzlugunu anlatiyor ilk iki sayfaya bak nispet yapa yapa bi hal olmuşsunuz. Vallahi pes

Aaa böyle konular olmasa kocişler nasıl övülecek ama lütfen. Herkes çok mutlu kocişleriyle ama hayatı boyunca en az bir kere olsun boşanmayı düşünen evli kişilerin oranı %87. Yani 100 kişiden 87si boşanmayı bir kere dahi olsun düşündüyse geriye kalan 13 kişi hep Kadınlar Kulübü'ne toplanmış sanırım. :)

Yahu herkes mutsuz mu olacak
Herkes farklı olduğu gibi
Her evlilik de farklı insanlar

Evleneceğiniz insanı çok iyi tanıyın
İyi düşünün ölçün ona göre evlenin

Bu biraz yanlış oldu

Aynen biz de öyleyiz. Tartışmıyoruz yani yok düşünüyorum da cidden tartışma yok. Bir sorun olunca konuşur sorunu çözmeye çalışırız. Aşırı gerileceğim bir duruma eşim sebebiyet vermez, ben de onun gerileceği bir duruma sebebiyet vermem. Birbirimizi seviyoruz çünkü, neden kıracak, iz bırakacak şeyler yapalım ki?
Bizim de 10 yıldan fazla oldu birlikteliğimiz.
Böyle daha mutlu, sevgi doluyuz. Hayat kısa, kısacık ömrümü kavga gürültüyle değil de aşkla sevgiyle doya doya geçirmeyi tercih ediyorum.

Size de tavsiyem bu konu sahibi.

Ben şahsen gayet mutluyum
Herkese evlenin diyorum
Genelleme yapmak yerine
Uygun insanı bulmadan evlenmeyin
Karar verirken sağlıklı düşünün demek daha mantıklı

Arkadas bu nasıl iş oyle herkez mutlu mesut yaşayıp gidiyo bır bizmi tartışıyoruz? hiç inandırıcı değilsiniz .Insan kendı ailesiyle bıle çatıştığı oluyor .sız "bız kocişkolarımızla mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz çok anlayışlıyız birbirimize karsı " ne ıciyonuz bqnqda verin .Masallah hepimizde ne sabır varmıs oyle atında ufak atın barı

Ben çokkk mutluyum çok şükür rabbime dogru kişiyi bulduktan sonra mutluluk huzur her zaman olur. Keşke daha önce evlenseymişim diyorum hatta
Rabbim sizede mutluluk huzur versin inşallah

Karpuzcum üzülme biz de son zamanlarda çok sık tartışıyoruz. Hatta bu sabah kavga ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…