- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.410
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Vahim tabii. Ya evlilik zaten yeteri kadar zor bir sey,senin safligin daha da zorlastirir bu durumuHadı ya okadarmo vahim durumum
Vahim tabii. Ya evlilik zaten yeteri kadar zor bir sey,senin safligin daha da zorlastirir bu durumu
Hah iste safligin tanimini yapmissin,adama el opturmenden belliSaf oldumu nerden çıkardın kız tamam saflık var ama saflıgım cok affedici bı insanım küserüm onunla bı ıkı guzel laf eder barısırım o yanı
Mükemmel evlilik diye bir şey yoktur,karşılıklı fedakarlıkla yürütülen temeli sağlam evlilik vardır.
Kavga etmeyen çift mi olur,hiç sanmıyorum.
Ama sonuçta kavga dahi etseniz tatlıya bağlamak, yeri geldiğinde geri adım atmak(her iki taraf için de geçerli),şartlar sizin etik kurallarınızla ters düşmediği sürece evlilik birliğini bozacak hareketler yapmamak yeterli olur.
Tabii ki deneyimin de büyük payı var. Küçük yaşta yapılan evlilik ile 25+ yapılan evlilik aynı şekilde seyretmiyor
Biz tartışmayız. Sesimiz yükselmez. Evde çocuklar var, gerçi yüksek ses gibi bir alışkanlığımız yok. Inanması zor gelebilir ama öyle. Konuşuyoruz. Kelimelerimizi dikkatli seçer özenli cümleler kurarız. Içimizden biri ofkeliyse iletişime geçmeyiz. Sakin bir an için fırsat yaratırız. En zor kısım bu sakinlesmeyi bekleme kısmı. 20 yıldır birlikteyiz 10 yıldır evliyiz. Bazen monoton, bazen tutkulu, bazen şefkatli, bazen sıkıcı, bazen ziyadesiyle meşgul, genelde huzurlu zamanlar geçirdik.Yanı merak edıyorum ben mutluyum yazanlar ogun içinmi mutlusunuz yoksa hepmı .Bizimde mutlu olduğunuz anlar var tabı. Ama tartışmadan evlılıkmı olur ya
Hah iste safligin tanimini yapmissin,adama el opturmenden belli
Biz tartışmayız. Sesimiz yükselmez. Evde çocuklar var, gerçi yüksek ses gibi bir alışkanlığımız yok. Inanması zor gelebilir ama öyle. Konuşuyoruz. Kelimelerimizi dikkatli seçer özenli cümleler kurarız. Içimizden biri ofkeliyse iletişime geçmeyiz. Sakin bir an için fırsat yaratırız. En zor kısım bu sakinlesmeyi bekleme kısmı. 20 yıldır birlikteyiz 10 yıldır evliyiz. Bazen monoton, bazen tutkulu, bazen şefkatli, bazen sıkıcı, bazen ziyadesiyle meşgul, genelde huzurlu zamanlar geçirdik.
Bunları yapamayacağım biri olsaydı boşanırdım.
Dimi bnde bazen cok arıyorum bekarlık gunlerımıEşimden memnunum ama bekarken daha huzurluydum. Yalnızlığımı özledim resmen.
Konu başlığını eğlenceli bulan tek ben mi varım
Bir de evliliğim kötü diyen bir insana benimki süper şeklinde cevap yazmaktaki amaç nedirbenim evliliğim iyi seninki kötü çatla patla mı demek oluyor
AynennnnnPişman olursunuzhuzursuzluktan baska bısı degil aklınızı başınıza toplayın b*k yolu baska hiçbişi degıl
Adamı bıktırdın kıYa bu sabah ta kavga ettik elimi öptürüp alnına koydurttum sımdı yıne kavga ettik bıktım ya
bence herşey senin iyi dinlenmende bitiyo. Dinlenmediğinde gergin oluyosun herşeye sarıyosun karpuzBak mesela sabah tartıştıkJameya cım la konustuk jameya olumlu konusunca BN adım attım eşime öptüm barıştık. Akşamda tartışmanın çıkma sebebi bana dedı " sen bende hep kusur arıyosun " bnde dedim " ne kusuru arıyorum swnse bı o saçını düzelt insanların içine cıkıyosun ayıp senın iyiliğin için konusuyorum diorum .Ya çlişiyor saçlara ruzgar vuruyor dağılıyor duzelmıyo pantolunundan atleti cıkıyor duzellmıyor .Dişlerini fırçala temiz ol diorum kendını iyice bırakıybırakıyo .Eskiden adam bakımlıyfı simdi bıraktı kendını buda bni sınır ediyo ben sureklı ona bunu yap sunu yapmı diyicem hos dıyincede kusur arıyormusuö onda .Tartışma burdan basladı aılwlere kadar gttı
Sendrde durumlar karısık heralde :)Aynennnnn
Adamı bıktırdın kı
bence herşey senin iyi dinlenmende bitiyo. Dinlenmediğinde gergin oluyosun herşeye sarıyosun karpuz
Ben senin fazla gergin olduğunu düşünüyorum kuzum.Kuzum yinemi ben suçluyum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?