Evlenmeyinnnnnnnn

OhH be kendıme arkadas buldum sonunda bune gına geldı tartışmadan evlılıkmi olur kuzum ya

Tartışmadan evlilik olmuyorsa neden bu konuyu açıp böyle bir cümle kurdunuz mesela? Madem tartışmadan evlilik olmuyor neden evlenmeyin diyorsunuz anlamadım?
Ne güzel işte size göre evliliğin şartlarından biri de tartışmak, e siz de tartıştığınıza göre gayet mutlu olmalısınız
?

Pişman olursunuz huzursuzluktan baska bısı degil aklınızı başınıza toplayın b*k yolu baska hiçbişi degıl

Ben de çok mutluyum kocişimle. Dün mesela bir kavanoz dolusu şalgam turşusunu, ağzına kadar dolu suyu ile birlikte yere fırlatan oğluma bakıp ufak çaplı bir cinnet geçirdikten sonra "#binşükür #çokşükür aşkımızın meyvesi bile tatlı" dedim kocacığıma. Çünkü doğru kişiyi buldum. Hep bulurum ben doğruyu.

Ama işte canım kocim "tamam sakin ol ben atarım halıları makineye. Sen dolap içlerine dolan şalgam suyunu temizle. Sakin ol ağlama tamam. Oğlum uzak dur annenden" gibi saçma, manasız şeyler söyledi. Hep böyle heyecanlanır ben ona aşkımı anlatırken şebeğim yhaaa.

Bekarken kı hallerimi arıyorum oyuzdendır .evliyken ve bekarken kıyaslama yapıyorum anladınmı .Vala tuhafsınız ne diyim ya

Evet kavga ediyoruz evet sorumluluklarim var ama iyi ki evlenmisim ... Doğru insanı bulduktan sonra evlilik çok güzel bir şey

Ohh ohh ne güzel allah defamıno getirsin ne diyim kıskanclıgımdada çatlayımçatlayım .Cok kıskanç biriyim ben

Pişman olursunuz huzursuzluktan baska bısı degil aklınızı başınıza toplayın b*k yolu baska hiçbişi degıl
Zaten çevremde bi tane mutlu evlilik görsem biraz olsun düşüncem ama oda yok O yüzden bende dert lazım değil diorum gerekirse sevgili kalırım ama aileleri bu işe karıştırmak istemiyorum hahaha sonra herkesin senden bekletisi olucak . Gelin kisvesini giyineceksin evli kadınsın olucak bir sürü gereksiz anlam katacaklar sana sen sen olmaktan çıkacaksın

Aynen öyle kuzum .Evliliğin en güzel yanı çocuğunun olması .

Ohh ohh ne güzel allah defamıno getirsin ne diyim kıskanclıgımdada çatlayımçatlayım .Cok kıskanç biriyim ben

Aaa kıskanma ama canım ya. Ben çok mutluyum. Mutluyum ben. Aşırı mutluyum. Sunum yapıcam birazdan kocişime. Patates kızartması sunumu. Çok sever kocişim sunumları. Aşkımızın meyvesine bayramlık diktirdim, aynı kombini kendimize de yaptırıyorum terzi şükriye'de. Böyle manyak gibi bir örnek dolaşacğaız bayramda. Çünkü mutluyuz çok.

Bende mutluyum. Gül gibi geçinip gidiyoruz çok şükür.
Valla nasıl bakarsan öyle yaşarsın belkide sen mutlu olduğunu sanıyorsundur belkide sen çoğu şeyi görmüyor yda görmezden geliyorsundur. Neden diyorum biliyor musun bende gözümü açtığım sevgilimle çok mutluyuz sanıyordum çok aşıktım çok güzeldi herşey kötü olması için sebep yoktu 5 sene geçti az değil . Sonra içime bi şüphe düştü bi ayrılıkta meğersem aldatılıyormuşum o pembe masalı ben kendi kendime çizmişim yani en başından beri hep birileri mi vardı o sözlere ne oldu hep mi böyleydi hep mi kandırıldım yani bin tane şeyi sorguluyorsun . Demem o ki inş senn öyle değildir tabi ama bazen mutlu olduğumuza biz inanıyoruz kör bakarak

Güleyim mı aglayımmı sen söyle sinirlerim bozuldu

Sevgililer bile tartışıyor sürekli aynı evde yaşayan iki kişinin hiç tartışmamasını hayal edebiliyor musunuz? Fikir ayrılıkları olması tuzu biberi sürekli aynı fikirde olamazsınız. Bence kırıcı şeyler söylemedikten,hakaret etmedikten sonra tartışmalar,sürtüşmeler çok da dert değil önemli olan o kriz idare edebilmek. Yanlış olan neyse onu tespit edin. Neden tartışıyorsunuz,sorunun kaynağına inin.

Özgurlune duskunsenduskunsen zaten evlilik zehir olur. Kocayi geç bunun kp KV görümce kaynın offf off kocandan cekmesen ailesinden çekersin ailesinden cekmeswn kocandan cekersın cok sorumluluk gerektiren bışi

Kuzum eşime göre ben haksız bana göre o haksız mesele bu yanı

Burasi bir derdim var oldugu icin derdi olan insanlar dertlerini paylasiyor geneli de evlilik kayinvalide gorumce elti uzerine ama dert oldugu icin yaziyosunuz
Ben Allahima sukur cok mutluyum ama gelip tabiki buraya yazmiyorum
Bence genelleme yapmak cok yanlis
Ayrica hicbir evlilik dort dort olamaz
Insan ayni anne babadan dogdugu kardesiyle bile anlasmazlik yasiyorsa elin ogluyla yasamasi cok normal
Bu yuzden kimse bu konulari okuyup bosuna umitsizlige kapilmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…