- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.165
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
İyi bı ınsan inkar edemem ama anlasamadıgımız seyler oluyo kavga ediyoruz .Evlenin evlenin zira eşiniz iyi çıkarsa mutlu olursunuz kötü çıkarsa filozof..
OhH be kendıme arkadas buldum sonunda bune gına geldıtartışmadan evlılıkmi olur kuzum ya
Pişman olursunuzhuzursuzluktan baska bısı degil aklınızı başınıza toplayın b*k yolu baska hiçbişi degıl
Tartışmadan evlilik olmuyorsa neden bu konuyu açıp böyle bir cümle kurdunuz mesela? Madem tartışmadan evlilik olmuyor neden evlenmeyin diyorsunuz anlamadım?
Ne güzel işte size göre evliliğin şartlarından biri de tartışmak, e siz de tartıştığınıza göre gayet mutlu olmalısınız
?
Ohh ohh ne güzel allah defamıno getirsin ne diyim kıskanclıgımdada çatlayımçatlayım .Cok kıskanç biriyim benBen de çok mutluyum kocişimle. Dün mesela bir kavanoz dolusu şalgam turşusunu, ağzına kadar dolu suyu ile birlikte yere fırlatan oğluma bakıp ufak çaplı bir cinnet geçirdikten sonra "#binşükür #çokşükür aşkımızın meyvesi bile tatlı" dedim kocacığıma. Çünkü doğru kişiyi buldum. Hep bulurum ben doğruyu.
Ama işte canım kocim "tamam sakin ol ben atarım halıları makineye. Sen dolap içlerine dolan şalgam suyunu temizle. Sakin ol ağlama tamam. Oğlum uzak dur annenden" gibi saçma, manasız şeyler söyledi. Hep böyle heyecanlanır ben ona aşkımı anlatırken şebeğim yhaaa.
Zaten çevremde bi tane mutlu evlilik görsem biraz olsun düşüncem ama oda yok O yüzden bende dert lazım değil diorum gerekirse sevgili kalırım ama aileleri bu işe karıştırmak istemiyorum hahaha sonra herkesin senden bekletisi olucak . Gelin kisvesini giyineceksin evli kadınsın olucak bir sürü gereksiz anlam katacaklar sana sen sen olmaktan çıkacaksınPişman olursunuzhuzursuzluktan baska bısı degil aklınızı başınıza toplayın b*k yolu baska hiçbişi degıl
Aynen öyle kuzum .Evliliğin en güzel yanı çocuğunun olması .Zaten çevremde bi tane mutlu evlilik görsem biraz olsun düşüncem ama oda yok O yüzden bende dert lazım değil diorum gerekirse sevgili kalırım ama aileleri bu işe karıştırmak istemiyorum hahaha sonra herkesin senden bekletisi olucak . Gelin kisvesini giyineceksin evli kadınsın olucak bir sürü gereksiz anlam katacaklar sana sen sen olmaktan çıkacaksın
Ohh ohh ne güzel allah defamıno getirsin ne diyim kıskanclıgımdada çatlayımçatlayım .Cok kıskanç biriyim ben
Valla nasıl bakarsan öyle yaşarsın belkide sen mutlu olduğunu sanıyorsundur belkide sen çoğu şeyi görmüyor yda görmezden geliyorsundur. Neden diyorum biliyor musun bende gözümü açtığım sevgilimle çok mutluyuz sanıyordum çok aşıktım çok güzeldi herşey kötü olması için sebep yoktu 5 sene geçti az değil . Sonra içime bi şüphe düştü bi ayrılıkta meğersem aldatılıyormuşum o pembe masalı ben kendi kendime çizmişim yani en başından beri hep birileri mi vardı o sözlere ne oldu hep mi böyleydi hep mi kandırıldım yani bin tane şeyi sorguluyorsun . Demem o ki inş senn öyle değildir tabi ama bazen mutlu olduğumuza biz inanıyoruz kör bakarakBende mutluyum. Gül gibi geçinip gidiyoruz çok şükür.
Aaa kıskanma ama canım ya. Ben çok mutluyum. Mutluyum ben. Aşırı mutluyum. Sunum yapıcam birazdan kocişime. Patates kızartması sunumu. Çok sever kocişim sunumları. Aşkımızın meyvesine bayramlık diktirdim, aynı kombini kendimize de yaptırıyorum terzi şükriye'de. Böyle manyak gibi bir örnek dolaşacğaız bayramda. Çünkü mutluyuz çok.
O sorumlulukta bana zor geliyor ben teyze olmaklada mutluyum sürekli bi sorumluluk uğraşı değil çok seviyorum onu . Ve onun güzelliğini yaşıyorum annesi öylemi her anını yaşıyorAynen öyle kuzum .Evliliğin en güzel yanı çocuğunun olması .
O sorumlulukta bana zor geliyor ben teyze olmaklada mutluyum sürekli bi sorumluluk uğraşı değil çok seviyorum onu . Ve onun güzelliğini yaşıyorum annesi öylemi her anını yaşıyoryani ben pek sorumluluk insanı değilim heralde
Sevgililer bile tartışıyor sürekli aynı evde yaşayan iki kişinin hiç tartışmamasını hayal edebiliyor musunuz? Fikir ayrılıkları olması tuzu biberi sürekli aynı fikirde olamazsınız. Bence kırıcı şeyler söylemedikten,hakaret etmedikten sonra tartışmalar,sürtüşmeler çok da dert değil önemli olan o kriz idare edebilmek. Yanlış olan neyse onu tespit edin. Neden tartışıyorsunuz,sorunun kaynağına inin.
İkinizde inatçı karakterlerdeyseniz işiniz zor,oturup düzgünce konuşmayı denediniz mi? Size fikir veriyorum ama bende evlilikten korkuyorumKuzum eşime göre ben haksız bana göre o haksız mesele bu yanı
Teşekkür ederim, hepimize inşallah :)Hayırlı olsun mutluluklar:)
Amin.. Herkese nasip olsun.. Doğru kişiyi bulmak önemli olan. Ondan sonrası mutluluk..Bunun altina sayfalarca yazilabilir ama yapmayacagim.. :)
Su kullanmis oldugunuz bir kac kelime bunu yapmis zaten.
Ne mutlu,ne hos bir mutluluk..
Daim olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?