Evlenmiş, boşanmış birde çocuklu ...

Neden bosandigi cok onemli.

kadin milleti kolay kolay yuvasini yikmaz (cook kucuk birkisim haric) o yuzden neden bosandigini iyice arastirin
Tek bir tarafın anlattıkları ne kadar tatmin edici olur bilinmez. İç yüzü nedir ne değildir anlamak bilmek mümkün mü bilmiyorum

Ask var yok bilemem ama
Burdaki kadinlarin muzdaripligi
-tatilde çocuk ne olacak
-nafaka
-çocuk bizimle eski esiyle yasiyor?
-çocuk yüzünden eski esle muhattal olan kocam
-eski esin bitmeyen istekleri gibi gibi
Okuduğum konular bunlardı hatirlatmak isterim
Eskiyi aramam kiskanmam dersen tamam

Yanlış anlama benim esiminde ikinci evliliği. Ortada çocuk yok. bünye meselesi sonuçta herkesin farklı

İyi akşamlar sevgili kadınlar. Sizi fazla yormadan konuya hemen giriş yapmak istiyorum. Bekarım, henüz bir evlilik yapmadım. Ve birisi var. Fakat evlenmiş, boşanmış ve birde çocuğu var. Şöyle ki uyuşabildiğim birisi ve bundan ziyade kişilik sahibi bir beyefendi. Fakat olur mu olamaz mı bilemedim. Kendisi tekrar yuva kurmak istiyor. Karar vermek oldukça güç. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ediyorum, gönlünüz huzurlu kalsın.

neden boşandığı önemli.
bir de ben kendi boşandığı halde bekar kıza yanaşan adama şüpheyle yaklaşırım neden kendi gibi boşanmış bir kadınla ilgilenmiyor da sen?
boşanmak kötü bişey değil sonuçta ama bu şekilde tutum beni şüphelendirir.

Direk yuva kurma amacıyla yaklaştığını biliyorsunuz görücü usulü tarzı, bir heyecan, tutku yok... Bir de burada görüyorsunuz kadınlar boşanmamak için direniyor, boşanılmışsa %95 erkekler yüzünden.

Bir de çocuklu, belki bir balayı bile burnunuzdan gelir, iyi düşünün derim... Ben bir de boşanma dosyasına bakmanızı da tavsiye ederim.

Bir de boşanmışsa, hiç evlenmemişlerin hevesini kursağına tıkabilir, ne bileyim, büyük sorumluluk.

Çocuk baba ile birlikteyse birinin çocuğuna annelik yapabilecek misiniz? Ve en önemlisi kişiliği düzgün mü?
Kafa yapılarınız uyuşuyor mu?
Bu sorulara olumlu cevapların varsa neden olmasın..

İyi akşamlar sevgili kadınlar. Sizi fazla yormadan konuya hemen giriş yapmak istiyorum. Bekarım, henüz bir evlilik yapmadım. Ve birisi var. Fakat evlenmiş, boşanmış ve birde çocuğu var. Şöyle ki uyuşabildiğim birisi ve bundan ziyade kişilik sahibi bir beyefendi. Fakat olur mu olamaz mı bilemedim. Kendisi tekrar yuva kurmak istiyor. Karar vermek oldukça güç. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ediyorum, gönlünüz huzurlu kalsın.

Adami iyice tani.. onceki evliligi neden bitmis? Bunlari tart ondan sonra karar ver canim.. cunku cocuk olunca esler gorusuyo ve bi zaman sonra esiyle gorusmesi bazi kadinlari rahatsiz ediyor ve kavga vs cikabiliyor iyi düşün...

cnm benim boşanmış bir erkek eğerki eski eşii suçluyorsa sakın ama sakın derim çünkü ben yaşadım aynı şeyi benimde onunda ikinci evliliğimdi o hep eski eşini suçladı yok efendim aldatmış ta neler neler dedi eski eşi için benden ayrılırkende bana aynı şeyleri yaptı ben onu güya ablamın oğluyla aldatıyormuşum tövbe estflh yani hiç kimse hiç bir kadın durup dururken yuvasını yıkmaz yıkamaz

niye boşandığı çok önemli bu bir. sen hiç evlenmemiş birisin, çocuklu bir adamla yapabilecek misin bu iki. dertsiz başına dert alma. yine çıkar karşına anlaşabileceğin biri.

Geçen bir arkadaşa da yazdım neden riske giresin? Öyle kolay değil çocuklu adam bu her zaman problem olur. Siz iyi niyetli de olsaniz kötü niyetli de olsaniz çocukla ilgili her konu da farklı sıkıntılar yaşarsınız.neden onca bekar adam varken ilk heyecanlarinizi birlikte yaşamayasıniz ki?

Back
X