Evlenmiş boşanmış çocuklu

Degil. O cocuk kendi annesinin evine gelmek icin, annesinden sevgi istemek icin bile düşünecek. Offf korkuncsun ya gerçekten daha da bir sey demek istemiyorum.

Anneniz çocuğu vermemekle çok iyi yapıyor. Çünkü daha 3 aydır tanıdığı bir adam için deli divane olan bir kadının yanında kalması doğru değil
Olayları tam bilmediğiniz için böyle yorumlar yapmanız normal evet. 5 yıl evli kaldım 5 yıl boyunca şiddet gördüm aldatıldım. 6 yıldır da ayrıyım çocuğuma hem baba hem anne oldum bir an yanından ayrılmadım. Sevilmedim yüzüm bir gün olsun gülmedi evet haklısınız daha çok yeni hayatımda amacım evladımı bırakıp ona gitmek değil amacım sadece bir yol bir çare bulmak

Çok zor bir geçmiş yaşadım evet. Boşanalı 6 yıl oldu 3 buçuk aydır birlikteyiz daha çok yeniyiz ama en başında ailesi onayladı sonradan caydılar
3 buçuk aylık bir ilişki için sakın kalkışmayın bu işlere belki de birşeylerin üstünü örtmeye sizi yara bandı yapmaya ya da çalışıyor bilemezsiniz çok kısa bir zamanda hemen böyle büyük sözler etmesi bile ilginç

Çok zor bir geçmiş yaşadım evet. Boşanalı 6 yıl oldu 3 buçuk aydır birlikteyiz daha çok yeniyiz ama en başında ailesi onayladı sonradan caydılar
Yalan solemıs. 3.5 ay çok erken ayrıca. Sız kımsenın onayına kalmadınız. Kızınız bu ortamda ıyı mı olucak sanıosunuz.

Amacım hemen kalkışmak değil zamanla sırayla olsun istiyorum ama kafam çok karışık

Kimse sizi yargılamıyor. Gözünüzü gerçeklere kapatmış başarısız bir evlilik daha yapmak üzere olduğunuz için insanlar sizi uyarıyor.

5 Yıl şiddet gördüğün evlilikte neden cocuk yaptin?

Üzuldum ama Bu oğlan mi güldürecek yüzünüzü bumu beyaz atlı prens rıza göstermeyen aile kötü cadı kabilesi bu durumda .Biz hep ne deriz biliyormusunuz kayınvalideyi gommeyin iş kocada biter .Sizde bu aile rızası işine takılmayın bu oğlandan size istediğiniz o adam gibi koca cikmaz.Ordan da baksanız çıkmaz buradanda baksanız çıkmaz.İnanin üzülmeyin istiyorum saç baş yolma butonu olsa başardım konuya .Daha o kadar çok erkek varki dünyada nedir bu aceleniz bu herşey mükemmel olacak kafası 3 ay yahu 3 ayda tüm kurbağalar prensmis gibi gelir göze

Cahilsen her şey oluyor
Kendine ve çocuğuna başka insanların iki dudağının arasında kabullenmeyi söyleyecek hayati reva gorme sana söyleyeceğim son sey bu.
İnsanın mutlu olmak icin illa bir erkeğe ihtiyacı yok. Senden cok daha kötü durumda hayati olan insanlar var.

Adam cinsel ihtiyaçlarını karşılıyor sizi de aile ayağına oyalıyor,yani biraz akıllı olun ya bunu göremicek ne var?
Hayır asla öyle bir beklentisi olmadı bugüne kadar ve en başında dile getirdi o gözle bakmadığını kendisi hafız bu arada öyle bir yaklaşımı olmadı 3 buçuk aydır asla olmayacagınıda söyledi

Kızzzzz hafız mı birde

Şimdi gelir ama çok seviyoruz bağlandık birbirimize diye
Ya adam azcık şerefli olsa zaten ya ana baba tanımaz evlenir ya da bak yoluna der ayrılır. Haspam bide uzaklaşıyormuş anası babası olmaz diyince ebenin şeyine kadar yolun var yallah diyemiyor hala adama.

Ondan haziran ayında ilişki yaşadığınızı belirten mesajınız var??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…