Ayyy evlensin de görsün neyin ne olduğunu yaa fenalıklar geldi banaAhanda kaçtııı
Anam cocuğa yazık ya vallaAyyy evlensin de görsün neyin ne olduğunu yaa fenalıklar geldi bana
Sorma yaa vallahi billahiAnam cocuğa yazık ya valla
İçimin yağları eridi ben bu kadar açık yazamadım aynen öyleYa adam azcık şerefli olsa zaten ya ana baba tanımaz evlenir ya da bak yoluna der ayrılır. Haspam bide uzaklaşıyormuş anası babası olmaz diyince ebenin şeyine kadar yolun var yallah diyemiyor hala adama.
Cinsellik ihtiyacını gideriyor gözünü aç dedin kaçtı. Hafızmış yersen tabi.Anam cocuğa yazık ya valla
Kaçmasaydı iyidi ama kaçtıııİçimin yağları eridi ben bu kadar açık yazamadım aynen öyle
Kendini inandırmış bir yalana kızını harcıyorCinsellik ihtiyacını gideriyor gözünü aç dedin kaçtı. Hafızmış yersen tabi.
Azıcık bile miAdam hiç evlenmemiş mi?
Buyuk konuşmak gibi olmasın ama ben oğlumu da başka adamla aynı eve sokmam. Çocuğum herkesten kıymetli, tatlı aşına acı katmamAdamı daha üç aydır tanıyorsunuz, yapmayın. Ben kızımı asla elin adamıyla aynı çatı altına sokmazdım.
Kesinlikle, ortalık sapık kaynıyor. Ne kız ne erkek fark etmez dediğin gibi.Buyuk konuşmak gibi olmasın ama ben oğlumu da başka adamla aynı eve sokmam. Çocuğum herkesten kıymetli, tatlı aşına acı katmam
Borellus diğer yorumlari görmemiştim. 3 aylık erkek icin kızını annesine mi birakacakmisKesinlikle, ortalık sapık kaynıyor. Ne kız ne erkek fark etmez dediğin gibi.
Korkunç gerçektenBorellus diğer yorumlari görmemiştim. 3 aylık erkek icin kızını annesine mi birakacakmis
Aklıma Burcu Esmersoyun hikayesi geldi. Annesi evlenmek için çocukların teyzesi gibi davranmış. Karı koca, kocasının evebeynleri ölene kadar çocukları arada bir yemeğe almışlar. Dünyada ne aşağılık insanlar var, yarabbim
Ben en fazla altı ay veriyorum altı ay sonra gelip buraya konu açar böyle böyle oldu diye merak etmeyinKorkunç gerçekten
Götüyle inatlaşan donuna sıçar aşkısı kendi bilirrrBen en fazla altı ay veriyorum altı ay sonra gelip buraya konu açar böyle böyle oldu diye merak etmeyin
Aynen öyleGötüyle inatlaşan donuna sıçar aşkısı kendi bilirrr
Etmezler ben bekar çocuksuz evlendim ailesi istememislerdi evlendik ne oldu ayırdılar çocuğumla kalakaldım keşke başta evlenmeseymisim.Bosanidm çocukla kaldım bekarla evleneyim diyosunuz ama o evlilikte sizi rahat bırakmazlar çocuğunuza aciyinEvet çok zor bir durum ama bir adım atılsa ailesi sonuçta affetmezler mi
3.5 aylık mis ilişkisi ayrıca cinsellik için kullanılıyor kendisi evlenemez.Sadece körü körüne bu yalana inanmış yazık.Ayyy evlensin de görsün neyin ne olduğunu yaa fenalıklar geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?