Evlenmiş boşanmış çocuklu

Sizin saçma sapan cahillikleriniz ve kontrol edemediğiniz, adını aşk sandığınız sevilme arzularınız yüzünden çocukların hayatı mahvoluyor.
Baba evinde gördüğünüz baskıdan kaçmak için yangından mal kaçırır gibi ilk gördüğünüz adamla gencecik yaşlarda evlilik yapıp, üzerine çocuk yapıyorsunuz. Evlenip rahat edeceğim, özgürce ve prensesler gibi yaşayacağım sanıyorsunuz ancak sonra aile evini mumla arayacak hale geliyorsunuz. Yapmışsınız bir cahillik, aklınızın başınıza gelmesi lazımken yeni bir cahillik daha yapma peşindesiniz. Üç aydır tanıdığınızı sandığınız bir adama neymiş çok bağlanmışsınız, çok seviyormuşsunuz. Bırakın bunları.
Tek derdiniz aile evinde yaşamadan, hesap vermeden bir hayat sürmek, yazdıklarınızdan anlaşılan bu.
Ben annenize sonsuz katılıyorum. Üç ayda evlenme peşinde olan birine çocuk bırakılmamalı.

Adamı daha üç aydır tanıyorsunuz, yapmayın. Ben kızımı asla elin adamıyla aynı çatı altına sokmazdım.
Buyuk konuşmak gibi olmasın ama ben oğlumu da başka adamla aynı eve sokmam. Çocuğum herkesten kıymetli, tatlı aşına acı katmam

Kesinlikle, ortalık sapık kaynıyor. Ne kız ne erkek fark etmez dediğin gibi.
Borellus diğer yorumlari görmemiştim. 3 aylık erkek icin kızını annesine mi birakacakmis
Aklıma Burcu Esmersoyun hikayesi geldi. Annesi evlenmek için çocukların teyzesi gibi davranmış. Karı koca, kocasının evebeynleri ölene kadar çocukları arada bir yemeğe almışlar. Dünyada ne aşağılık insanlar var, yarabbim

Korkunç gerçekten

Evet çok zor bir durum ama bir adım atılsa ailesi sonuçta affetmezler mi
Etmezler ben bekar çocuksuz evlendim ailesi istememislerdi evlendik ne oldu ayırdılar çocuğumla kalakaldım keşke başta evlenmeseymisim.Bosanidm çocukla kaldım bekarla evleneyim diyosunuz ama o evlilikte sizi rahat bırakmazlar çocuğunuza aciyin

O aile önunde sonunda kazanir.
Ayrica kimse baskasinin cocugunu benimsemiyor, baslarda öyle görunuyor dadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…