zuhal selam. sanki bugün seni daha iyi olduğunu hissettim
takılarla ilgili dün yazdığını okudum emin ki gözün yok canım. ben yaşadım anlıyorum.
ama boşanan erkekler takıları alarak zarar vermeye çalışıyorlar akıllarınca.mercimek beyni ile ile akıllı davrandı sanıyorlar.
ben bu arada kendim verdim ilk al dedim takılarını, onlar benim hiç olmadı her kavgada çekip elimden alıyordun zaten dedim. takmıyordumki bide içimde soğumuştu.
haaa ama demiştim ki ona. ben senin yerinde olsaydım düşünürdüm bu satten sonra, bu kadın bana kadınlık yaptı, taşın altına benle elini koydu, yemek yaptı, üstümü yıkadı arkamı toladı. ben bari ayrılırken değil takıları düşünmek, şundan helallik alim derdim dedim. çünkü boşanırken bal gibide biliyordu suçun %90 nının ondan olduğunu.ben değil takıları dedim sana helal etmek, içirdiğim bir damla su varsa onu bile helal etmiyorum haram olsun dedim. buda zaten ona yeter. çünkü ben çok aradı helal et hakkını diye etmiyom etmem dedim. şimdi ömür boyu arkasında bir ah, haram edilmiş onca emekle onu yaşamaya mahkum ettim kendimce.
heee Rabbim in soracağı hesap ayrı. nerden biliyorsun soracağını dersen yaşadığım bazı olaylar bana hissetiriyor, gösteriyor diyim.
ben bir Ramazan ayını sahurda iftarda içimin acısıyla ile geçirirken yemek yerken bile ağlıyordum o derece içimi yaktı. Rabbim de koymayacak ben buna inanıyorum.
bu arada hayatımda ilk defe ona ve ailesine hakkımı haram ettim. yoksa böyle şeyleri ağzıma almam ama aldırttı