evlenmiş..

zuhal32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
796
682
103
Isparta
İşte duydum dün. Biliyordum bir gün olacağını ama çok üzüldüm.Dün laf arası konuşurken eski eşim evlenmişşşş bunu duydum.tuhaf oldum 2.5 yıl oldu zamanıydı belki de ben ise yerimde sayıyorum işte ne kolaymış ben hala hayatıma kimseyi alamazken adam evlenmişşşş

Eski eşinizi tamamen aklınızdan çıkarın. Onunla ilgili herhangi bir havadisi verebilme potansiyeli olan insanları da uyarın ya da onları da hayatınızdan çıkarın. Yoksa bu konular aklınızı daha çok meşgul eder kendinizi boşboşuna üzersiniz. Yerimde sayıyorum diye de düşünmeyin. Eski eşiniz evlendi diye siz de evlenmek zorunda değilsiniz herkesin hayatı farklıdır belki de hiç evlenmeyeceksiniz. Akışına bırakın her şeyi..

Erkekler boşanmayı,ayrılığı çok daha kolay atlatıyor maalesef.. Hayırlısı olsun..

Artık geçmişi düşünmeyi tamamen bırakıp kendi hayatınıza konsantre olun.. Umarım doğru insanla çok mutlu olursunuz..

evlensin,çocuğu olsun mutlu yada mutsuz olsun bırak ilgilenme ne hali varsa görsün.bi gün seninde hayatın değişecek hep böyle kalmayacaksın o yüzden o na değil kendine kanalize ol.

üniversitedeyken nişanlanan bir çiftin evlenip ayrıldığını, ikisinin de tekrar evlendiğini ben de geçen gün öğrendim ve şaşırdım. hatta önce adamın evlendiğini söylediler, ailesi çok istemiş çünkü. erkek anaları öyledir. bir cendereden çıkmış oğullarını başka bir cendereye atmakta sakınca görmezler, çivi çiviyi söker diyorlar galiba...

üzülme cnm.benim ablam da boşandı .hem de aldattığı kişi ile evlendi eski eşi.cok üzüldü kendini yerden yere vurdu...çok acılar yasadı.sonunda ne oldu şimdi tekrar evlendi ve örnek bi evliliği var.eski eşinin de evliliği gene ii gitmiyomuş bu da kulağımıza geldi.hayat bu neler yasıycaz daha..sen de bi gün cok mutlu olacaksın inanıyorum.eskisinden de haber getirmesinler sana.bitti gitti o..yeni sayfaları acmanın zamanı.

msjlarınız için çok teşekkür ederim.seviyor musun demişsiniz inanın nötrüm sadece içim acıdı 2.5 yıldır gönlüm kimseyi sevmedi içim almadı kendimi yeni yeni toparlamışken ne kadar kolaymış dedim sadece ben hep böyleyim çok değer veriyorum illa ki olacaktı beni bekliyecek değildi biliyorum ama içim acıdı işte yeniden sevmiş yeniden evlenmiş adım atmayıp tüm olumsuzlukları bana yaşatıp da şimdi hayatına başkasını almış bunları hazmedemiyorum sadece

aradan ne kadar zaman geçerse geçsin ilk duyduğun anda kötü olman çok normal, bir zamanlar eşindi çünkü. ama şöyle düşün, mutlu değildin ki ayrıldın. her şey yolunda olsaydı bugün zaten birlikte olurdunuz. demek ki böylesi hayırlıymış. onun da yolu açık olsun. sen de artık önüne bak, yeniden mutlu olacağın bir hayatı kuracaksın elbette zamanı gelince.

Anne, baba, inek, sen diyen giden sıralamada son kişi değişti sadece. Boşanma sebeplerini düşün.

normal bu tepkiniz , abartmadığınız sürece.
siz sevmiştiniz,eşinizdi.
tamam olmadı bitti ama insan genede garip oluyor. bırakın evliliği eski sevgilimiz bir zamanlar aşık olduğumuz adam evlendiğinde bile böyle oluyoruz.
garip bi burukluk ..
geçer bi kaç güne ..
güzel bi hayatınız olsun ..

yeni başlangıçlar zordur, hele biz kadınlar için daha zor.
bilinmezlik ürkütür. o yüzden elimizdekinden kopamayız kolay, bilinenin rahatlığı uyuşturur bizi.
bişeyler bittiğinde de yeni bir yola girmeden çok ürkek oluruz.
geçmişten gelen acılar, acabalar ?
erkekler daha cesur mu desem ? düşüncesiz mi? bilemedim ama bitişlerde başlangıçlarda daha kolay onlar için.
o hayatına alabilir ama sizinki daha zor.
kadınsınız, duygu insannısınız, ve sanırım güven duygunuz zedelenmiş.
kendinize dönün , kendinizi sevin.
doğru insan muhakkak bulacaktır sizi.
sevgiyle kalın.

Sabret

Birgun oda senin icin bu cumleleri kurar insallah

bosver be tatlım,zaten anlasssaydın bosanmazdın dimi,degmez inan... o da bişimi ben eşiyle görmüştüm yanımdan gecerlerken,duydumki ondanda bosanmıs... kimsenin ahı kimsede kalmazzzz... hayatı yaşa ömür geciyor...gidenler geri gelseydi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…