Iyi hissetmene sevindim.
Zaten eski esin cok cazip bir mal olsaydi bosanmazdin di mi :))
Karsina duzgun birisi cikar tabi ki, hayat herkese bir imtihan sunuyor ve bu imtihan genellikle sabir gerektiriyor. Sabirli ol, mutlaka sevecegin birisi cikar.
zuhalcim;insanın kafası hep eskiye sarar normaldir..Bir süre sonra etkisi geçer,Yeni biri yok ya hayatında.Yeni biri girerse ozaman unutursun..Ben o sayede unuttum..O hayatına yeni gireni de unutmak zorunda kalır insan ayrı..
Bu arada boşandı diye görüşmeyi kesenler olmuş,nekadar cahilce
Kendi başlarına hiç gelmeyeceğine nasıl garanti veriyorlar?
Aptallık..
Ya benim arkadaşlarla aram biraz soğudu sanki boşanmadan sonra ,bundan mı acaba,ben mi anlamadım:)
Soğuma değil de dertlerimle ilgilenmediler;nasıl oldun deyip dönmediler hiç bir sıkıntımı söylediğimde..Burası bile hiç tanımadığım halde bana arkadaş gibiyken..
Buyüzden kırgınım içten içe onlara..
Ah canım amin Allah herkesin niyetine göre versin Rabbime hale inş. beni mumla aratsın.Tek tesellim bu 5 yılım gitti benim takılarımı yeni karısına taktı helal etmiyorum benim canım yandı ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onuu
evet bugün iyiyim neleri atlattım ben bunu da atlatıcam inş.msjlarınız çok önemliydi benim için kendime gelmeye başladım tşkler...
Zuhal o takilar senin nasibin olsaydi emin ol simdi senin olurdu. Demekki degilmis. Ayrica ondan hayir mi gordunki o takilarinda hayirni goresin. Allah bir yerden alirsa unutma canim bir yerden verir. Belli olurmu belkioyle bi cikarki hem hayirli olur hemde o takilarin katbe kat iyisini alir sana. Ama unutma sunu sakin biz dunyada kiraciyiz. Mulk Allah in. Rabbim bize hayirli es ve huzurlu yuva nasip etsin ins. Bu arada benimde takilarim gitti. Ben ne icimden nede onun yuzune karsi helal etmedim. İnaniyorum Allah bir yerden fazlasiyla cikaracak. Sen sabret bak. Kendin duyup isiteceksin sana ettiklerini cektigini.
Bir arkadasin birinde parasi var. Bu kisda bosanirken zorda istedi parasini adam vermedi. Neyse gel zaman git zaman biz duydukki zamaninda arkdasima vermedigi para kadar parayi kaybetmis. Bize Allah bunu duyurdu mesela hemde en ihtaiyaci varken kaybetmis. Yanikimin ne olqcagini hayir dedigi seyin ser olacagini Allah bilir. Ben bu kadar ayaktaysam inan sadece Allah in sayEsinde. Cunku ben yapilan hersey icin Rabbim e sigindim ondan medet umdum ve O na havale ettim. Cunku bilirimki tek adaletli var oda Allah dir. Allah yolunu aydinlatsin
ah be canım ben daha beterini yaşadım ya,
hazirandı sanırım,eski eşim evlenmiş ve yeni karısı ile hiç üşenmemişler düğünden bir gün sonra taaa 1000km.yol yapıp benim yaşadığım şehre balayına gelmişler
yetmezmiş gibi balaylarının son iki günü gelip oğlumu da aldılar otellerine götürdüler
daha da yetmezmiş gibi gece oğlumu da ortalarında yatırıp bir güzel öpüşüp koklaşmışlar çocuğun yanında
oğlum dönünce anlattı bunları bana birgüzel
e ben ne yapayım şimdi :26:
hazirandı sanırım,eski eşim evlenmiş ve yeni karısı ile hiç üşenmemişler düğünden bir gün sonra taaa 1000km.yol yapıp benim yaşadığım şehre balayına gelmişler
yetmezmiş gibi balaylarının son iki günü gelip oğlumu da aldılar otellerine götürdüler
daha da yetmezmiş gibi gece oğlumu da ortalarında yatırıp bir güzel öpüşüp koklaşmışlar çocuğun yanında
evet canım çocuğun gözünün önünde,Yuh diyorum!! hem de çocuğun yanında ?!
evlenmiş olduğunu duyunca çok ama çok üzüldüm,
az değil 11 senemizi geçirmiştik..
ama mantıklı yaklaşmak lazım bekar oturucak hali yok tabi evlenecek
ama küçük bir çocuğun önünde yatakta öpüşüp koklaşmak..buna mantıklı bir açıklama getiremiyorum işte
evet canım çocuğun gözünün önünde,
ve oğlum bunu gördüğünden beri yerli yersiz aklına geldiği her yerde babamla x gece öpüştüler diye anlatıp duruyor ve ne yaptıysam çocuğa unutturamıyorum
o kadar hassas bir konu ki.. konuşmayı düşündüm ama dediğin gibi kıskanç damgasını yapıştırırlar hemen,yanlış anlamlar yüklenir.çok üzgün ve sıkıntılıyım bu konudaçok yanlış bir davranış bunu konuşsanız eski eşinizle bu seferde kıskanıyor damgası vururlar. küçük bir çocuğun yanında öz anne babanın bile yapması yanlış bu şekil hareketleri.
keşke tayin olayın olsaydı,daha rahat atlatırdın.Ben aynı yerdeyim canım tayinim zor çıkaraynı yer aynı sokak zor oluyo haliyle tek gitme ihtimail evlenerek ilerde burada yaşamak istemem
keşke tayin olayın olsaydı,daha rahat atlatırdın.
bence şuanda en büyük sorun bu.
aynı mahalle,aynı yüzler inşallah biran önce kurtulursun ordan
ve iyi bir insan karşına çıkar,yürekten diliyorum.
gerçekten üzülme bak kurtulduğun iyi olmuş.dünyaya bir kere geliyorsun.
çile çekmek,üzülmek için mi?çok şükür işinde var,muhtaç değilsin
ailen hayatta,yanlız değilsin.
Arkadaşlarımın oluşu bi avantaj benim için.Sınıf öğretmeniyim tayinim çok zor dediğim gibi evlenrsem yeniden eş durumu olur.ileride burada yaşamak istemiyorum inş hayırlısı ile giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?