Evlenmiş

Eşimin bir arkadaşı var adı x olsun, eşimle ilk çıkmaya başladığımızda bu ilk eşiyle evliydi.
Yaklaşık bikaç ay sonra evliliklerinde sıkıntılar başladı, x'in ilk eşi olan kız dert yanıyor aldatıldığından şüpheleniyor ki bikaç hafta içinde de gerçekten öyle olduğu çıkıyor ortaya hatta kızcağız bunları basıyor.
Eşim Şok'larda x bu kıza aşıktı ölürdü onun için Nasıl bu hale geldiler diye eşim x'e soruyor niye diye neymiş efendim kızın saçları dökülüyormuş da toplamıyormuş
Kızı da görme dünya güzeli, sakin sessiz bi kızcağız bunları ilk Yanyana gördüğümde bu kadar güzel kızın ne işi var bu Ada'mla demiştim ayıp belki ama yakıştıramamıştım işte
Neyse öyle böyle boşandılar kızcağız ortadan kayboldu, bu x eski eşini aldattığı kadınla evlendi ve daha 6 ay bitmeden evliliklerinde kadın bunu bi Ada'mla aldattı hatta x bunu Ada'mla yatakta yakaladı
Demem o ki mugehatun mugehatun canımmm Allah'ın adaletine güven ne derler bilirsin yarına bırakır da yanına bırakmaz

Offf.. daha beterleri var mı demeyeceksin. Öyle görsem bir de halim naasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum. Umarım şimdi o kızcağız mutludur :(

mugehatun mugehatun böyle dandik bir evlilik temelleri olduğu için bu şatafat ve aklama çabasına ait gülücükler var zaten. Sonuçta "Biz aldatan şerefsizleriz ve tencere kapak olduk, evleniyoruz" yazamazlar :KK70: Normal çiftler gibi görünmeye çalışıyorlar. Düşünsene; birisi onlara "Nasıl, ne zaman tanıştınız?" diye sorduklarında hiçbir zaman içleri rahat, doğru cevap veremeyecekler. Masum ve güzel bir aşk hikayeleri, evlilikleri olamayacak. İhanet ve aldatmanın meyvesi bir çocukları olacak. O çocuk büyüdüğünde sormayacak mı anne babasının tanışma ayrıntılarını? Bence bu berbat bir evlilik ve aile hayatı. Ayrıca ben hâlâ çocuğun senin ex'ten olmadığını ve onun da o kadın tarafından aldatıldığını düşünüyorum. Bu da "mükemmel" evliliklerine ayrı bir renk katar :KK70:

İnşallah öyledir de ama adamın çocuğu olmasa demez mi bu çocuk benim değil diye ? Kafamda deli sorular

Evli bir adamla yatan kadın aynı anda pek çok adamla birlikte olabilir bence, her şey beklenir. Bu kadın da olayların gidişatı bakımından tam bir çakala benziyor. İşi gücü iyi diye, ilgili ve saf diye çocuğu buna yıkıp evlenip aklınca iyi yere kapak attı bence.

Hatta ben mugenin yerinde olsam bu fikri adamın aklına sokardım bi şekilde iletişime geçerek, şüphe tohumlarını ektikten sonra seyreylerdim cümbüşü :KK70: gelsin genetik testler gitsin kavgalar oohh

Kızlar çok tatlısınız :)
Ben onun çocuğu olduğunu düşünüyorum, başka türlüsüne kanacak bir adam değil o.O da ailesi de anasının gözü. Çünkü bizim belli bir sorunumuz yoktu. Sebepsiz infertilite diyordu doktorlar. Bir ara sıkıntılı gibi çıkmıştı ama o zamanda çocuk olmasına engel değil demişti doktor. Hatta uyumsuz muyuz biz acaba diye konu bile açmıştım ben burda. Resmen uyumsuzmuşuz.
Kızda da zaten "evli adamı ayartcak aşüfte" tipi yok. Güzel kariyerli ve anladığım kadarıyla o da varlıklı bir ailenin kızıymış. Kız ünideyken buna takıktı, peşinden koşmuştu. Muhtemelen hala aşığım ayağı olmuştur görüşünce, ya senelerce sen bir adamın peşinden koş, seni sallamasın, yıllar sonra bak gör birisiyle evli senden daha iyi bir pozisyonda değil, adamda hala hoş, hala hoşuna gidiyor, o zaman eğer ahlak yoksunuysan "aşığım" diyerek yürürsün adama nolcak. Kendinden eminsin sonuçta. Ben kızın para için varlıklı diye değil hakkaten sırf onun için ayarttığını düşünüyorum ve bu daha çok üzüyor beni. Benim anlamadığım benim kafamı karıştıran şey, o nasıl karşılık verdi. Nasıl oldu bunlar? Yani olay sadece seksse neden çocuk yaptın korunmadın etmedın? Herhalde zaten olmuyo dıye saldı gıttı ama oldu :)
Bir de şöyle bir şey var, xkaynanamlar filan aslen köylü olmalarına rağmen zenginler diye kendilerini çok elit insanlar olarak görürlerdi, o x kaynananın kibri kimsede yoktur mesela.
Bu kız güzel kariyerli, bir de ailesi de zenginse - ki öyle anladım- tam istedikleri gelin olmuş oldu. Dışarıya havası olcak cunku ıcerde ısterse o gelın agızlarına s.csın. Kimse bu ikinci gelin, ay işte boynuz takarak evlendıler havasında degıldır. Olsalar bu kadar paylaşamazlardı zaten.
Ailesi kötüydü ama o iyiydi ya. Benim anlam veremediğim şey tamamen o. O tüm bunları nasıl yaşıyor.. Hayret..

Evlendiği kadın varlıkliysa bu zamana kadar istediği birçok şeyi elde etmiştir. Bu adam da hırs yaptığı şeyler arasındadır. Zaman geçecek hırsı geçecek, sıkılmaya başlayacak. Kendini sevdirmeye çalışan kayinvalidesini küçümseyerek kocasına dalga geçer gibi anlatacak. İşte o zaman adam keşke diyecek. Sense muhtemelen "iyiki" dönemine girmiş olacaksın. Sadece biraz zaman...

Mügecim ben de bu şarkıyı gönderiyorum o rezil çifte! Ve senin "iyiki" dediğin günler gelecek yürekten inanıyorum

Kuzumm, hoşgeldın!
Gozum yollarda kaldı. Bir ara yaz özeldenn...

Ah Müge yapma nolursun bakma.
Sen o kadar incesin ki yarın öbür gün çocuğu düşürse sende bunu öğrensen vicdan yaparmışsın gibi geliyor.
Yuva yıkanın yuvası olmaz emin ol. Artık bakma. Sık kendini. Umursama.
Kalçalarım karıncalaşır sancılar girerdi mideme şimdi diyorum ki ne gerek varmış.
Unutmaya çalış lütfen :KK43:

Yaa varya ben onu yaparım kesin :)
:( Sende mi böyle bir şeyler yaşadın yoksa?

Sigara yaktırdın be müge...

Şiittt söndür onu!..

Sana yapılan diğer kadına da yapılacak.
Allah kalp kiranın kalbini düzgün bırakmaz :)
Bu dünyada kime ne yasattiysan, yaşamadan ölmezmissin derler, inanırım.

Bu yüzden bırak yaşasın ve görsünler.
Sen içini ferah tut.

Diğer konuda üzerine gelmiştim ama kötü niyetle değildi. Yazayım da içimde kalmasın.

Selametle mugehatun mugehatun

Kusura bakma yaa gerçekten. Biliyorum biliyorum söylediklerinde haklıydın ama işte lafı kıçından anladığım bir anımdı.
Hakkını helal et..

Seviyorum seni müge...lafla geçmeyecek bu iç yangını o yüzden lafım yok, zaman diyorum

Cansın.. Bende seviyorum seni, duygularımız karşılıklı :)

Umarım şu canını yakanlardan bir an önce kurtulursun.İçinin yangını bi sönse.Ağla, bağır ,çağır, buraya gel yaz içinde kalmasın.

Yalnız resimlere yazılanlara baktıkça daha kötü oluyorsun.Engelle gerekirse o sitelerden üyeliğini sil.

Yaa kendi hesaplarımı kapattım zaten ama bir tane fake açık ondan bakıyorum :( Dayanamıyorum napim yaa :(

Merhaba müge boşanmasam süründürseydim gibi bir pişmanlık varmı aklınızda merak ediyorum?çünkü çok hızlı kararla boşandınız biliyorum konularınızı genelde okuyorum. Bazen bu tür insanları süründürmek daha iyi diye düşünüyorum çünkü siz acı çekerken onlar hayatını yaşıyor, bilemiyorum belkide yanlış düşünüyorum.. Allah yardımcın olsun umarım unutur, mutlu olursun

Bazen geliyor, böyle duygusallığımın coştuğu anlarda. Boşanmamıydım diyorum. Hep ikinci kadın olarak kalsaydı sürünseydi nikahsız doğursaydı diyorum. Ama işte mantığım devrede değilken. Boşanmasam tüm bu rezillikleri içinde yaşayacaktım şimdi sosyal medyadan ya da işte milletten duyuyorum. Bu bile fazla geliyor. Bir de hep dedim, sevdim bu adamı ben. Sevmeseydim belki evet yine pisliğine yapardım ama sevdim. Acıttı içimi çok olanlar. Boşanmak benim için tek yoldu.

Pislikler. Insallah balaylarinda ishal olurlar mugehatun mugehatun .

Ek : madem beddua edemiyoruz bebek icin o halde bu sekilde edelim. Yolda tuvaletsiz kalirlarda altlarina kacirirlar insallah. O herif insallah bir yerden bit kapar.

Ahahaha deli güldüm yaa dualarınaa aaminnnnn :D

Yürekli biri olduğunu hissettiğim için böyle bir kanıda bulundum Müge...
Yok canım ama eski sevgilileri stalklama vardı bende.
Benim son konuma baksana bir :KK43:

Vallah sükret ki o adamdan cocugun yok ve sükretki o kadindan cocugunun bir kardesi olmayacak. Bu ikisi su an cok mutlu ama herkes ekdigini biciyor gün gelecek günes onlarin yüzüne vurmayacak emin ol.

Offf.. daha beterleri var mı demeyeceksin. Öyle görsem bir de halim naasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum. Umarım şimdi o kızcağız mutludur :KK43:..
Canım kız tam anlamıyla ortadan kayboldu boşandıktan sonra eşimle çok ulaşmaya çalıştık çok merak ettik ama nafile sanki öyle bi kız hiç yoktu aslında
Ama son duyumlarımıza göre biriyle nişanlanmış ki inşallah doğru duyumdur ve Mutlu olur
Sen de canımm... Bil ki bugünler geçecek, acını da öfkeni de dibine kadar yaşa, yaşa ki o Ada'ma ait ufacık bişey kalmasın içinde, akıt bütün zehirini..
Sonra eminim ki seni çok daha güzel bi hayat bekliyor olacak...
Onlar da kendi pisliklerinde boğulsunlar

Aglayacagina birine asik ol,olmasan da biriyle takil gitsin.Civi civiyi soker :KK9:ama gelen gideni arata da bilir :confused:
:KK70:

Çalışsan ise baslasan yada ayaklarını yerden kesen biri karsina ciksa hayatın yoluna girse bunlar bukadar canını acıtmaz yaa güzelim hep işsizlikten böyle şeyler kendimden biliyorum :KK14:

Ah Müge ya seni tanımıyordum konunu okuyunca bi çırpıda eski konularına baktım kolay değil tabi tüm olanlar... Ama sen çok tatlısın biliyor musun :KK54: valla bak öle

Öyle olmuyor insanin ici sogumuyor. Bebek yüzünden bir sey de denmiyor. Mutlu oldugu bütün günlerde ishal olsun. Evlerini böcek basin. Ugrassinlar. Gezmeye giderken tüm günleri trafikde gecsin. Caylari dökülsün. Is yerinde fermuari acik gezsin. Toplantilari vs oluyorsa sunum günü sesi kisilsin. Her sey o herifin kursaginda kalsin tad alamadan hevesi kacsin...

Öyle olmuyor insanin ici sogumuyor. Bebek yüzünden bir sey de denmiyor. Mutlu oldugu bütün günlerde ishal olsun. Evlerini böcek basin. Ugrassinlar. Gezmeye giderken tüm günleri trafikde gecsin. Caylari dökülsün. Is yerinde fermuari acik gezsin. Toplantilari vs oluyorsa sunum günü sesi kisilsin. Her sey o herifin kursaginda kalsin tad alamadan hevesi kacsin...
Ayrıca misafirliğe gittiği evde öyle bi kakasını yapsın ki klozet taşsın ve herkese rezil olsunlar inşallah.
Yanlarına şemsiye almadıkları gün yağmur yağsın sırılsıklam olsunlar,güneşli havalarda kalın mont giyip tüm gün elde montla gezsinler inşallah.

Ayrıca misafirliğe gittiği evde öyle bi kakasını yapsın ki klozet taşsın ve herkese rezil olsunlar inşallah.
Yanlarına şemsiye almadıkları gün yağmur yağsın sırılsıklam olsunlar,güneşli havalarda kalın mont giyip tüm gün elde montla gezsinler inşallah.

Her aninda rezil olsun. Müge de cok mutlu olsun. Yüregi rahatlasin. Aklina dahi gelmesin. :dua:

Veeeee eğilirken beli tutulsun. Öyle kalakalsın :ruh: Bi de garip sesler duyup psikolojileri tamamen bozulsun :KK51::KK51:

İçimi dökmeye geldim yine.
Evlenmiş işte. Nikahları olmuş, yine gülmüş fotoğrafta. Sanki ilk defa evleniyor gibi... Bizim nikahımızda heyecandan titriyordu, evet derken kızarmıştı, utanmıştı. Şimdi rahat ve gülücükler saçmış.
Hele o k.ltağın yazdıkları... Çok sevdik bu hikayeyi, mutlu sonlara evet..
Tam bir .... değilde ne? Çok romantiksiniz, geberin.

Canım acımazmış gibi geliyor ama her defasında canım yanıyor ya. Çok garip. Umrumda olmazmış gibi geliyor ama elimde mendil ekran karşısında sümüklerimi çekerken buluyorum kendimi.
Biliyorum geçiçek evet takmamalıyım, evet benim ahımı aldılar mutlu olmayabilirler, evet birbirlerini boynuzlayabilirler.. Evet hayatıma bakmalıyım, evet stalklamamalıyım, evet küfür etmemeliyim, evet kötülükleri için dileklerde dualarda bulunmamalıyım.. Evet hepsine evet.
Bana zaman lazım, zamanla unutucam. Biliyorum evet hepsini biliyorum.

Ama çok mutlu olabilirlerde , bebeğine çok iyi bir baba olacak en azından biliyorum bunu, ya ona benzerse çocuğu?Benim hayal ettiğim bebek, o ikisinin olursa? Ya çok severlerse, ya birbirlerini aldatmazlarsa.? Ya bebeğin gaz sancıları, ağlamaları onları daha çok birleştirirse.. ve benim inadıma daha da mutlu olup beraber yaşlanırlarsa.. Ki bunlar olabilir..

Hiç aklına geldim mi acaba bu süreçlerde? Dedi mi acaba, mügeyle şöyle yapmıştık böyle yaşamıştık? Beni hiç özledimi beni aradı mı hiç? O kadar mı unuttu ya. Bu kadar basit nasıl yaşıyor herkes. Nasılda oldu bitti gitti oluyor.. Yapamıyorum ya. Bir gün iyi bir gün diplerde. Benimde öyle olmam lazım.

Söylenecek bir söz yok. Tek bir teselli cümlesi ya da bunları değiştirecek hiç bir şey. Bunu da hazmedip uyuyup uyanıcam, kalkıp çay koyucam. Hayat devam edecek. Acaba balayına nereye gidecekler? :)

Off herkesin içini şişirdim gene. Kimse yorum yazmasa da olur ya.. Kötü yorum da yazmayın nolur..
Beni gözardı edin. Yakında bende kendimi gözardı etcem zaten :)
O kadar canın acıyarak yazmışsın ki her satırından belli.
Sana vereceğimiz her tesellininde zaten hali hazırda farkında olduğundan, teselli edecek bir cümlemde kalmadı.
Böyle zor durumlarda benim kendimce bazı çözümlerim var onları önerebilirim sana.
Hayatta en korktuğum şeyleri düşünüyorum o an, annemin ölmesi gibi. Kocamın amansız bir hastalığa yakalanması gİbi, çevremde o kadar çok ölüm ve hastalık yaşayan varki hemen onları getiriyorum aklıma. Amaaan boşver be gülay diyorum.
Şükürler olsun, ya böyle acılar yaşasaydım diyorum. Acım geçmiyor ama hafifliyor baya.
Kötüsünü düşünerek daha azına tamah etmek gibi.
"Ölüme alıştır, sıtmaya razı et" hesabı...

Mugecim ben de diplerdeydim bikaç gün önce.
Ve düşünüyorsun illaki gelmiyor muyum hiç aklına diye.
Senin yaşadıkların elbette çok daha acı.
Ama güçlü olmak zorundayız.
Bizim gibi milyonlarca kişi yaSadi bunu.
Ve dediğin gibi kalkıp çay koydular.
"Aşk kisa sureli budalalik. Evlilik ise uzun süreli aptallık. Evlenenler budalalik sürelerini öldürüyor. "
:) gülümse ...
İnadına - onur Akın dinle :super::KK36:

Ayrıca karşı tarafa topluca o kadar negatif elektrik gönderdik ki bence iflah olmayacaklar evlerine ateşler salınsın vallaha o itoğlu it ilerde prostat filan olsun direkt kökünden kessinler son lafım bu

Back
X