- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
Eşimin bir arkadaşı var adı x olsun, eşimle ilk çıkmaya başladığımızda bu ilk eşiyle evliydi.
Yaklaşık bikaç ay sonra evliliklerinde sıkıntılar başladı, x'in ilk eşi olan kız dert yanıyor aldatıldığından şüpheleniyor ki bikaç hafta içinde de gerçekten öyle olduğu çıkıyor ortaya hatta kızcağız bunları basıyor.
Eşim Şok'larda x bu kıza aşıktı ölürdü onun için Nasıl bu hale geldiler diye eşim x'e soruyor niye diye neymiş efendim kızın saçları dökülüyormuş da toplamıyormuş
Kızı da görme dünya güzeli, sakin sessiz bi kızcağız bunları ilk Yanyana gördüğümde bu kadar güzel kızın ne işi var bu Ada'mla demiştim ayıp belki ama yakıştıramamıştım işte
Neyse öyle böyle boşandılar kızcağız ortadan kayboldu, bu x eski eşini aldattığı kadınla evlendi ve daha 6 ay bitmeden evliliklerinde kadın bunu bi Ada'mla aldattı hatta x bunu Ada'mla yatakta yakaladı
Demem o kimugehatun canımmm Allah'ın adaletine güven ne derler bilirsin yarına bırakır da yanına bırakmaz
Offf.. daha beterleri var mı demeyeceksin. Öyle görsem bir de halim naasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum. Umarım şimdi o kızcağız mutludur

mugehatun böyle dandik bir evlilik temelleri olduğu için bu şatafat ve aklama çabasına ait gülücükler var zaten. Sonuçta "Biz aldatan şerefsizleriz ve tencere kapak olduk, evleniyoruz" yazamazlar
Normal çiftler gibi görünmeye çalışıyorlar. Düşünsene; birisi onlara "Nasıl, ne zaman tanıştınız?" diye sorduklarında hiçbir zaman içleri rahat, doğru cevap veremeyecekler. Masum ve güzel bir aşk hikayeleri, evlilikleri olamayacak. İhanet ve aldatmanın meyvesi bir çocukları olacak. O çocuk büyüdüğünde sormayacak mı anne babasının tanışma ayrıntılarını? Bence bu berbat bir evlilik ve aile hayatı. Ayrıca ben hâlâ çocuğun senin ex'ten olmadığını ve onun da o kadın tarafından aldatıldığını düşünüyorum. Bu da "mükemmel" evliliklerine ayrı bir renk katar
![]()
İnşallah öyledir de ama adamın çocuğu olmasa demez mi bu çocuk benim değil diye ? Kafamda deli sorular
Evli bir adamla yatan kadın aynı anda pek çok adamla birlikte olabilir bence, her şey beklenir. Bu kadın da olayların gidişatı bakımından tam bir çakala benziyor. İşi gücü iyi diye, ilgili ve saf diye çocuğu buna yıkıp evlenip aklınca iyi yere kapak attı bence.
Hatta ben mugenin yerinde olsam bu fikri adamın aklına sokardım bi şekilde iletişime geçerek, şüphe tohumlarını ektikten sonra seyreylerdim cümbüşügelsin genetik testler gitsin kavgalar oohh
Kızlar çok tatlısınız :)
Ben onun çocuğu olduğunu düşünüyorum, başka türlüsüne kanacak bir adam değil

Kızda da zaten "evli adamı ayartcak aşüfte" tipi yok. Güzel kariyerli ve anladığım kadarıyla o da varlıklı bir ailenin kızıymış. Kız ünideyken buna takıktı, peşinden koşmuştu. Muhtemelen hala aşığım ayağı olmuştur görüşünce, ya senelerce sen bir adamın peşinden koş, seni sallamasın, yıllar sonra bak gör birisiyle evli senden daha iyi bir pozisyonda değil, adamda hala hoş, hala hoşuna gidiyor, o zaman eğer ahlak yoksunuysan "aşığım" diyerek yürürsün adama nolcak. Kendinden eminsin sonuçta. Ben kızın para için varlıklı diye değil hakkaten sırf onun için ayarttığını düşünüyorum ve bu daha çok üzüyor beni. Benim anlamadığım benim kafamı karıştıran şey, o nasıl karşılık verdi. Nasıl oldu bunlar? Yani olay sadece seksse neden çocuk yaptın korunmadın etmedın? Herhalde zaten olmuyo dıye saldı gıttı ama oldu :)
Bir de şöyle bir şey var, xkaynanamlar filan aslen köylü olmalarına rağmen zenginler diye kendilerini çok elit insanlar olarak görürlerdi, o x kaynananın kibri kimsede yoktur mesela.
Bu kız güzel kariyerli, bir de ailesi de zenginse - ki öyle anladım- tam istedikleri gelin olmuş oldu. Dışarıya havası olcak cunku ıcerde ısterse o gelın agızlarına s.csın. Kimse bu ikinci gelin, ay işte boynuz takarak evlendıler havasında degıldır. Olsalar bu kadar paylaşamazlardı zaten.
Ailesi kötüydü ama o iyiydi ya. Benim anlam veremediğim şey tamamen o. O tüm bunları nasıl yaşıyor.. Hayret..