- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Kızlar hepiniz okadar çok tatlısınız ki.. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yazdıklarınız çok iyi geldi gerçekten.
Haklarınızı helal edin.
Belki yıllar sonra çocuklu bir adam olarak çıkıp kapıma gelecek, af dileyecek belki. Belki yıllar sonra anlattığınız olaylarda ki gibi bedbaht olmuş bir adama dönüşecek. Belki çok mutsuz olacaklar...
Biliyorum hiç birinin bana faydası olmayacak.
Ölüm acısını yaşamadım çok şükür fakat ben onu ölmüş kabul ediyorum. Çünkü ben gerçekten inanamıyorum benim evli olduğum adamla şuan bana bunları yaşatan adamın aynı kişi olduğuna. Evet böyle şeyler yapan bir adam karaktersiz, şerefsizin tekidir. Başka bir sıfatı olamaz. Ondan deli gibi nefret eden, mutsuz olmasını isteyen, küfürler yağdıran bir yanım var. Fakat bir yanımda şaşkın, deli gibi üzgün... Ben ona çok aşık olarak evlendim. Çok aşık bir şekilde devam ettim. Tüm olumsuzluklara rağmen, akşam işten geldiğinde kapılarda karşıladım hep, sabah işe gönderirken öpüp koklamadan göndermedim. Dört senemi böyle geçirdim. Sonra bir anda oldu bunlar. Hayır aaslında sorunlarımız vardı ama aldatılmak??Hayır yaa.. Asla aklıma gelmezdi onun beni aldatacağı.
Çünkü şöyle, ben bir adama hayran olursam aşık olurum. Eğer bir adam zekiyse, karakterliyse aşık olurum. Ben hep ona hayran oldum çünkü evet zekiydi, yakışıklıydı, karizması vardı ve evet karakterliydi de.. Tamam beni yalnız bırakıyordu ama aldatacak kadar şerefsiz bir tip değildi ya.. Anlatabiliyor muyum acaba? Bu nasıl desem, şu yeşilçamda tontik dede rollerindeki hulusi kentmenin tecavüzcü coşkun çıkması gibi bir şey...
Ben mi çok aptaldım bilmiyorum. Bilmiyorum cidden.
En çok sinir olduğum, beni üzen kahreden şey, onu özleyen bir yanımın olması, bu yaşadıklarımın kabus olmasını dileyen taraf... Şaçma evet ama hisler işte. Tüm bunlara rağmen nasıl onu özleyebiliyorum.. Kendimden nefret ediyorum..
Diyor ya şarkı da gençliğimi geri verseler, bu kez en çok kendimi severim diye.. Keşke zamanı geri alabilsem de onunla o ilk buluştuğumuz güne gitsem ve terketsem orda :)
Sen de çok tatlısın, seni seviyoruz Müge ! <3 Ben de o adamın %99 pişman olacağını dusunenlerdenim. Kafasında acabalar, keşkeler, pişmanlıklar olacak. %1 pişman olmama ihtimaline karşın kk hatunları olarak adam dövmeye giderek farklı bir pişmanlık yolu deneyebiliriz