evlensem mi evlenmesem mi kararsızım çok

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
arkadaşlar evet evlenmeyi,yuva kurmayı çok istiyorum açıkcası ama karşımdaki adamın da az çok bana uygun olduğu düşüncesindeyim. geçmişteki ilişkilerimde arayıp da bulamadıklarımı onda buldum çoğu şeyi. bir çok artı yönü var.
eksi yönleri de var mesela sinirli olması ve bu durumdayken beni kırması. ama herkes dört dörtlük olacak diye bişey yok diye düşünüyorum.
ailemden kimse onaylamıyor bu evliliği ( ırk farkından dolayı)
biraz daha bekle kendine zaman tanı diyorlar (25e gireceğim)
ben de bazen düşünüyorum beklesem mi diye ama bir yandan da onunla hayatımı birleştirmek istiyorum ama pişman olmaktan da korkuyorum
hayallerimiz,eğlence anlayışımız, genelde olaylara bakış açımız ortak.
amaaaa ırklarımız farklı, onun ailesi yani anne babası farklı ama kardeşleri kültürlü,okumuş

ben ne yapayım arkadaşlar onunla mutluyum ama ailem onay vermiyor. gerçi ben de kararsızınm ama onu bırakamıyorum bıraktığımda çok özlüyorum
:18::18:

Kararsızsan kesinlikle ciddi bir adım düşünme...

İçin rahatsa, tamam dersin. Ama eğer için bir şeyi hazmedemiyorsa,

Ve şüphelerin varsa, o işten hayır gelmez.

Ben bunu bilir bunu söylerim :31:

arkadaşlar evet evlenmeyi,yuva kurmayı çok istiyorum açıkcası ama karşımdaki adamın da az çok bana uygun olduğu düşüncesindeyim. geçmişteki ilişkilerimde arayıp da bulamadıklarımı onda buldum çoğu şeyi. bir çok artı yönü var.
eksi yönleri de var mesela sinirli olması ve bu durumdayken beni kırması. ama herkes dört dörtlük olacak diye bişey yok diye düşünüyorum.
ailemden kimse onaylamıyor bu evliliği ( ırk farkından dolayı)
biraz daha bekle kendine zaman tanı diyorlar (25e gireceğim)
ben de bazen düşünüyorum beklesem mi diye ama bir yandan da onunla hayatımı birleştirmek istiyorum ama pişman olmaktan da korkuyorum
hayallerimiz,eğlence anlayışımız, genelde olaylara bakış açımız ortak.
amaaaa ırklarımız farklı, onun ailesi yani anne babası farklı ama kardeşleri kültürlü,okumuş

ben ne yapayım arkadaşlar onunla mutluyum ama ailem onay vermiyor. gerçi ben de kararsızınm ama onu bırakamıyorum bıraktığımda çok özlüyorum
:18::18:

Hemen evlenmeniz şart mı yani?

Bir süre görüşün 1 yıl falan..

Zaten birbirinizi daha iyi tanımış olursunuz, ona göre karar verirsiniz :34:

Hazır olsaydın bu kadar kararsızlık yaşamazdın bence. Sevgilinden, mutlu olacağınızdan emin olsaydın ailenin onaylamaması bu kadar kafanı karıştırmazdı.
Ben davul bile dengi dengine lafına inanırım. Kafalar, kültürler, aile yapısı vs uyuyorsa o iş olur diye düşünürüm. Ama açıkçası sinirli ve beni kıran biriyle de evliliği düşünmem. Hatta arkadaş bile olamam.
Irk, millet ayrımı da yapmam. Yine de şu var tabii kafa yapılarının, kültür ve aile yapısının farklı olmasının sebeplerindendir ırk, millet gibi şeyler. Herkesi yaşadığı, yetiştiği, gördüğü şey şekillendirir çünkü.

Hemen evlenmeniz şart mı yani?

Bir süre görüşün 1 yıl falan..

Zaten birbirinizi daha iyi tanımış olursunuz, ona göre karar verirsiniz :34:

ben biraz daha beklemeyi önerdim ama yaşım geçiyor diye yaza evlenmek istiyor (29 yaşına girecek)
ailem de bekle diyor of of

ne zamandır berabersiniz?
evlenmekten yuva kurmaktan bahsetmişsin ama hiç aşktan bahsetmemişsin
biraz mantık evliliği olucak gibi geldi bana

biraz hak veriyorum ama onu unutamam nki

Onu unutamam diye bir şey yok...

Her olay, her insan ve daha nice nice şey unutuluyor..

Kendinizi kandırmanın bir anlamı yok bence :31:

Ben sana unut demiyorum, sadece zaman ver.

Akışına bırak alelacele birden karar verme ben evlenicem diye :27:

Hazır olsaydın bu kadar kararsızlık yaşamazdın bence. Sevgilinden, mutlu olacağınızdan emin olsaydın ailenin onaylamaması bu kadar kafanı karıştırmazdı.
Ben davul bile dengi dengine lafına inanırım. Kafalar, kültürler, aile yapısı vs uyuyorsa o iş olur diye düşünürüm. Ama açıkçası sinirli ve beni kıran biriyle de evliliği düşünmem. Hatta arkadaş bile olamam.
Irk, millet ayrımı da yapmam. Yine de şu var tabii kafa yapılarının, kültür ve aile yapısının farklı olmasının sebeplerindendir ırk, millet gibi şeyler. Herkesi yaşadığı, yetiştiği, gördüğü şey şekillendirir çünkü.

bazı yönlerden evlendikten sonra uyuşamayacağımızn farkındayım ama aradaki duygusal bağ engelliyor bırakıp gitmemi

ne zamandır berabersiniz?
evlenmekten yuva kurmaktan bahsetmişsin ama hiç aşktan bahsetmemişsin
biraz mantık evliliği olucak gibi geldi bana

1 yıldır beraberiz. çok fazla aşk evliliği değil. ölüp bitmiyorum hani. ama tamamen mantığa dayalı bi evlilik olmayacak

1 yıldır beraberiz. çok fazla aşk evliliği değil. ölüp bitmiyorum hani. ama tamamen mantığa dayalı bi evlilik olmayacak
anladım ..
mesela demişsin ki çok sinirli
benim sevgilimde öyle ufak birşeye sinirlenir bir sürü şey söyler ama bilirim ki gerçek düşünceleri değil onlar
birde çok seviyorum evlenince bu huyu o kadar sorun olmaz gibi geliyor
ama senin şu an bile aklında soru işaretleri varsa bence biraz daha beklemelisin
evlilik bu aceleye getirilmemesi lazım.
tam içine sinen bir şekilde evlenmek mi
sorularla gelin olmak mı?
sence hangisi

Sen kendin çok kararsızsın bu adamı isteyip istemediğin bile belli değil sanki sende yaşıtlarım evleniyor benim zamanım geçti diye bir düşünce var ...bence biraz daha zamana ihtiyacın var sonra pişman olmayasın ...

mantık evliliği demişsin ama yaş geçiyor diye evlenmek hiç mantıklı gelmiyor bana, emin değilsen hemen evlenme bence biraz zamana bırak

kaç kere denedim ayrılığı ailem istemiyor diye ama olmadı,yapamadım. çok özlüyorum onu , yaşadığımız güzel günler geliyor aklıma,ağlıyorum

Seviyorsan ve mutlu olabilme ihtimalini yuksek goruyorsan yani hem yuregine hem mantigina yatiyorsa evlenmelisin.Hicbirimize evlenmeden once garanti verilmedi,hayat bize herseyi gosterebiliyor.Sevgide, irk,dil,din olmaz.Seviyorsak bir insani,herseyiyle sevebilmeliyiz.Mutlaka hepimizin eksi yonleri vardir,senin yokmu ? Benim yokmu ? Yinede kendine biraz zaman vermelisin,tani ve bol bol konus arkadasinla..:nazar:

Back
X