- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
arkadaşlar evet evlenmeyi,yuva kurmayı çok istiyorum açıkcası ama karşımdaki adamın da az çok bana uygun olduğu düşüncesindeyim. geçmişteki ilişkilerimde arayıp da bulamadıklarımı onda buldum çoğu şeyi. bir çok artı yönü var.
eksi yönleri de var mesela sinirli olması ve bu durumdayken beni kırması. ama herkes dört dörtlük olacak diye bişey yok diye düşünüyorum.
ailemden kimse onaylamıyor bu evliliği ( ırk farkından dolayı)
biraz daha bekle kendine zaman tanı diyorlar (25e gireceğim)
ben de bazen düşünüyorum beklesem mi diye ama bir yandan da onunla hayatımı birleştirmek istiyorum ama pişman olmaktan da korkuyorum
hayallerimiz,eğlence anlayışımız, genelde olaylara bakış açımız ortak.
amaaaa ırklarımız farklı, onun ailesi yani anne babası farklı ama kardeşleri kültürlü,okumuş
ben ne yapayım arkadaşlar onunla mutluyum ama ailem onay vermiyor. gerçi ben de kararsızınm ama onu bırakamıyorum bıraktığımda çok özlüyorum
:18::18:
eksi yönleri de var mesela sinirli olması ve bu durumdayken beni kırması. ama herkes dört dörtlük olacak diye bişey yok diye düşünüyorum.
ailemden kimse onaylamıyor bu evliliği ( ırk farkından dolayı)
biraz daha bekle kendine zaman tanı diyorlar (25e gireceğim)
ben de bazen düşünüyorum beklesem mi diye ama bir yandan da onunla hayatımı birleştirmek istiyorum ama pişman olmaktan da korkuyorum
hayallerimiz,eğlence anlayışımız, genelde olaylara bakış açımız ortak.
amaaaa ırklarımız farklı, onun ailesi yani anne babası farklı ama kardeşleri kültürlü,okumuş
ben ne yapayım arkadaşlar onunla mutluyum ama ailem onay vermiyor. gerçi ben de kararsızınm ama onu bırakamıyorum bıraktığımda çok özlüyorum
:18::18: