Ne cürretle?Bu anlattıklarım bir kısmı,arkamdan konuşması umrumda değil artık,eşim tepki verene kadar gece,gündüz yatsk odamıza dalıyodu.kapıyı çalmadan
Aynı evdeyiz maalesefKv ile aynı evde mi yaşıyorsunuz.
Nasıl bir cehennemden kaçtınız ,çok kötü olmalı aileniz de.
Allah yardımcın olsun.
Bir yıl daha katlanmasan ne olacak ,hemen gelme ihtimaliniz varsa zaten gelin.Yoksa mecbur bekleyeceksin.
O kadar yıl sabrettim diyorsun ama alışamamışsın 6 yılda bile.
Eşim 44 sene bu kadınla yaşamış,çok ezmiş kadın bunu,şimdi gözü açıldı ancaEşinle sorunun yoksa katlan derim ama hiç mi çözüm yok esin ne yapıyor peki bu durumda
Haklısın da,ben bu kadar sakinken kadın deli,zaten bana 6 ay biçmiş evlenmeden önce,şu an ki siniri ben bunu nasıl yollayamadım siniriNe cürretle?
Kilitleyin kapıyı.
Ezdirmeyin kendinizi lafınızı çekmeyin.
Şimdiye kadar suskun gelini oynadıysanız çok ciddiyim delirmiş gibi yapın.
Eşiniz yokken bağırın çağırın yakarım bu evleri ulan deyin eşiniz varken uslu gelin olun.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.Haklısın da,ben bu kadar sakinken kadın deli,zaten bana 6 ay biçmiş evlenmeden önce,şu an ki siniri ben bunu nasıl yollayamadım siniri
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
Başka çözümü yok gibi.
Bana 1 hafta beraber oturup alt kata geçeceksiniz dendi.o zmn ne mobilya istersen alırız hikayesi.inanın şu an ki yatal odam kv'nin gelinlik mobilyası.ve kadın 77 yaşındaDeli deliyi görünce sopasını saklarmış.
Başka çözümü yok gibi.
Esin farkindaysa iyi,en azından idare etmek daha kolay olurEşim 44 sene bu kadınla yaşamış,çok ezmiş kadın bunu,şimdi gözü açıldı anca
İlk günler odaya çekip beynini yıkadı eşimin.yöntemi de çok şeytaniEsin farkindaysa iyi,en azından idare etmek daha kolay olur
Bu taktik çok tutuyor. Eşime hep sabredip alttan alıyordum baktım ipin ucu kaçtı. Bir sinir krizi tüm sorunları çözdüNe cürretle?
Kilitleyin kapıyı.
Ezdirmeyin kendinizi lafınızı çekmeyin.
Şimdiye kadar suskun gelini oynadıysanız çok ciddiyim delirmiş gibi yapın.
Eşiniz yokken bağırın çağırın yakarım bu evleri ulan deyin eşiniz varken uslu gelin olun.
Siz kendi değerinizi kendiniz biçmişsiniz. Yerde yatarım başkasının yatağında yatmam diyemediniz mi?Bana 1 hafta beraber oturup alt kata geçeceksiniz dendi.o zmn ne mobilya istersen alırız hikayesi.inanın şu an ki yatal odam kv'nin gelinlik mobilyası.ve kadın 77 yaşında
Siz kendi değerinizi kendiniz biçmişsiniz. Yerde yatarım başkasının yatağında yatmam diyemediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?