Evlerden ırak kv

Akaba

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
6.265
47.058
468
45
Öncelikle selamlar,biraz uzun bi konu ins mazur görürsünüz.Bu olanları aileme anlatsam 5 dk tutmazlar beni burada,6 senedir evliyim ve bu ikinci evliliğim. İlk eşimden ayrılınca babam hiç destek çıkmadığı ve ilk eşim çok rahatsız ettiği için yurtdışından biriyle,yüz yüze bir kez bile görmeden evlendim.Allahın sevgili kuluymuşum ki eşim çok iyi bir adam.ama kv beni öldürecek.sürekli akrabalarına beni anlatıp duruyo,şu an Türkiye'ye gitmeye karar verdik ama burada ki binaların satılması lzm önce. bu da en az 1 yıl demek.bu kadar katlandıktan sonra sizce vaz mı geçmeliyim ? yoksa biraz daha sabırlı mı olmalıyım? beynim durdu lütfen yardım

Bu anlattıklarım bir kısmı,arkamdan konuşması umrumda değil artık,eşim tepki verene kadar gece,gündüz yatsk odamıza dalıyodu.kapıyı çalmadan

Zaten dilimiz bile aynı değil,eşim Arapça öğrenirsen içini yer deyip öğretmemişti.

Kv ile aynı evde mi yaşıyorsunuz.
Nasıl bir cehennemden kaçtınız ,çok kötü olmalı aileniz de.
Allah yardımcın olsun.
Bir yıl daha katlanmasan ne olacak ,hemen gelme ihtimaliniz varsa zaten gelin.Yoksa mecbur bekleyeceksin.
O kadar yıl sabrettim diyorsun ama alışamamışsın 6 yılda bile.

Eşinle sorunun yoksa katlan derim ama hiç mi çözüm yok esin ne yapıyor peki bu durumda

Madem kararınızı verdiniz, bekleyin tabi.
6 yıl beklemişsin, 1 yıl daha bekle, dinleme kv yi falan..

Bu anlattıklarım bir kısmı,arkamdan konuşması umrumda değil artık,eşim tepki verene kadar gece,gündüz yatsk odamıza dalıyodu.kapıyı çalmadan
Ne cürretle?
Kilitleyin kapıyı.
Ezdirmeyin kendinizi lafınızı çekmeyin.
Şimdiye kadar suskun gelini oynadıysanız çok ciddiyim delirmiş gibi yapın.
Eşiniz yokken bağırın çağırın yakarım bu evleri ulan deyin eşiniz varken uslu gelin olun.

Aynı evdeyiz maalesef alışma şansım yok,sabrediyorum eşim için

Haklısın da,ben bu kadar sakinken kadın deli,zaten bana 6 ay biçmiş evlenmeden önce,şu an ki siniri ben bunu nasıl yollayamadım siniri

Haklısın da,ben bu kadar sakinken kadın deli,zaten bana 6 ay biçmiş evlenmeden önce,şu an ki siniri ben bunu nasıl yollayamadım siniri
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
Başka çözümü yok gibi.

Esin farkindaysa iyi,en azından idare etmek daha kolay olur
İlk günler odaya çekip beynini yıkadı eşimin.yöntemi de çok şeytani eşin kapı çarptı dese eşim savunur o da şey der di,aaaa kızı üzdün yine kesin falan. eşim de yok nerden çıktı deyince eee kapıları çarpıyo derdi öyle bi insan işte,bu daha binde biri

Bu taktik çok tutuyor. Eşime hep sabredip alttan alıyordum baktım ipin ucu kaçtı. Bir sinir krizi tüm sorunları çözdü

Bana 1 hafta beraber oturup alt kata geçeceksiniz dendi.o zmn ne mobilya istersen alırız hikayesi.inanın şu an ki yatal odam kv'nin gelinlik mobilyası.ve kadın 77 yaşında
Siz kendi değerinizi kendiniz biçmişsiniz. Yerde yatarım başkasının yatağında yatmam diyemediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…