Evlerden ırak kv

İyi de ben çok anormal bir durum görmedim

Çenesine vurmuş yaşlı

Yatak odasına dalmış dalarsa dalsın görürse görsün onun ayıbı

Eşini sana kışkırtamamış zaten

Yalnız o çok iyi eşiniz de annesini frenlemediği gibi ayrı ev sözünü de tutmuyor

Bence Türkiye'ye gelmek de çözüm olmayabilir

Sabredeceksiniz biraz daha

Bu taktik çok tutuyor. Eşime hep sabredip alttan alıyordum baktım ipin ucu kaçtı. Bir sinir krizi tüm sorunları çözdü
Eşim zaten bana destek,ve bana dediği senden başka herkes bana yalan söyler ,iki yüzlülük yapar ama sen asla.

Siz kendi değerinizi kendiniz biçmişsiniz. Yerde yatarım başkasının yatağında yatmam diyemediniz mi?
1 hafta dayan sadece kiracı çıkınca ineriz dendi.sonra adam çıkmıyo deyip 6 senedir oyalama taktiği.annesi eşimi çok sindirmiş 44 yıldır ,tahmin bile edemezsiniz. açıkçası geri dönmek ,insanları haklı çıkarmak olurdu,o yüzden de güçlü durdum

Beni evden attığını,evdeki herkese bıçak çektiğimi buna benzer bin yalan söylemiş,çenesine vurmuştur mu ? girsin ne var mı ? yatak odam mahremim benim bari oraya girmesin yani.

77 yaşında ve hala sizinlemi uğraşıyor ?
Diyelim başım ağrıyo dedim,ya da elim ,belim neyse,eee benim de ağrıyo diyo,bana olan her şey ona da oluyo yani bende dedim eşime e bu yaşta ağrı var normal,sonuç cinnet.5dk da bir kocamı çağırır saçma sebeplerden,araba da öne oturcsm diye tutturur. o kadar çok şey var ki,ilk günler çok tartıştık onun yüzünden çok beni yalnız gördü,ailem burda olmadığı için

Beni evden attığını,evdeki herkese bıçak çektiğimi buna benzer bin yalan söylemiş,çenesine vurmuştur mu ? girsin ne var mı ? yatak odam mahremim benim bari oraya girmesin yani.

Ama ne diyeyim ben size

Bana çemkireceğinize 6 yıldır Kv ye çemkirmemişsiniz

Bunları diyen Kv ye herkesin içinde cevap verin bıçak çekmedim ama bu konuşmalara devam ederse neler olur bilemem deyin

Ben "ama benim mahremim" kavramını anlamıyorum

onca yıldır aynı evde her şeyi yapıyorsunuz da odaya dalınca mı aklınıza geliyor mahrem

Ben sadece o utansın gördüğünden demiştim

Yaşlı çenesine vurmuş ama siz neden bunu hiç söylenmediniz etrafa yani onu dinleyenler neden inansın ki

Ben bu ne yapayım eşim iyi anası kötü mantığını da anlamam 40 yaşında daha anasına sen bir sus diyemeyen adamların Nasıl iyi olduklarını bilemem

Burada da görev eşinde abuk sabuk çağırmalara izin vermeyecek

Arabada önde oturmanız önemli ise annesine sen arkaya geç diyecek

Adam anasına sesini çıkaramıyor işte

Kv lerin çoğunda potansiyel var da dur diyecek olan eşler

Madem bu kadar sabrettin az daha sabret. Ama susup susup içine atma, ver lafını. Yatak odanın kapısını kilitle.

Bi de bi işe girip çalışamaz mısın ya? Onla akşama kadar aynı evde oturma bari.

Çemkirdim mi ben
Madem bu kadar sabrettin az daha sabret. Ama susup susup içine atma, ver lafını. Yatak odanın kapısını kilitle.

Bi de bi işe girip çalışamaz mısın ya? Onla akşama kadar aynı evde oturma bari.
çalışma şansım yok Arapça bilmiyorum çünkü,aileden büyüklere cvp verme diye tembih edildi hep,hadi dedim sabredeyim.

Bana bir iğne alsa beynini yiyen bir kv size göre iyi demek ki.ben size çemkirmedim,savunmanız garibime gitti. onun hakkımda konuşması beni hiç üzmüyo,sadece gerek yok. ben sadece sinirleniyordum,bu ülkede ne bir arkadaş ne akraba kimsem yok,olanları aileme de anlatamam. haksızsam haksızsın deyin tabii ama sadece biraz desteğe ihtiyacım vardı

Girsin ne olacak o mu temizliyor ki ? Hem havalandırılmaz mı hiç ev...
Her iş bende,yemek,temizlik,çamaşır,bulaşık,hiç lafını da yapmam.onun derdi beni yıldırmak,dedim ya 6 aya gider ülkesine demiş biz evlenmeden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…