Evlerden ırak kv

İşte ben ilk yazdığımda destek olmaya çalıştım umursama dedim

Ama siz nasıl olağan dersiniz dediniz

Ben olağan olduğunu düşünüyorum yani iyi değil ama çoğu Kv gibi hareket ediyor, her şeyi o bilir, gelin düşmandır vs

İnsan bunu 6 yıl nasıl çeker

Nasıl susar ben bunu anlayamıyorum verin cevap, eşiniz bildirsin haddini

İçinize ata ata ömür geçmez ki

Çevrede kimse olmaması ailenizin arkanızda olmaması vs değil tek siz varsınız Kv ile de siz mücadele etmelisiniz

Amin ins,inanın evde cam bile açmama müsaade etmez.dışarısı 40 derece de olsa. toz giriyo diyo

Peki siz ne yapıyorsunuz bunun üzerine

Birincide güzelce söyler ikincide üsteler üçüncüde açarım

Arkamdan gelir kapatırsa yüksek ton ile yapmamasını söyler beşincide de eşime anlatırım

Olmadı mı iş inada biner ve ben açarım o kapatır kim fiziken ve sinir olarak güçlü ise o kazanır

Her dediğinin olmayacağını artık 77 yaşında olduğunu dünyanın hızla değiştiğini de vurgularım tabii

Zaten o kapatıyo ben açıyorum Arapça bilmediğim için eşime bağırıp duruyo,o da karım açmak istiyo deyip susturdu ama halen aynı bütün gn aç kapa oynuyoruz.bu arada anlasam da anlamamazlıktan geliyorum sinir olsun diye

Nasıl bi sabır varmış anlamadım,eşime ayrılalım bile dedim,sadece az sabret lütfen bırakma beni dedi.sevdiğim için kıyamadım. ben körmüşüm bunca yıl dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…