- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- 133
- Konu Sahibi frozen12345
-
boşanmış iki küçük çocuğu ile hukuk fakültesini dereceyle bitirmiş bir abla tanıyorum siz hayli hayli yapabilirsinizevli 2 çocuklu ve aynu zamanda çalışan biri olarak kpss yi kazanmak mümkünmü varmı aranızda böyle olan, kazanan veya kazanmaya çalışan. nasıl bir yol izliyorsunuz çalışma planınız varmı. paylaşabilirmisiniz benimle. ben özelden bıktım artık devlet işim olsun istiyorum.
evli 2 çocuklu ve aynu zamanda çalışan biri olarak kpss yi kazanmak mümkünmü varmı aranızda böyle olan, kazanan veya kazanmaya çalışan. nasıl bir yol izliyorsunuz çalışma planınız varmı. paylaşabilirmisiniz benimle. ben özelden bıktım artık devlet işim olsun istiyorum.
Size bir sorum olacak,dersane faydalı oldu mu? Ücretleri nasıl? Bir de 2016 kpss için dersaneye ne zaman başlanabilir?ya biraz zor olacak ama neden olmasın. bende bilgisayar mezunuydum 8-17 özelde çalışırdım. eve gelince 2 saat çok çok verimli çalışırdım. yalnız annem kahveme kadar karıştırıp getirirdi Allah razı olsun. son 2 ay iştende ayrıldım. günde 2 deneme çözmeye başladım konular bitmişti. öyle kazandım. ha bir de haftasonları dershaneye gitmiştim. güzel taktikler veriyorlar. konuların özeti başarılı oluyor. Allah yardımcınız olsun..
Size bir sorum olacak,dersane faydalı oldu mu? Ücretleri nasıl? Bir de 2016 kpss için dersaneye ne zaman başlanabilir?
Ya da hangi kitaplar alınmalı? Baya sorum var aslında
seneye dershaneler kalkacak diyolarSize bir sorum olacak,dersane faydalı oldu mu? Ücretleri nasıl? Bir de 2016 kpss için dersaneye ne zaman başlanabilir?
Ya da hangi kitaplar alınmalı? Baya sorum var aslında
seneye dershaneler kalkacak diyolar
ben tek çocuklu ve hamile olarak atandım ama kursa gittim sen kursa gitmeyi düşünüyomusunevli 2 çocuklu ve aynu zamanda çalışan biri olarak kpss yi kazanmak mümkünmü varmı aranızda böyle olan, kazanan veya kazanmaya çalışan. nasıl bir yol izliyorsunuz çalışma planınız varmı. paylaşabilirmisiniz benimle. ben özelden bıktım artık devlet işim olsun istiyorum.
çok yakınen tanıdığım bir hanım 30 dan sonra ikizleri 8 yaşına geldiğinde çalıştığım yeri kazanıp geldi...önceden iş deneyimi falanda yokmuş.evli 2 çocuklu ve aynu zamanda çalışan biri olarak kpss yi kazanmak mümkünmü varmı aranızda böyle olan, kazanan veya kazanmaya çalışan. nasıl bir yol izliyorsunuz çalışma planınız varmı. paylaşabilirmisiniz benimle. ben özelden bıktım artık devlet işim olsun istiyorum.
evli 2 çocuklu ve aynu zamanda çalışan biri olarak kpss yi kazanmak mümkünmü varmı aranızda böyle olan, kazanan veya kazanmaya çalışan. nasıl bir yol izliyorsunuz çalışma planınız varmı. paylaşabilirmisiniz benimle. ben özelden bıktım artık devlet işim olsun istiyorum.
gitmeyi düşündüm ama zamanım yok hafta içi 08:00-18:00 arası çalışıyorum. akşam gitsem çocuklar var büyük kızımın dersleri falan oluyo onlarada zaman ayırmak zorundayım.ben tek çocuklu ve hamile olarak atandım ama kursa gittim sen kursa gitmeyi düşünüyomusun
cnm benım ablam da ozel de çalışıyordu,hamıle kalınca ışı bıraktı.birde ıkızlerı olduevli 2 çocuklu ve aynu zamanda çalışan biri olarak kpss yi kazanmak mümkünmü varmı aranızda böyle olan, kazanan veya kazanmaya çalışan. nasıl bir yol izliyorsunuz çalışma planınız varmı. paylaşabilirmisiniz benimle. ben özelden bıktım artık devlet işim olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?