• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli ablalar nolur bi akil verin

nisanlinizla yapin alisverisinizi
kv ne karisir mutfa önlügüne yaa
ayrica omu evleniyor
hayret sinir oldum
icinizde birsey kalmasin
sesinizi simdi cikarmazsaniz bir daha zor cikarirsiniz

Off hic ozenilecek seyler degil, testinin nesini kircan. Saticilar bol keseden gosterir, tabi ustune ucuk bi fiyat koyarak. Cok bisey kirmak istiyosan bardak kir, ben oyle yapmistim:)
Kimseye de sunu isterem, bunu isterem demedim. Eksiklerimi evlenince esimle beraber aldik. Uc kurusluk seyler icin milletin agzina laf verme bence.
düğün öncesi tek eğlendiğim aktivite testi kırmak oldu :) başta ben de görümceme ne gerek var diyordum ama bereket derlermiş içine para, şeker, bereket için tahıllar vs koyuldu. Mahalle çocukları bayram etti:D

Mutfak onlugu testi cok pahalli degil ki madem kv almadi kendiniz alin minnet etmezsiniz

Allah izin verirse kışın dugunum var su son 3 gundur dugun alisverisine ciktik kaynanamla
Gelinligimi aldik cok şükür
Bugun kina icin biseyler alirken calisan adam liste gecti sunlar alindimi vs kaynanam hic bisey almiyor hep gerek yok gibisine mutfak onlugu gösterdi adam yok beğenmedim dedi oysa ben begendim ama diyemiyorum demem lazim mi
Kirilmasi icin testi gösterdi adam yine ozendim ama almadi
Terlik vs alincak ya yine hic orali olmuyor bana neolur bi akil verin nasil geciyor bu dugun alisverisi bende her gelin gibi heycanliyim heves yapiyorum ama bu şekilde cok uzuluyorum

canım kişiden kişiye değişir bu, mesela bana o kadar saçma ve gereksiz geliyo ki, ama sen bu kadar istekliysen, bütçeleri dahilinde orta yol bulunabilir

Allah izin verirse kışın dugunum var su son 3 gundur dugun alisverisine ciktik kaynanamla
Gelinligimi aldik cok şükür
Bugun kina icin biseyler alirken calisan adam liste gecti sunlar alindimi vs kaynanam hic bisey almiyor hep gerek yok gibisine mutfak onlugu gösterdi adam yok beğenmedim dedi oysa ben begendim ama diyemiyorum demem lazim mi
Kirilmasi icin testi gösterdi adam yine ozendim ama almadi
Terlik vs alincak ya yine hic orali olmuyor bana neolur bi akil verin nasil geciyor bu dugun alisverisi bende her gelin gibi heycanliyim heves yapiyorum ama bu şekilde cok uzuluyorum
evlilik hazirliklarinda bu gibi sorunlar genellikle oluyor tabi kaynanani kirmak istemiyorsun sanirim bencede kirma eksiklerinden ve almak istediklerinden bahsediyorsun nisanlina tatli bir dilde bunlari soyleyebilirsin eger kaynanan o gun neden almadin diye sorarsa ordakilerin guzel olmadigini soyler bsska yerlrri tavsiye edersin bunu bir kez yssayacaksin Allah bir yastikta kocatsin insallah

Ben her alışverişi kendi istegime göre yapmıştım o uzulmesin bu kırılmasın dersen sonrada böyle düşünürsün neden yapılıyor bu alışveriş gelin adayı begendiklerini alsın diye kv ile konuş isteklerini söyle

Kinayi kiz tarafi yapar diye biliyorum. Biz kina alisverisini kendimiz yaptik. Diger alisverislerdede esim yanimdaydi ve annesine didem ne isterse o alinicak dedi. Tabi kaynanam gene onu begenmedi bunu begenmedi ama ben begendiklerimi aldim. Sizin taraftan neden kimse yok? siz niye tek gidiyorsunuzki kaynananizla?

Mutfak malzemeleri senin ceyizinde olmak zorunda. Kina takimlari da ayni sekilde sana ait. Kayinvaliden o yuzden almaz bunlari. Senin alman gerekenleri iyice ogren. Yaninda ailenden kimse gelmemesi ailenin sana bunlari almamis olmasi da kotu aslinda. Sizin maddi durumunuz yeterli degilse tabiki karsi taraf alir. Ama yok yeterliyse ayip olur biraz..

Back
X