Evli adam dul bayan...

Bende onu diyorum iste bir insan arkadasiyla cay icti diye bile burnundan getirilirse o adam her turlu yalani soyler arkadan is cevirir.
Bir aylık bir çalışma sürecinde başbaşa gece yarısı dışarı çıkabilecek kadar dostluk kurulamaz. Kaldı ki arkadaşım bir telefon konuşmalarında bu kadının eşine tatlım diye hitap ettiğini duymus. Ama daha fazla takip edebilmek için sessiz kalmış. Bir bit yenigi olduğu çok belli.

Arkadaslik etmeleri son derece normal

Kadinin esi öldü diye sosyallesmemesi mi gerekiyor?

Anormal olan esinizin arkadasinin gizli sakli isler cevirmesi.

Hic bir arkadasimi esimden saklama geregi duymadim. Bunun disinda bosanmis esini kaybetmis kendimden + veya - 10 yas farkli kadin erkek bir suru arkadasim var. Niye anormal olsun ki? Anormal olan saklama cabasi.

Bir aylık bir çalışma sürecinde başbaşa gece yarısı dışarı çıkabilecek kadar dostluk kurulamaz. Kaldı ki arkadaşım bir telefon konuşmalarında bu kadının eşine tatlım diye hitap ettiğini duymus. Ama daha fazla takip edebilmek için sessiz kalmış. Bir bit yenigi olduğu çok belli.
Konunuzun hic bir yerinde gece yarısı buluştular yazmiyor ki. Tatlim canim sekerim benim icin anlamsiz kelimeler. Gayri ihtiyari cok kullanmisligim var tanimadigim kisilere bile.
Ama dedigim gibi bu biraz itimat isi. Esim benden. BIr sey saklamaz. Saklama geregi duymaz. O yuzden kendisinden suphelenme geregi duymam.

Şu başlığı ne zaman görsem "evli adam dul bağğyan" diye okuyorum. Lütfen artık şu bayan kelimesini lugatımızdan çıkaralım.
Eşinden gizli yapması bir işler karıştırdığını gösteriyor tabi ki.

Back
X