EVLI ADAM

canım sen türkiyede misin baska bir ulkede misin? bu adamlar turkiyeli degil mi?
yok turkiyede isen bi tane emniyet Genel muduru var. yok o ise zaten turkiyede yer yerinden oynar. rutbelilerin bu tarz iliskileri buyuk sonuclar dogurur. az daha yaz ben anlayacam adami icabina bakacam az kaldı . :KK66:
ben yurtdisindayim
turkiyenin egm unu tanimiyorum vallahi

Türkiyedeysen EGM'yi zan altında bırakıyorsun!!
Kavramları düzgün kullan.
Emniyet müdürüyse emniyet müdürü de.
Teşkilat zor durumda kalıyor böyle.

yurt disinda geciyormuş olay. kardes bence benim bi sozlum.var de . ben sizi abi gibi gördüm de. daha da cevap yazma konusma yok gibi davran

erkek kadin farketmez . biz ne kadar izin verirsek insanlar o kadar özel alanimiza girer. saglikli kisiler icin bu gecerli bi emniyet mudurunun de saglikli oldugunu dusunuyorum. bence risk almaz.

yurt disinda geciyormuş olay. kardes bence benim bi sozlum.var de . ben sizi abi gibi gördüm de. daha da cevap yazma konusma yok gibi davran

erkek kadin farketmez . biz ne kadar izin verirsek insanlar o kadar özel alanimiza girer. saglikli kisiler icin bu gecerli bi emniyet mudurunun de saglikli oldugunu dusunuyorum. bence risk almaz.

Onca yaygaradan sonra anladık y.dışı olduğunu da konu sahibinin de belirtmesi gerekiyordu sanırım.

adam heycan arıyor uzak durun diyecem ama galiba bu durum sizinde hoşunuza gitmiş (siz söylemiyorsunuz )
bu durumda onun sizden değil sizin ondan vazgeçmeniz gerek hemde radikal kararlar alarak..

Back
X