EVLI ADAM

konu sahibi arkadaşım bu adam ile aranda bişey geçtimi sanki anlattığından farklı olay

Seni çok iyi anliyorum ama belki bu adam sana yaklaşmak seni elde etmekiçin iyilik etmiştir kendinle bu emniyet müdrü araniza bi duvar koyma zamani gelmemişmi canim benim hemde sert ve aşilmadi zor bi xuvar koymalisinki sana bidaha yaklaşmasin
Allah razi olsun
ne guzel yazmissin
bende zaten bu yuzden buraya yazdim ya
hic degilse anlamissin ,sevindim kendimi ifade edebildigime

@Bidost
Yorumlarininla surekli karisilasiyorum ve begendigim birisin
Biraz empati kur istersen
Sana hayati konularda cok yardimi dokunan biri olsa ,kardes gibi arkadas gibi gordugun
Yada hic aklindan ona karsi kadinsi bir duygu hissetmedigin biri diyelim
Ama bir telefonuyla bile benim aylarca yapmaya calistigim seyi hallediyor,butun yasadigim zorluklari kucuk bir hamleyle ortadan kaldiriyor.Ama ben bunda asla art niyet dusunmedim cok iyi ,yardimsever biri olarak gordum bu surede zaten hep cok saygili ve kibardi.
Ama sonralari iltifatlar ve yazdigi mesaj
Ben tabiki kirici olmak istemiyorum,aramizdaki mesafe korunsun ve bu duygulari olmasin istiyorum
Ona bunu soyleyebilecegim en uygun kelimeleri bulabilmek icin konuyu actim
Yoksa elime oklavayi alip adama nasil saldirip ,cirkeflesebilirim diye degil
Kimse oklava al demedi ? Dediyse ben görmedim
Zaten empati kurarak yazdım
44 yaşında evli bi amca diye, sizin yaşınızı bilmiyorum
Zamanında iyilik yapmış olması şimdi evli ve zampara olmasını kibarca karşılamama yetmez
Hatta cevabını sert bi dille verdikten sonra ne görüşürüm ne yardım isterim, selam bile vermem
Zihniyeti normal değil.

Sende kendini sevgilinin yerine koy bi
Ona bi kadın yardım etmiş olsa sonra böyle sarkıntılık etse neler olurdu ?

Ben böyle durumlarda fazla kibar kalamıyorum, sildim mi de geri dönüşü olmuyor
10 yıllık dostumu bile..
Kimse kusura bakmasın.

emniyet Genel Müdürü mu? emniyet genel muduru turkiyede 1tane var canim. ankarada o da. ???
il emniyet muduru mu yoksa normal emniyet muduru mu.?

burda bi sorun goremdim ben. komiserle evlenin iste illa aciklama yapmak zorunda misiniz? hem niye adamla iletisim halindesiniz ki ?

size ne gibi bir iyliği dokundu da bu kadar sesinizi çıkartamıyorsunuz.? Ayrıca size iyilik yaparken niyetini anlamadınız a şimdi mi anladınız? Yoksa işiniz bitene kadar görmemezlikten mi geldiniz? Yani bu durumlar biraz çetrefilli

konu sahibi arkadaşım bu adam ile aranda bişey geçtimi sanki anlattığından farklı olay
Canim aramizda ne gecicek olsa zaten yazardim
Ama ben orda calismaya baslayinca gayet seviyeli bir bicimde konusmaya basladi benimle
Hatta benimde turkiyede ozel harekatta bir kardesim var onla ilgili konustuk ,sorular sordu bana
Turkiyede durumlar nasil diye
Ben burda eski esimle ilgili sorunlar yasadim ve davalik olmustuk ,bana o konularda ne yapmam gerektigini anlatti hatta savciyla arkadas olduklari icin bana bir cok konuda fikir verdi tanidiklarini arayip sorusturdu ,avukatlarla gorustu cok yardimi dokundu
Ben icimden ona karsi hep cok babacan ,yardimsever biri diye gecirdim
Zaten cevredede yardimsever diye bilinen bir tip aslinda
Ama bana yazdigi mesajinda demiski gulusunuz,konusmaniz,hareketleriniz beni benden aldi yazmis
Ben beni yanlis anladi diye dusunuyorum yani
Ben heep boyleydim ve benim normal halim bu sakin ve guleryuzluyum normalde
Tabi damarima basilmazsa
Yoksa ona ozel davranmadim hic
Hem adam bir e muduru bir kere karsisinda takla atacak kadar rahat davranmadim tabiki saygiliydim

Zorlu bir boşanma süreci sonrası birinden gördüğün ilgi hoşuna gidiyor olabilir bu noktada kaldığı sürece bunu çok insani bulabilirim ama nazik biri vs diye terslememezlik yapma adam evli

Canim aramizda ne gecicek olsa zaten yazardim
Ama ben orda calismaya baslayinca gayet seviyeli bir bicimde konusmaya basladi benimle
Hatta benimde turkiyede ozel harekatta bir kardesim var onla ilgili konustuk ,sorular sordu bana
Turkiyede durumlar nasil diye
Ben burda eski esimle ilgili sorunlar yasadim ve davalik olmustuk ,bana o konularda ne yapmam gerektigini anlatti hatta savciyla arkadas olduklari icin bana bir cok konuda fikir verdi tanidiklarini arayip sorusturdu ,avukatlarla gorustu cok yardimi dokundu
Ben icimden ona karsi hep cok babacan ,yardimsever biri diye gecirdim
Zaten cevredede yardimsever diye bilinen bir tip aslinda
Ama bana yazdigi mesajinda demiski gulusunuz,konusmaniz,hareketleriniz beni benden aldi yazmis
Ben beni yanlis anladi diye dusunuyorum yani
Ben heep boyleydim ve benim normal halim bu sakin ve guleryuzluyum normalde
Tabi damarima basilmazsa
Yoksa ona ozel davranmadim hic
Hem adam bir e muduru bir kere karsisinda takla atacak kadar rahat davranmadim tabiki saygiliydim

Bilmiyorum bana daha farklı gibi geliyor durum

Allah razi olsun
ne guzel yazmissin
bende zaten bu yuzden buraya yazdim ya
hic degilse anlamissin ,sevindim kendimi ifade edebildigime
Ya canimbenim kimse sana çirkefleş demiyo ki sana çok iyilikler etmiş bu adamzaten benim anladiğim kadariyla sana resmen ilk yanidiğindan beri goz koymuş ki sana yardim etmiş nana hayir diyemezin diye benim sana tavsiyem bu mesajla çözulcek ni iş ç il git yüzune sen bana bu mesaji attin bende hattimi s ğiştirdim yine numarami bulup bana ayni sekilde yaklaşmandan nefret ediyorum ben seni sadece bir abi olarak gorüyorum bana böyle mesalar atip bidaha bu şekilde yaklasmani istemiyorum ben sana kadinca duygular hissetmiyorum de istersen burada hep aramizdaki dostluğu da kaldiralim hem sen evlisin git karin ve çocuklarinla ilgilen beni rahat birak bana yaklaşma benim hayarimda başka biri var ve inu çok seviyorum de isim vermeden bi daha da ısrar ederse sert ol sevdiğine şimdi hwrşeyi anlat.

size ne gibi bir iyliği dokundu da bu kadar sesinizi çıkartamıyorsunuz.? Ayrıca size iyilik yaparken niyetini anlamadınız a şimdi mi anladınız? Yoksa işiniz bitene kadar görmemezlikten mi geldiniz? Yani bu durumlar biraz çetrefilli
diger mesajlarda yazdim zaten
Onceleri asla ard niyet sezmedim ,zaten ben orda calistigim surede bana yardimlari oldu,ben ordan ayrildiktan haftalar sonra mesaj yazdi,Calistigim yere gelmeler,tesadufi karsilasmalar

muhtemelen senin naz yaptığını düşünüyordur.sert bir dille istemiyorum de..hatta rezil ederim seni de..ne adamlar var ya yüzsüz yaratık.

konuyu okudukça şok oluyorum heleki sen yani yuvası başka bir kadın tarafından dağıtılmış olan sen...ne demek bana çok iyilik yaptı kibar nazik bilmem ne, bazen bir yanlış diğer tüm doğruları götürür ben buna iş atarım diye mi iyilik yaptı diye düşünürüm ben olsam

Nasıl egm?
egm bir tane olur.
Emniyet müdürü olmasın o??
Sanirim burda yanlis anlasilma var
ulke emniyet muduru degil tabiki
EGM leri il ve bolge mudurleri diye ayriliyor diye biliyorum
ama alinti yaptigin uyenin babasi icin bir sey diyemiycem tabi

diger mesajlarda yazdim zaten
Onceleri asla ard niyet sezmedim ,zaten ben orda calistigim surede bana yardimlari oldu,ben ordan ayrildiktan haftalar sonra mesaj yazdi,Calistigim yere gelmeler,tesadufi karsilasmalar
hmmm ...ay allahım ya işte egm de olsa erkek işte düz kafalı illla bir karşılık alacak o kadar iyilik yaptı ya . Ben seni anladım iyilik yaptı şimdi böyle yapmak nasıl olur diyorsun anladığım kadarı ile temiz kalplısıin de ama arttık digzginleri eline alma vakti geldi çünkü yeterindece kibarca uyarmışınız. Artık kabalaşma vakti. Bana çok iyilik yaptınız hakkınız var bunu için teşekkürler ama bu tavrınız gerçekten beni ghermeye başladı .Birincisi siz evlisiniz ikincisizi benim hayatımda bir var . Bu davranışlarınız devam ederse tavrım bu gösterdiğimden daha sert olacaktır. de

Sanirim burda yanlis anlasilma var
ulke emniyet muduru degil tabiki
EGM leri il ve bolge mudurleri diye ayriliyor diye biliyorum
ama alinti yaptigin uyenin babasi icin bir sey diyemiycem tabi
canım sen türkiyede misin baska bir ulkede misin? bu adamlar turkiyeli degil mi?
yok turkiyede isen bi tane emniyet Genel muduru var. yok o ise zaten turkiyede yer yerinden oynar. rutbelilerin bu tarz iliskileri buyuk sonuclar dogurur. az daha yaz ben anlayacam adami icabina bakacam az kaldı . ;)

konuyu okudukça şok oluyorum heleki sen yani yuvası başka bir kadın tarafından dağıtılmış olan sen...ne demek bana çok iyilik yaptı kibar nazik bilmem ne, bazen bir yanlış diğer tüm doğruları götürür ben buna iş atarım diye mi iyilik yaptı diye düşünürüm ben olsam
adam olucak kiz sendemi ?
ya canim sanki adamla sevgili oldum gibi yazmissin
Adam evet cok iyiligi ,yardimi dokundu birazda gorevi geregi
Ve emniyette isim olsa yine mecburen onla yuzyuze gelmek zorundayim
Belki tekrar calismak icin oraya gonderilicem yani her ihtimali dusunuyorum buda beni rahatsiz ediyor
Ona oyle birsey demeliyimki kendi utansin oyle duygular besledigi icin
Ve bu konuyu bir daha acmasin
Ama sanirim en mantiklisi hayatimda biri var deyip bir dahaki hamlesini engellemek

işlerinizi halledene kadar kardeş gibi davranıp sonradan niyetini belli etmemiştir sanırım...
keşke işlerinizi yaptırmadan uzaklaştırsaydınız kendinizden.
işiniz görülünce kapıyı gösteriyor gibi olmuşsunuz maalesef

hmmm ...ay allahım ya işte egm de olsa erkek işte düz kafalı illla bir karşılık alacak o kadar iyilik yaptı ya . Ben seni anladım iyilik yaptı şimdi böyle yapmak nasıl olur diyorsun anladığım kadarı ile temiz kalplısıin de ama arttık digzginleri eline alma vakti geldi çünkü yeterindece kibarca uyarmışınız. Artık kabalaşma vakti. Bana çok iyilik yaptınız hakkınız var bunu için teşekkürler ama bu tavrınız gerçekten beni ghermeye başladı .Birincisi siz evlisiniz ikincisizi benim hayatımda bir var . Bu davranışlarınız devam ederse tavrım bu gösterdiğimden daha sert olacaktır. de
Sagol canim yazdiklarin cok mantikli ve bana uygun

Back
X