- 6 Mart 2016
- 411
- 362
- 18
- 38
- Konu Sahibi meliSSAnil
Bencede vazgecirmekicin eniyi ve en erkili çözum yolu buKarısına söylemekle tehtid et. En caydırıcı ceza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede vazgecirmekicin eniyi ve en erkili çözum yolu buKarısına söylemekle tehtid et. En caydırıcı ceza
Allah razi olsunSeni çok iyi anliyorum ama belki bu adam sana yaklaşmak seni elde etmekiçin iyilik etmiştir kendinle bu emniyet müdrü araniza bi duvar koyma zamani gelmemişmi canim benim hemde sert ve aşilmadi zor bi xuvar koymalisinki sana bidaha yaklaşmasin
Kimse oklava al demedi ? Dediyse ben görmedim@Bidost
Yorumlarininla surekli karisilasiyorum ve begendigim birisin
Biraz empati kur istersen
Sana hayati konularda cok yardimi dokunan biri olsa ,kardes gibi arkadas gibi gordugun
Yada hic aklindan ona karsi kadinsi bir duygu hissetmedigin biri diyelim
Ama bir telefonuyla bile benim aylarca yapmaya calistigim seyi hallediyor,butun yasadigim zorluklari kucuk bir hamleyle ortadan kaldiriyor.Ama ben bunda asla art niyet dusunmedim cok iyi ,yardimsever biri olarak gordum bu surede zaten hep cok saygili ve kibardi.
Ama sonralari iltifatlar ve yazdigi mesaj
Ben tabiki kirici olmak istemiyorum,aramizdaki mesafe korunsun ve bu duygulari olmasin istiyorum
Ona bunu soyleyebilecegim en uygun kelimeleri bulabilmek icin konuyu actim
Yoksa elime oklavayi alip adama nasil saldirip ,cirkeflesebilirim diye degil
Canim aramizda ne gecicek olsa zaten yazardimkonu sahibi arkadaşım bu adam ile aranda bişey geçtimi sanki anlattığından farklı olay
Canim aramizda ne gecicek olsa zaten yazardim
Ama ben orda calismaya baslayinca gayet seviyeli bir bicimde konusmaya basladi benimle
Hatta benimde turkiyede ozel harekatta bir kardesim var onla ilgili konustuk ,sorular sordu bana
Turkiyede durumlar nasil diye
Ben burda eski esimle ilgili sorunlar yasadim ve davalik olmustuk ,bana o konularda ne yapmam gerektigini anlatti hatta savciyla arkadas olduklari icin bana bir cok konuda fikir verdi tanidiklarini arayip sorusturdu ,avukatlarla gorustu cok yardimi dokundu
Ben icimden ona karsi hep cok babacan ,yardimsever biri diye gecirdim
Zaten cevredede yardimsever diye bilinen bir tip aslinda
Ama bana yazdigi mesajinda demiski gulusunuz,konusmaniz,hareketleriniz beni benden aldi yazmis
Ben beni yanlis anladi diye dusunuyorum yani
Ben heep boyleydim ve benim normal halim bu sakin ve guleryuzluyum normalde
Tabi damarima basilmazsa
Yoksa ona ozel davranmadim hic
Hem adam bir e muduru bir kere karsisinda takla atacak kadar rahat davranmadim tabiki saygiliydim
Ya canimbenim kimse sana çirkefleş demiyo ki sana çok iyilikler etmiş bu adamzaten benim anladiğim kadariyla sana resmen ilk yanidiğindan beri goz koymuş ki sana yardim etmiş nana hayir diyemezin diye benim sana tavsiyem bu mesajla çözulcek ni iş ç il git yüzune sen bana bu mesaji attin bende hattimi s ğiştirdim yine numarami bulup bana ayni sekilde yaklaşmandan nefret ediyorum ben seni sadece bir abi olarak gorüyorum bana böyle mesalar atip bidaha bu şekilde yaklasmani istemiyorum ben sana kadinca duygular hissetmiyorum de istersen burada hep aramizdaki dostluğu da kaldiralim hem sen evlisin git karin ve çocuklarinla ilgilen beni rahat birak bana yaklaşma benim hayarimda başka biri var ve inu çok seviyorum de isim vermeden bi daha da ısrar ederse sert ol sevdiğine şimdi hwrşeyi anlat.Allah razi olsun
ne guzel yazmissin
bende zaten bu yuzden buraya yazdim ya
hic degilse anlamissin ,sevindim kendimi ifade edebildigime
diger mesajlarda yazdim zatensize ne gibi bir iyliği dokundu da bu kadar sesinizi çıkartamıyorsunuz.? Ayrıca size iyilik yaparken niyetini anlamadınız a şimdi mi anladınız? Yoksa işiniz bitene kadar görmemezlikten mi geldiniz? Yani bu durumlar biraz çetrefilli
Benim babam da egm. Ve bunu babam dahi yapsa bu adice. Sert bir tepkiyi hakediyor.
Sanirim burda yanlis anlasilma varNasıl egm?
egm bir tane olur.
Emniyet müdürü olmasın o??
hmmm ...ay allahım ya işte egm de olsa erkek işte düz kafalı illla bir karşılık alacak o kadar iyilik yaptı ya . Ben seni anladım iyilik yaptı şimdi böyle yapmak nasıl olur diyorsun anladığım kadarı ile temiz kalplısıin de ama arttık digzginleri eline alma vakti geldi çünkü yeterindece kibarca uyarmışınız. Artık kabalaşma vakti. Bana çok iyilik yaptınız hakkınız var bunu için teşekkürler ama bu tavrınız gerçekten beni ghermeye başladı .Birincisi siz evlisiniz ikincisizi benim hayatımda bir var . Bu davranışlarınız devam ederse tavrım bu gösterdiğimden daha sert olacaktır. dediger mesajlarda yazdim zaten
Onceleri asla ard niyet sezmedim ,zaten ben orda calistigim surede bana yardimlari oldu,ben ordan ayrildiktan haftalar sonra mesaj yazdi,Calistigim yere gelmeler,tesadufi karsilasmalar
canım sen türkiyede misin baska bir ulkede misin? bu adamlar turkiyeli degil mi?Sanirim burda yanlis anlasilma var
ulke emniyet muduru degil tabiki
EGM leri il ve bolge mudurleri diye ayriliyor diye biliyorum
ama alinti yaptigin uyenin babasi icin bir sey diyemiycem tabi
adam olucak kiz sendemi ?konuyu okudukça şok oluyorum heleki sen yani yuvası başka bir kadın tarafından dağıtılmış olan sen...ne demek bana çok iyilik yaptı kibar nazik bilmem ne, bazen bir yanlış diğer tüm doğruları götürür ben buna iş atarım diye mi iyilik yaptı diye düşünürüm ben olsam
Sagol canim yazdiklarin cok mantikli ve bana uygunhmmm ...ay allahım ya işte egm de olsa erkek işte düz kafalı illla bir karşılık alacak o kadar iyilik yaptı ya . Ben seni anladım iyilik yaptı şimdi böyle yapmak nasıl olur diyorsun anladığım kadarı ile temiz kalplısıin de ama arttık digzginleri eline alma vakti geldi çünkü yeterindece kibarca uyarmışınız. Artık kabalaşma vakti. Bana çok iyilik yaptınız hakkınız var bunu için teşekkürler ama bu tavrınız gerçekten beni ghermeye başladı .Birincisi siz evlisiniz ikincisizi benim hayatımda bir var . Bu davranışlarınız devam ederse tavrım bu gösterdiğimden daha sert olacaktır. de