EVLI ADAM

Selam kizlar
Can sikici bir sorunum var ve yazmak istedim ,mantikli ve objektif yorumlarinizla cozum bulabilirim diye dusundum.Etrafimda guvendigim kimsem yok anlatacak,anlatsamda soz olmasindan cekinirim.
Bir sureligine calistigim yerde evli oldugunu bildigim biri surekli pesimde
Kendisinede soyledim rahatsizligimi,ama esiyle ayriymis ,sevmiyormus klasik yalanlar
Adam evli olmasa bile yine tipim degil asla bakmam ona
Hani beni rahatsiz etmiyor,zaten edemez de gorevi geregi bunu goze alamaz,cok kibar ,saygili ama ona nasil bunu anlatabilirim.
Hayatimda biri oldugunu ben kimseye soylemedim daha,oda bilsin istemiyorum cunki ayni yerde calisiyorlar ve suan bilinmesine hazir degilim ,bir sure daha soyleyemem.
birlikte oldugum kisi komiser ,digeri ise emniyet genel muduru
Gecenlerde evimin onunde tesadufen karsilastik ama bana gore tesaduf degildi tabiki
Calistigim otelde listede adini gordum ama sadece isim benzerligidir dedim ama degilmis sonradan ogrendimki oymus ,nasil ogrenir nerde calistigimi bilmiyorum
Tel nomu almis ve bana mesaj yazmis sizi gordugumden beri alabora oldum diye... cevap vermedim nomu degistim
Ama bir e g muduru icin zor olmasa gerek yine nomu bulmus
Sizinle yemek yemek istiyorum ,konusmak istiyorum yazmis
Ben ne konsucam onla ya ,sonu nereye varacak belli zaten ,calistigim donemde kendisinden bir iki yardim istemistim istemez olsaydim .
Ona ne yazsam ne soylesem kibarliklada pesimi biraksa,asla kaba ,yada huzursuz eden biri degil onu belirteyim.
Birde beraber oldugum kisiyi duysa sanirim sorun yapar ,yani ne dusunucegimi bilmiyorum .
Kirmadan ,kibar bir dille nasil reddedilir?
Bana cok yardimi dokundu ,tabi elini nereye atsa ulasabilen biri
Ama bu yanlis anlasilmanin duzeltilmesi gerek ,icim rahat degil
Beraber oldugum kiside bilmiyor ,ama bir kac demisti bana sana bakislari hosuma gitmiyor diye
Off kizlar bisey deyin neolur
direkt söyleyeceksin. acık ve net. yardım ettiniz teşekkürler ama sizinle ne yemek ne içmek nede sizi görmek istiyorum. net.

Böyleleri kırılmayı hak eder erkek olsun kadın olsun, zaten karakterleri gereği kırılmazlarda!

hala cevap vermedin. tipim değil demişsin. emniyet genel m. demissin. emniyet g. muduru dedigin adam 55-60 yaslarinda. tipin olsa nolurki? emn.gen. mudurunu burda ifşa etmissin. buna cesaret edebilecegini sanmiyorum. emn. genel mud. esinden ayri olsa emin ol haberin olurdu. bu adam neden senin için kendini riske atsinki? emniyette calisan bir kisi asla emniyet mudurune emn. genel müdürü demez. ufak at civcivler yesin.
Ufak at demissin benim attigim bir sey yok klavye basinda medyumluk yapmissin kendince
Ben polis degilim ,o benim meslektasim degil
O adam benim icin bu bolgedeki polis teskilatinin basindaki mudur sadece
yasimi soranlar olmus 40 yasina girdim
Adamin yazdigi mesaj cebimde kayitli hala,ama belki adam aliskindir evlilik disi ilskilere
belki karisi da biliyordur zaten bir sey diyemem
Emniyette calisanlar mudurlerine ne der tabiki bilmiyorum ben bambaska bir kategoride calisiyorum zaten

anlamadim ya. c.lekesz den mi bahsediyorsun sen. bi cevap versen. ozel kalemi misin? cunku o adam korumasiz dolasmaz, yaninda konusmak cesaret ister vb. bu durumda sen de polis olmalısın ozel kalemde. bu olay bi garip
Adam gayette korumasiz dolasiyor valla
Yaninda konusmak cesaret ister yazmissin niye canim adam gayet rahat ,herkesle konusan sempatik bir tip
Sempatik dedim diye onu begendigim anlamina gelmiyor yanlis anlasilmasin
Begensem burda yazardim zaten
Sadece bana buyuk yardimlari oldu ve yasadigim bir cok sikintiyi atlatabilmem icin yol gosterdi ,tanidiklari vasitasiyla islerimi kolaylastirdi, ben ona gercekten minnettar oldum ama sonraki davranislari canimi sikmaya basladi

Ufak at demissin benim attigim bir sey yok klavye basinda medyumluk yapmissin kendince
Ben polis degilim ,o benim meslektasim degil
O adam benim icin bu bolgedeki polis teskilatinin basindaki mudur sadece
yasimi soranlar olmus 40 yasina girdim
Adamin yazdigi mesaj cebimde kayitli hala,ama belki adam aliskindir evlilik disi ilskilere
belki karisi da biliyordur zaten bir sey diyemem
Emniyette calisanlar mudurlerine ne der tabiki bilmiyorum ben bambaska bir kategoride calisiyorum zaten
o zaman emniyet gen. mud. deme. dersen biyle zor duruma dusersin.

o zaman emniyet gen. mud. deme. dersen biyle zor duruma dusersin.
Burada oyle soyleniyor ama
Bolgenin muduru oldugu icin genel mudur diye gecer
Zor duruma dustugum yok
Objektif yorumlara ihtiyacim vardi o kadar
kimsenin zaten beni taslamak haddine degil
burada oyle saldirgan tavirlar varki bazan kadinligimdan utaniyorum
Nerdeyse 10 yildir kk dayim burda kimseye daha kirici bir sey yazmadim
Ama bazan bakiyorumda sanki sirf saldirmak icin klavye basina gecen kadinlar var
Adam evliyse bu onun sorunu zaten ,ben evli biriyle cikicak bir kadin degilim
Benim yuvamda bir metres yuzunden yikildi
o yuzden acik aramaya calismayin lutfen

coklu alinti yapmayi beceremedim deniycem tek tek cevap vermek kolay olmuyor
Bahsedilen vik vik böyle oluyo galiba
Yapacam edecem gerekirse sert olacam ne demek
Gerekmiş zaten sen yapmamışsın
Bu adama yüz vermek oluyor
Hala adama bir mesaj atamadın burda alıntı yapıp yapmamaktan bahsediyorsun
Bırak bu işleri..

adam o kadar kibar ki
numaranı değiştirsende buluyor

bana hiçte kibar gelmedi
bu tavrınla da adamı daha çok kendine çekersin benden demesi

hayatında biri olduğunu söyle isim vermek zorunda değilsin

Karısına söylemekle tehtid et. En caydırıcı ceza
Ben is tatlilikla hallolsun istedim ama sanirim kk bayanlari naz yapiyorum sandi
Naz yapmama gerek varmi?Adam dunden hazir zaten
Bir kez soyluycem sizinle aramizda bir sey olamaz mumkun degil diye anlamazsa bende bunu kullanabilirim evet
Umarim o seviyeye gelmez

direk kalayla ne uğraşıyosun ses çıkarmadıkça tepene biner

Adam gayette korumasiz dolasiyor valla
Yaninda konusmak cesaret ister yazmissin niye canim adam gayet rahat ,herkesle konusan sempatik bir tip
Sempatik dedim diye onu begendigim anlamina gelmiyor yanlis anlasilmasin
Begensem burda yazardim zaten
Sadece bana buyuk yardimlari oldu ve yasadigim bir cok sikintiyi atlatabilmem icin yol gosterdi ,tanidiklari vasitasiyla islerimi kolaylastirdi, ben ona gercekten minnettar oldum ama sonraki davranislari canimi sikmaya basladi
Seni çok iyi anliyorum ama belki bu adam sana yaklaşmak seni elde etmekiçin iyilik etmiştir kendinle bu emniyet müdrü araniza bi duvar koyma zamani gelmemişmi canim benim hemde sert ve aşilmadi zor bi xuvar koymalisinki sana bidaha yaklaşmasin

Bahsedilen vik vik böyle oluyo galiba
Yapacam edecem gerekirse sert olacam ne demek
Gerekmiş zaten sen yapmamışsın
Bu adama yüz vermek oluyor
Hala adama bir mesaj atamadın burda alıntı yapıp yapmamaktan bahsediyorsun
Bırak bu işleri..
B Bidost
Yorumlarininla surekli karisilasiyorum ve begendigim birisin
Biraz empati kur istersen
Sana hayati konularda cok yardimi dokunan biri olsa ,kardes gibi arkadas gibi gordugun
Yada hic aklindan ona karsi kadinsi bir duygu hissetmedigin biri diyelim
Ama bir telefonuyla bile benim aylarca yapmaya calistigim seyi hallediyor,butun yasadigim zorluklari kucuk bir hamleyle ortadan kaldiriyor.Ama ben bunda asla art niyet dusunmedim cok iyi ,yardimsever biri olarak gordum bu surede zaten hep cok saygili ve kibardi.
Ama sonralari iltifatlar ve yazdigi mesaj
Ben tabiki kirici olmak istemiyorum,aramizdaki mesafe korunsun ve bu duygulari olmasin istiyorum
Ona bunu soyleyebilecegim en uygun kelimeleri bulabilmek icin konuyu actim
Yoksa elime oklavayi alip adama nasil saldirip ,cirkeflesebilirim diye degil

Back
X