evli adama aşığım çok yanlış biliyorum .ayırılamıyorum ne yapmam gerekıyo:(

bundan kurtulmak mümkünmü?

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .

anaanastasia27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
35
0
1
36
herkese merhabalar.kısaca derdımı anlatmak istedım. bundan 1 yıl önce bir toplantıda tanıştık ikimiz karşılıklı hoşlandık doğru soylemek gerekıyorsa o bana evli olduğu ve 2 çocuk olduğunu soylemıştı.tek doğru soylemedığı şu eşını sevmedığı görücü usuylu evlılık olduğu soyledı.karekterlı olarak çok düzgün bir beyefendı tam profildeki olan biri diyebilirim.her neyıse sonra arasıra görüşmeyı başladık,bende evli oldu bile bile görüşiyordum kafede oturıyorduk gezıyorduk oyleyse bir gün farkettım ben bu adama aşık oldum.hafta sonular yazışamıyorduk akşamlar konuşamıyorduk bunlara rağmen ben bu adamdan vazgeçemıyorum.asla onu yuvasını yıkılmak istemııyorum onun için içim içi yıyor çok zorlanıyorum.15 yıllık karısından bile kıskanıyorum çok saçma biliyorum.en çok zoruma gitti şuyudu once eşını sevmedığı soylemıştı ama sonra tuaf bir haldeyım bir anda iki kadına aşığım dedı ikinizi da seviyorum vazgeçemıyorum dedi.ben asla bunu inanmıyorum.uzaklaşmaya çalıştım bu bir sene içinde çok tartıştık çok ayrıldık ama en fazla 1 hafta oyle surdu.ne o benden vazgeçıyor nede ben ondan.durumdan çok hüzürsüsüm asla boyle adama aşık olmak istemezdım çünkü umutsuz bir ilişkı var ve sonu olmadığı bile bile onu seviyorum.bana akıl verın ne olur ne yapmam gerekıyo ilerıde daha çok üzüleceğımı biliyorum bir senedır bu acıyı yaşıyorum kendımle kavga edıp sinirlenıyorum.onu kaybetmemek için anlayışlı davranıyorum oda benım bu temız kalbime ve ruhuma aşık oldu diyip durııyor çünkü biliyor ona zarar veremıceğımı rahat bir şekılde haftada ancak bir gün benım için ayırıyor sevdığım biri paylaşmak okadar zoruma gidiyorkı asla bu üçken ilişkı olmaz olsayıdı diyorum.bana bir akıl versenez sevinirim.şimdiden teşekür ederım.

Eklentiler

• IMG-20160804-WA0002.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 146
Şimdi yazacağım en içten duyguları mı, hiç banlanmamış olduğum için o duyguyu tatmak istemiyorum. Hafta sonu olunca böyle abuk subuk konular niyeyse fışkırıyor millet buraya laf yemek için konu açıyor sanırım. Senin gibiler düşman başına bile demiyorum niye düşman da olsa bir kadının başına bela olasın ki. Olmaz olun...

okuduğunuz gibi farkettınız galiba oldum durumdan bende hüzürsüz olduğumu.kınamayın olursa fikriniz paylaşın ben derdımı paylaştım

okuduğunuz gibi farkettınız galiba oldum durumdan bende hüzürsüz olduğumu.kınamayın olursa fikriniz paylaşın ben derdımı paylaştım
Huzursuzum hafif hiç bir şeyden haberi olmayan o kadın ve çocukları için vicdan azabından kahrolmalısın kınamıyorum ama burda olumlu yorum duyacağını düşünerek mi açtın konuyu! Ne demeliyiz için rahat olarak gez toz elin evli pislik adamıyla yat kalk ne olacak dünyaya bir kere geldik mi demeliyiz yoksa aman o kadın aldatılmayı hak ediyordur güzel güzel devam et o şere....z kocası onu boynuzlamaya senide kullanmaya devam etsin nedir ki elinin kiri senin de onun da mı dememizi bekliyorsun. Ya da şöyle de olur canım benimmm nasılda kıskanıyorsun yazık paylaşmak zorunda olmana çookk üzüldük bence ikna et adam boşansın yanlız senin olsun böyle olmaz kim olsa 10 küsür senelik evli çoluklu çocuklu adamla gezip tozsa kıskanır paylaşmak istemez çok haklısın zaten adamla yaşayıp yaşalanmak senin hakkın mı demeliyiz. Hoş birbirinize ruhen uygun olduğunuz belli o seninle gezip tozup gidip aynı şekilde karısına davranabilecek kadar şere.....z sizde bile bile buna başlayıp 1 yıl gibi çok uzun süre buna devam edip ama çok aşıııığıııız diye bize mesaj yazabilecek kadar arsızsınız.... Olan zavallı eşe olmuş sanıyor ki kocası bir tek onu seviyor mutlu bir yuvası var...

Ay bide adama beyefendi profilinde demişsiniz ya oraya bittim yazmadan edemem beyefendi kavramının sözlük anlamını biliyor musun gerçekten?

Kendini o kadının yerine bi koysana
Evlisin ve eşin seni aldatıyor
Mutlu br evlilik olmadığını nerden biliyorsun
Belki de adam sana yalan söyledi
Bırak bu adamı , seninle olmasın , yani ne diyim sen yuva yıkan olma
Emin ol o adam karısına hiç bir şey olmamış gibi tekrar döner , eğer kadın anladıysa her şey eskisi gibi olur mu OLMAZ ASLA OLMAZ , burada da tek suçlu tek ah alan sen olursun

sizden ıyı yapmışsın diye beklemedığım için konu açtım.o kadının yerıne da kendımı koydum için hüzürsüz olıyorum .durumdan ne mutluyum nede hüzürlüyüm doğru anlayın yazdığım sebebi rica edıyorum.evet kaybeden kişi tek benım onu da biliyorum ve bu ilişki bitiren tek kişi ancak ben varim ve bunu yapmalıyım.fazla uzatmanıbir anlamı yok.hepınızı düşüncelerınıze sayığı duyarım.tşkr

Karakterli bir adam evli iken başka bir bayanla ilişki yaşamaz. Sizin de kalbiniz temiz, iyi olsa o 2 çocuğa acır ve evli olduğunu öğrenince bitirirdiniz.
Adam'ın eşini de sevdiğini yazmışsınız...
Bir aileyi felakete sürüklemeden önce, özellikle aradaki çocukları düşünün ve bir an önce vazgeçin!

Ben normalde çok kötü bişey yapanlara bile kötü yorum yapmam ama seni hadsiz.kızım senin neyine adamı karısından Kıskanmak. Huzursuz olacak olsan çocuklarından çaldığın günlerde fingir fingir adamla gezerken huzursuz olurdun.hadi kızım Bekarlara hadi

Kimse evli bir adamla gezen kadin icin karisini birakmaz ve kimse hic sevmedigi birine 15 yil katlanmaz cocuklarinin dogdugu gunlerde birlikte mutlu oldular hamileyken onun karnini sevdi huzursuz gecelerinde ona sarildi mutlu anlarinda onu dudagindan optu bence siz oylesine bir heyecansiniz gelip gecersiniz cogu gibi
Kendinize ihanet etmeyin en onemlisi hic saygi duyulacak bir durumda degilsiniz

Fikirlerimizi paylasmamizi istiyorsun sende biliyorsn ne yazicagimizi ayril,yaptigin yanlis, sen metressss misin ?? Karakterli adammis karisini aldatan, ikinizi birden seven valla cokk karakterli masaallh. Sizin gibiler nasil boyle turuyo anlamadim seviyomus asikmis onsuz yapamazmis he yav hee o zmn kuma gidersin olur biter al sana fikir

şimdi tatlım.kınamayın demişsin.kınamak istemiyorum.yalnız şöyle bir durum var.uçurumu görüpte koşarsan o yöne doğru elden ne gelir.aşık olursun tabii.yalnız insan kendini koruyabilir.adam ilk baştan söylemiş.evliyim diye .evli olmasını geçtim çocuklarını söylemiş.bile bile kendinizi ateşe atmışsınız.hadi o görücü üsülü sevememiş karısı.karısı çocukları için aynı şey mi geçerli.,kaldı ki sevgisi yoksa saygısı da mı yok.evet eşini sevmiyor.yalnız onu bir sevmiyorsa sizi bin sevmiyor.yok ayrılamadık falan demeyin.sziden niye ayrılsın ki.zaten ilişki olarak görmüyor.sizi insan olarak görmüyor.hiç insanların arkanızdan konuştuklarını merak ettiniz mi.sizde artık gerçekleri görmüşsünüz ki yazıyorsunuz buraya

şu dünyada her şeyin mümkün olduğuna inanırım.eski konularıma bakarsanız benimde çok yakın zamanda evli bir adama aşık olduğumu görürsünüz.sonuçta aynı değil.sonuca gidilen yollarda aynı değil.ben böyle bir konuma sokulmaktan kaç gün yemek yiyemedim.ayakta duramadım.kendi kendime konuşmuşum.bana bile yapılan yorumlar nasıldı.yapmayın bunu kendinize.aynı zamanda o kadına ve çocuklara.emin olun çıkar meydana.işinizden de ayrılmak zorunda kalırsınız.

Ogrenmemis ki, zaten biliyormus hanimefendi adamin evli cocuklu olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…