- 6 Ağustos 2016
- 35
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi anaanastasia27
-
Hic birsey yazmasam daha iyi... yazarsam banlanacagim degmez biri ugruna...
Huzursuzum hafif hiç bir şeyden haberi olmayan o kadın ve çocukları için vicdan azabından kahrolmalısın kınamıyorum ama burda olumlu yorum duyacağını düşünerek mi açtın konuyu! Ne demeliyiz için rahat olarak gez toz elin evli pislik adamıyla yat kalk ne olacak dünyaya bir kere geldik mi demeliyiz yoksa aman o kadın aldatılmayı hak ediyordur güzel güzel devam et o şere....z kocası onu boynuzlamaya senide kullanmaya devam etsin nedir ki elinin kiri senin de onun da mı dememizi bekliyorsun. Ya da şöyle de olur canım benimmm nasılda kıskanıyorsun yazık paylaşmak zorunda olmana çookk üzüldük bence ikna et adam boşansın yanlız senin olsun böyle olmaz kim olsa 10 küsür senelik evli çoluklu çocuklu adamla gezip tozsa kıskanır paylaşmak istemez çok haklısın zaten adamla yaşayıp yaşalanmak senin hakkın mı demeliyiz. Hoş birbirinize ruhen uygun olduğunuz belli o seninle gezip tozup gidip aynı şekilde karısına davranabilecek kadar şere.....z sizde bile bile buna başlayıp 1 yıl gibi çok uzun süre buna devam edip ama çok aşıııığıııız diye bize mesaj yazabilecek kadar arsızsınız.... Olan zavallı eşe olmuş sanıyor ki kocası bir tek onu seviyor mutlu bir yuvası var...okuduğunuz gibi farkettınız galiba oldum durumdan bende hüzürsüz olduğumu.kınamayın olursa fikriniz paylaşın ben derdımı paylaştım
Ben normalde çok kötü bişey yapanlara bile kötü yorum yapmam ama seni hadsiz.kızım senin neyine adamı karısından Kıskanmak. Huzursuz olacak olsan çocuklarından çaldığın günlerde fingir fingir adamla gezerken huzursuz olurdun.hadi kızım Bekarlara hadiherkese merhabalar.kısaca derdımı anlatmak istedım. bundan 1 yıl önce bir toplantıda tanıştık ikimiz karşılıklı hoşlandık doğru soylemek gerekıyorsa o bana evli olduğu ve 2 çocuk olduğunu soylemıştı.tek doğru soylemedığı şu eşını sevmedığı görücü usuylu evlılık olduğu soyledı.karekterlı olarak çok düzgün bir beyefendı tam profildeki olan biri diyebilirim.her neyıse sonra arasıra görüşmeyı başladık,bende evli oldu bile bile görüşiyordum kafede oturıyorduk gezıyorduk oyleyse bir gün farkettım ben bu adama aşık oldum.hafta sonular yazışamıyorduk akşamlar konuşamıyorduk bunlara rağmen ben bu adamdan vazgeçemıyorum.asla onu yuvasını yıkılmak istemııyorum onun için içim içi yıyor çok zorlanıyorum.15 yıllık karısından bile kıskanıyorum çok saçma biliyorum.en çok zoruma gitti şuyudu once eşını sevmedığı soylemıştı ama sonra tuaf bir haldeyım bir anda iki kadına aşığım dedı ikinizi da seviyorum vazgeçemıyorum dedi.ben asla bunu inanmıyorum.uzaklaşmaya çalıştım bu bir sene içinde çok tartıştık çok ayrıldık ama en fazla 1 hafta oyle surdu.ne o benden vazgeçıyor nede ben ondan.durumdan çok hüzürsüsüm asla boyle adama aşık olmak istemezdım çünkü umutsuz bir ilişkı var ve sonu olmadığı bile bile onu seviyorum.bana akıl verın ne olur ne yapmam gerekıyo ilerıde daha çok üzüleceğımı biliyorum bir senedır bu acıyı yaşıyorum kendımle kavga edıp sinirlenıyorum.onu kaybetmemek için anlayışlı davranıyorum oda benım bu temız kalbime ve ruhuma aşık oldu diyip durııyor çünkü biliyor ona zarar veremıceğımı rahat bir şekılde haftada ancak bir gün benım için ayırıyor sevdığım biri paylaşmak okadar zoruma gidiyorkı asla bu üçken ilişkı olmaz olsayıdı diyorum.bana bir akıl versenez sevinirim.şimdiden teşekür ederım.
Ogrenmemis ki, zaten biliyormus hanimefendi adamin evli cocuklu olduğunuKarakterli bir adam evli iken başka bir bayanla ilişki yaşamaz. Sizin de kalbiniz temiz, iyi olsa o 2 çocuğa acır ve evli olduğunu öğrenince bitirirdiniz.
Adam'ın eşini de sevdiğini yazmışsınız...
Bir aileyi felakete sürüklemeden önce, özellikle aradaki çocukları düşünün ve bir an önce vazgeçin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?