evli adama aşığım çok yanlış biliyorum .ayırılamıyorum ne yapmam gerekıyo:(

bundan kurtulmak mümkünmü?

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
Birde edini sevmiyor bahanesi 70 li yillarda kaldi artik.
Banane baskasinin evliliginin huzurundan mutlulugundan asklarindan.
Oldu canim evlerinde eslerini sevmiyorlar diye herkes onlarla olsun ozaman.
Seviyor yada sevmiyor sanane bundan? Birak kari koca dusunsun. Boyle bir bahane olamaz , dedigi gibi mutsuz olsa sevmese bosanmis olurdu hem

Yemin ederim sinirlerim tepeme cikti.
Cunjubaldatilmis kadin yerine koyuyorumda kendimi. Birde hanim efendi TEK KAYBEDEN KISI BENIM diye yazmis ya... hayir efendim tek kaybeden kizi tek madur olan kisi ADAMIN KARISI VE COCUKLARI. sana ve o adama bi ..
. Olmaz merak etme.

Ya siz ne buluyorsunuz bu evli adamlarda kizim bekarlarin suyu mu cikmis. neslimi tukenmis ne arsiz utanmaz insansin ya sen ve senin gibiler yuzunden bir cok kisiinin yuvasi yikiliyo. umarim ayni aciyi tadarsinda .o an o kadinin ne hissettigini anlarsin ..

benim aklım almıyor hadi adam insanlık yapmış bi nebze de olsa, evli olduğunu söylemiş hangi akıl ve mantıkla siz bu adama yaklaşırsınız benim aklım almıyor içim daralıyor bu aldatma konularını duyunca görünce kendini o kadının çocugun yerine koysana bir gün , adam helali olan kadını gün içerisinde aramıyor seni arıyor çocuguyl ilgilenmeyip seninle geziyor tozuyor. eğer adam karısına gerçekten aşıksa ki öyle diyorsun boşanmayacaktır ve bir ömür bu ilişkiniz devam etmeyecek. sen evlendiğinde bu yaptıkalrın aklına gelmeyecek mi, eşinin başka kadınla görüşmesini bırak herhangi bir dişi ile yanyana gelmesini bile istemeyecceksin neden biliyormusun çünkü aynı şeyi sen yaptın ve bir ömür bu seni rahatsız edecek. o yüzden arkadaşım kimsenin yuva bozanı sen olma en kısa sürede ayrıl en fazla 1 ay 1 yıl acı çekrsin. ama sonrasaında vicdanın rahat ve huzurlu olursun.

kendıme barışamadım bu konuya barışamamda .vicdanım rahat değıl kıbunca insanlar karşısında bunu anlatıyorum.evet vazgeçılmez kimse değıldır doğru.hayallere kaptırdım kendımı cahıllık bende başta anlamalıyıdım ki bir koca karısının ters hareketlerı ve huyulardan benle bahsedıyorsa bana ileride ne yapacağını tahmın etmek istemııyorum.bir belaya bulaştim ama kurtulurum inşallah yakından kendısınden.allah şahıt çok ama çok pişmanım.

okuduğunuz gibi farkettınız galiba oldum durumdan bende hüzürsüz olduğumu.kınamayın olursa fikriniz paylaşın ben derdımı paylaştım
Paylaşma kardeşim böyle dert mi olur Allah aşkına. Derdin sebebi sensin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama şu evli adamların yakasını bir bırakın artık. Adam saklamamis üstelik söylemiş. Klasik erkek yalanı sevmiyorum. Daha öğrenemediniz mi. Hadi Adam karaktersiz sen nasıl yakıştırıyorsun kendine bunu. O kadının çocukların vebalini nasıl ustleniyirsun. Bence bir an önce kendini toparla. Kendine de o kadınla çocuklarına da yazık etme

dua edeceğim senin için bir an önce kurtul çünkü çok büyük bunun vebali daha fazla ilerlemeden bitir arkadaşım

Konuyu doğru dürüst okumadım bile. Ama VAZGEÇ. Senin yaşadığın dert değil. Asıl dert o ailenin başına gelenler. Birde adam için düzgün göründüğü gibi demişsin. Evet aynen göründüğü gibi beş para etmez, karaktersizin teki.
Hep erkeklere kızıyoruz ama suç senin gibi kadınlarda!!! Kınamıyayım diyorum ama değermi bir yuvayı yıktığına. Kendini o kadının çocuğun yerine koy. Yuva yıkanın yuvası olmaz diye boşuna dememişler. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Sana yazık o aileye daha çok yazık.
Ah ah neler yazarımda hiç ban yemedim. Böyle bir konu içinde yemek istemiyorum

HasbinaAllah..
Kimse sirtini sivazlayip. " aahh canimm ask bu sende hata yokki uzulme" demez sana burada.
Huzursuz olsan neye fayda. Birakin su karimi sevmiyorm dedi ayaklarini kac yasindasn ki sen cocukmusun?
Bahanelere mi siginiyosun.
Uzgunum..
Hicbisey seni aklamiyo sen de o hani duzgun karakterli dedigin aslnda iki kadinin da gururuyla cocuklarinin gelecegiyle oynayan serefsiz kadar suclusun..!!!

ben onu yuvasını yıkmak isteseyıdım ettığı teklıflere kabul ederdım mesela imam nikyah yapmaya ama hıç aklımda bile geçmes kimsenın elınden koca almak.yanlış yaptığıma farkına varım hıç birşey için geç değıl.

Imam nikahla anca seni kandirir. Seni kandirmaya calismis resmen.adam evli neyin imam nikahi?
Boyle duzenbazlar yuzunden sonra millet dine saldiriyor

karekterlı olarak çok düzgün bir beyefendı tam profildeki olan biri diyebilirim.

Karisini aldatan bir adam aynen boyle olabilir anlattiginiz gibi :))))))
Siz bence bazi kelimelerin anlamini bilmiyorsunuz.

buralarda bir kaç sene oldu yaşıyorum.tek buyudum yanımda kimse olmadı okulu bitirdım universıte mevzunuoldum şimdi da çok şükür ılk okulu oğretmenlık yapıyorum.hayatımda tek yanlışım var o da bu adamla ilişkı .ondan kurtulmak tek yolu var geldım yerden gerı dönmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…