- Konu Sahibi anaanastasia27
-
bundan kurtulmak mümkün mü?
var
yok
o ne ya
yeni üyeler hemen nasıl anket falan açıyorsunuz
kaç yıldır üyeyim daha albüm yapmayı bile yeni öğrendim
Birde edini sevmiyor bahanesi 70 li yillarda kaldi artik.şimdi tatlım.kınamayın demişsin.kınamak istemiyorum.yalnız şöyle bir durum var.uçurumu görüpte koşarsan o yöne doğru elden ne gelir.aşık olursun tabii.yalnız insan kendini koruyabilir.adam ilk baştan söylemiş.evliyim diye .evli olmasını geçtim çocuklarını söylemiş.bile bile kendinizi ateşe atmışsınız.hadi o görücü üsülü sevememiş karısı.karısı çocukları için aynı şey mi geçerli.,kaldı ki sevgisi yoksa saygısı da mı yok.evet eşini sevmiyor.yalnız onu bir sevmiyorsa sizi bin sevmiyor.yok ayrılamadık falan demeyin.sziden niye ayrılsın ki.zaten ilişki olarak görmüyor.sizi insan olarak görmüyor.hiç insanların arkanızdan konuştuklarını merak ettiniz mi.sizde artık gerçekleri görmüşsünüz ki yazıyorsunuz buraya
şu dünyada her şeyin mümkün olduğuna inanırım.eski konularıma bakarsanız benimde çok yakın zamanda evli bir adama aşık olduğumu görürsünüz.sonuçta aynı değil.sonuca gidilen yollarda aynı değil.ben böyle bir konuma sokulmaktan kaç gün yemek yiyemedim.ayakta duramadım.kendi kendime konuşmuşum.bana bile yapılan yorumlar nasıldı.yapmayın bunu kendinize.aynı zamanda o kadına ve çocuklara.emin olun çıkar meydana.işinizden de ayrılmak zorunda kalırsınız.
Ya siz ne buluyorsunuz bu evli adamlarda kizim bekarlarin suyu mu cikmis. neslimi tukenmis ne arsiz utanmaz insansin ya sen ve senin gibiler yuzunden bir cok kisiinin yuvasi yikiliyo. umarim ayni aciyi tadarsinda .o an o kadinin ne hissettigini anlarsin ..herkese merhabalar.kısaca derdımı anlatmak istedım. bundan 1 yıl önce bir toplantıda tanıştık ikimiz karşılıklı hoşlandık doğru soylemek gerekıyorsa o bana evli olduğu ve 2 çocuk olduğunu soylemıştı.tek doğru soylemedığı şu eşını sevmedığı görücü usuylu evlılık olduğu soyledı.karekterlı olarak çok düzgün bir beyefendı tam profildeki olan biri diyebilirim.her neyıse sonra arasıra görüşmeyı başladık,bende evli oldu bile bile görüşiyordum kafede oturıyorduk gezıyorduk oyleyse bir gün farkettım ben bu adama aşık oldum.hafta sonular yazışamıyorduk akşamlar konuşamıyorduk bunlara rağmen ben bu adamdan vazgeçemıyorum.asla onu yuvasını yıkılmak istemııyorum onun için içim içi yıyor çok zorlanıyorum.15 yıllık karısından bile kıskanıyorum çok saçma biliyorum.en çok zoruma gitti şuyudu once eşını sevmedığı soylemıştı ama sonra tuaf bir haldeyım bir anda iki kadına aşığım dedı ikinizi da seviyorum vazgeçemıyorum dedi.ben asla bunu inanmıyorum.uzaklaşmaya çalıştım bu bir sene içinde çok tartıştık çok ayrıldık ama en fazla 1 hafta oyle surdu.ne o benden vazgeçıyor nede ben ondan.durumdan çok hüzürsüsüm asla boyle adama aşık olmak istemezdım çünkü umutsuz bir ilişkı var ve sonu olmadığı bile bile onu seviyorum.bana akıl verın ne olur ne yapmam gerekıyo ilerıde daha çok üzüleceğımı biliyorum bir senedır bu acıyı yaşıyorum kendımle kavga edıp sinirlenıyorum.onu kaybetmemek için anlayışlı davranıyorum oda benım bu temız kalbime ve ruhuma aşık oldu diyip durııyor çünkü biliyor ona zarar veremıceğımı rahat bir şekılde haftada ancak bir gün benım için ayırıyor sevdığım biri paylaşmak okadar zoruma gidiyorkı asla bu üçken ilişkı olmaz olsayıdı diyorum.bana bir akıl versenez sevinirim.şimdiden teşekür ederım.
Paylaşma kardeşim böyle dert mi olur Allah aşkına. Derdin sebebi sensin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama şu evli adamların yakasını bir bırakın artık. Adam saklamamis üstelik söylemiş. Klasik erkek yalanı sevmiyorum. Daha öğrenemediniz mi. Hadi Adam karaktersiz sen nasıl yakıştırıyorsun kendine bunu. O kadının çocukların vebalini nasıl ustleniyirsun. Bence bir an önce kendini toparla. Kendine de o kadınla çocuklarına da yazık etmeokuduğunuz gibi farkettınız galiba oldum durumdan bende hüzürsüz olduğumu.kınamayın olursa fikriniz paylaşın ben derdımı paylaştım
dua edeceğim senin için bir an önce kurtul çünkü çok büyük bunun vebali daha fazla ilerlemeden bitir arkadaşımkendıme barışamadım bu konuya barışamamda .vicdanım rahat değıl kıbunca insanlar karşısında bunu anlatıyorum.evet vazgeçılmez kimse değıldır doğru.hayallere kaptırdım kendımı cahıllık bende başta anlamalıyıdım ki bir koca karısının ters hareketlerı ve huyulardan benle bahsedıyorsa bana ileride ne yapacağını tahmın etmek istemııyorum.bir belaya bulaştim ama kurtulurum inşallah yakından kendısınden.allah şahıt çok ama çok pişmanım.
E işte, evli olduğunu söylediği anda resti çekecekti. Bile bile devam etmiş aynı yolda... Böyle insanlar yüzünden olan günahsız çocuklara oluyor, yazık...Ogrenmemis ki, zaten biliyormus hanimefendi adamin evli cocuklu olduğunu
Maalesef.E işte, evli olduğunu söylediği anda resti çekecekti. Bile bile devam etmiş aynı yolda... Böyle insanlar yüzünden olan günahsız çocuklara oluyor, yazık...
Imam nikahla anca seni kandirir. Seni kandirmaya calismis resmen.adam evli neyin imam nikahi?ben onu yuvasını yıkmak isteseyıdım ettığı teklıflere kabul ederdım mesela imam nikyah yapmaya ama hıç aklımda bile geçmes kimsenın elınden koca almak.yanlış yaptığıma farkına varım hıç birşey için geç değıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?