evli adama aşığım çok yanlış biliyorum .ayırılamıyorum ne yapmam gerekıyo:(

bundan kurtulmak mümkünmü?

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
altını çizdiğim yerlere bakarsak pek de üni mezunu diyemiyeceğim üzgünüm

Bacım sen derdinin dermanını burada bulamazsın. Bence git kapat konunu , aksi halde hoş laflar duymayacaksın bu forumdan. Akıl istiyorsun ;
Bir Allah ın kuluda çıkıp sana yaptığın doğru devam et demez. Yapman gereken çok açık kendini gurursuz, ucuz bir kadın olarak görmek istemiyorsan bitirmelisin.
Hiçbir aşk ne kadar büyük olursa olsun , başka bir yuvanın yıkılmasıyla küllerinden doğup büyümez. Sana verebileceğim tavsiye de şu olur; bugün senin için karısına arkasına dönen adam,yarında sana arkasına döner.....

Dini nikahla kocasını elinden almış olmuyorsun zaten anca adamın haremine cariye olursun

Ayrıca yaptığınız ,işlediğiniz günahı hiçbir nikah kurtarmaz. Hemen dini nikah diyerek lütfen işlediğiniz gayrimeşru ilişkinizi kısaca zinanızı nikah adı altında temizlemeye çalışmayınız...
Not:: Ahını aldığınız zavallı o kadın ve çocuklarının vebali zinanınkinden daha büyüktür. Hatırlatmak isterim naçizane fikrim.. Ayrıca bir ilişkinin nikah sayılabilmesi için ulu orta herkesin bilmesi gerekiyor. Yoksa sokaktaki her sevgili bazı haltları yemek için beş dakikada dini nikah kıyarlardı . Değil mi ama ???

bilmiyorum yabancı bir ülkeden gelen kadının o tür şeylerle kandırabilmek kolay sanmış olabilir.ama yinede bu konulara ilglenmedım bile çünkü oyle bir nıyetım yok.

Senin tek huzursuzlugun adamin karisini da sevdigini söylemesi onu terkedip senle evlenmemesi. Baska bi huzursuzlugun olamaz senin. Karakterli adammıs, sen de cok hanim bir kizsin zaten.

memleketime gitmemıda istemıyor aldı pasaportumu hala onda nasıl kurtulucağım bu şekılde bilemıyorum
Sonrada tüm ruslar nataşa değildir diyorlar alınganlık yapıyorlar !!! Gelip evli erkekleri ayartıyorlar sonrada neden herkese aynı damgayı vuruyorsunuz dye kızıyorlar. Üzgünüm ama sizin ırkta genetik sanırım . Ayrıca konunun başındann beri sizde pek inanmadığım tezatlar var. Üniversite bitirmiş olmanız , öğretmenim demeniz , türk değilim demeniz nedense inandırıcı gelmıyor. Bu kadar iyi türkçe yazabiliyor olmanız.... Bla bla bla

burda mesleğım ve ırk tartışılmıyor tatlım.benımkadar sen okusayıdın sende dilimizi bilirdın.bukadar ustume gelmenız gerek yok.yazdım konuya ilgili yorumlarınızı istedım.beş senedır türkıyedeyım ayrıca gelmeden önce yazıp okumayı biliyordum sizin yorumunuz yersız kusura bakmayın

Benim okumadığım kanısına nereden vardınız pardoonnn?.? Okuyup yazmayı öğrendiysen birazda ahlak kuralllarını okuyup yazmanı tavsiye ederim. Felsefe oku sosyoloji okuu , hatta sen git psikolojık danışmanlık falan oku. Belki sende olan ruh hastalığına çare bulursun. Kusurumada bak canım üzgünüm ama görüştüğün adam kadar ucuz , karaktersiz ve ahlaksızsın...

Umarım banlan mam bu konu yüzünden yaa konu aldatmak olunca hemde hemcinslerimiz tarafından kendime hakim olamıyorum

size muhatap olmayı düşünmıyorum.ağzımı fazla bozmak tarzım değıl .bikere ilişki okuma okumamana hıç bir ilgisi yok.hoşlanmadıysanaz yazmamanızı tavsıye ederım.

size muhatap olmayı düşünmıyorum.ağzımı fazla bozmak tarzım değıl .bikere ilişki okuma okumamana hıç bir ilgisi yok.hoşlanmadıysanaz yazmamanızı tavsıye ederım.
Evett canım benim ,benimle muhatap olmamanı tavsiye ederim. Çünküüü ; prensibim değildir bu tip bayanlarla görüşmek malum evli ve ikş çocuklu bir anneyim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…