- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi anaanastasia27
-
altını çizdiğim yerlere bakarsak pek de üni mezunu diyemiyeceğim üzgünümburalarda bir kaç sene oldu yaşıyorum.tek buyudum yanımda kimse olmadı okulu bitirdım universıte mevzunuoldum şimdi da çok şükür ılk okulu oğretmenlık yapıyorum.hayatımda tek yanlışım var o da bu adamla ilişkı .ondan kurtulmak tek yolu var geldım yerden gerı dönmek.
Dini nikahla kocasını elinden almış olmuyorsun zaten anca adamın haremine cariye olursunben onu yuvasını yıkmak isteseyıdım ettığı teklıflere kabul ederdım mesela imam nikyah yapmaya ama hıç aklımda bile geçmes kimsenın elınden koca almak.yanlış yaptığıma farkına varım hıç birşey için geç değıl.
siz türk değilmisiniz?bilmiyorum yabancı bir ülkeden gelen kadının o tür şeylerle kandırabilmek kolay sanmış olabilir.ama yinede bu konulara ilglenmedım bile çünkü oyle bir nıyetım yok.
Sonrada tüm ruslar nataşa değildir diyorlar alınganlık yapıyorlar !!! Gelip evli erkekleri ayartıyorlar sonrada neden herkese aynı damgayı vuruyorsunuz dye kızıyorlar. Üzgünüm ama sizin ırkta genetik sanırım . Ayrıca konunun başındann beri sizde pek inanmadığım tezatlar var. Üniversite bitirmiş olmanız , öğretmenim demeniz , türk değilim demeniz nedense inandırıcı gelmıyor. Bu kadar iyi türkçe yazabiliyor olmanız.... Bla bla blamemleketime gitmemıda istemıyor aldı pasaportumu hala onda nasıl kurtulucağım bu şekılde bilemıyorum
Benim okumadığım kanısına nereden vardınız pardoonnn?.? Okuyup yazmayı öğrendiysen birazda ahlak kuralllarını okuyup yazmanı tavsiye ederim. Felsefe oku sosyoloji okuu , hatta sen git psikolojık danışmanlık falan oku. Belki sende olan ruh hastalığına çare bulursun. Kusurumada bak canım üzgünüm ama görüştüğün adam kadar ucuz , karaktersiz ve ahlaksızsın...burda mesleğım ve ırk tartışılmıyor tatlım.benımkadar sen okusayıdın sende dilimizi bilirdın.bukadar ustume gelmenız gerek yok.yazdım konuya ilgili yorumlarınızı istedım.beş senedır türkıyedeyım ayrıca gelmeden önce yazıp okumayı biliyordum sizin yorumunuz yersız kusura bakmayın
Evett canım benim ,benimle muhatap olmamanı tavsiye ederim. Çünküüü ; prensibim değildir bu tip bayanlarla görüşmek malum evli ve ikş çocuklu bir anneyim ben...size muhatap olmayı düşünmıyorum.ağzımı fazla bozmak tarzım değıl .bikere ilişki okuma okumamana hıç bir ilgisi yok.hoşlanmadıysanaz yazmamanızı tavsıye ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?