evli adama aşığım çok yanlış biliyorum .ayırılamıyorum ne yapmam gerekıyo:(

bundan kurtulmak mümkünmü?

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .

hadi sen git artık

Bir de utanmadan hiç beddua etme. Allah deme. Evli olduğunu bile bile buluştum sonra bir baktım aşık oldum diyorsun.
Düşeceğini bile bile uçurumdan atlar misin sen? Atlamazsin dimi? Ama bir kadının yuvasını yikacagini bile bile bu yola çıktın. Hiç bekar adam kalmamış miydi çevrende bu kadar mı yokluk içinde kaldın?

O beynin hiç mi calismiyor düşünemiyor musun bugün karısını seninle aldatan yarın seni de başkası için atar. Iki çocuguna ayıracağı vakitten çalıp sana veriyor haftada bir diye ağlıyor musun?

Biz sussak ne olur?

Sen o iki masumun hakkına girdin karısını bir tarafa koyarak yazıyorum.

Hala da bu yoldan dönmeye niyetin yok hiç sanmıyorum.

Yazında pismanlik havası görmedim. Haftada bir yetmiyor kiskaniyorum nedir yahu!

Suratına kocaman tukuresim var.
Kendine gelirsin belki..

Hadi güzellikten anlarsın belki diye öyle de yazayım. Bak yavrum başkasının koynundaki adama değil kendin gibi bekar layiksin. Yarın çıkar 3. Ye hamile karım der. Gençliğin gitmiş olur kalırsın öyle ortada. Birini terketmekse seçim o kişi sen olacaksın bunu gör. Değiştir telefonunu da işini de her şeyini de. Tövbe et. Bir daha da evli adamlara selam bile verme.
Gerçekten pismansan tabi..

pişman olmazsam bunca insanlar ortasında bu konuyu açmazdım zaten.doğruları acı diye diyorlar evet doğru acı ve ben bunu göze alabildımkadar cesaretimi topladım ve kadınların yorumları istedim hadi evet yanliş dedınız onu bunu dedınız herşey doğru ama hakaretler nedemek ya nedemek.

Ya of amma uzatmissin ya.yok canavarsiniz yok kinamadan olmezsiniz.ne askiymis ya seninki bile bile lades kibarcasi kabacasini yazmiyim yazanda olmus zaten.bence burda vicdanini hafifleticek bisey bulammissin hala uzattikca uzatiyosun. daha yazmada okuyacagin yorumlar dahada zoruna gitmesin

Icerik silmek yasak hanımefendi !
Neyseki arkadaşlar alıntı yapmış...

Şimdi size gelirsek bile bile lades demişsiniz. Göz göre göre kabul etmişsiniz. Adam bi elim yağda bi elim balda diyor. Ne senden nede eşinden vazgeciyor. Hadi sende karakter yok, hala devam ediyorsun. Karısı seni bilse ne olurdu hiç düşündün mü ? Gerci bilmeli, böyle karakteri bozuk bi adamı ne yapsın. Sende hayallerine kavuşurdun. Yazık etme vazgeç bu sevdadan

Burda herkes senin yapmadığını yapıyor. O kadının yerine koyuyor kendini!
Nasıl cevaplar vermeliyiz?

Ayy canım sevmeye devam et.
Paylasmak güzeldir ne olacak falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…