- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi anaanastasia27
-
çok doğru diyosundelimisin ya böyle kendini bilmezler yüzünden msj yazmama bile değmez zaten kendini toplumun en alt seviyesine indirmiş bir insanın kendi kendine yaptığını butun köy toplansa yapamazmış çok doğru bi laf kendine bu konumu layık görmüş demekki ...
sen benim yanlış birşey dediğimi ne zaman gördün..çok doğru diyosun
yalnız sende polemik yapmış olabilirsin ,yolun yol değilsen benim yanlış birşey dediğimi ne zaman gördün..
yalanmı buraya öyle bir konu açan salak yorumlarada katlanıcakyalnız sende polemik yapmış olabilirsin ,yolun yol değil
sen kesin gittinyalanmı buraya öyle bir konu açan salak yorumlarada katlanıcakneden biz banlanıcaz orasını anlamadım onu banlasınlar toplum ahlakına ters konu açıyor diye...
şikayet ederim kızım bende toplum ahlakını bozucak konu açıyolar diyesen kesin gittin
he he kime ediyon seni banlayacak olan mune ablaya mışikayet ederim kızım bende toplum ahlakını bozucak konu açıyolar diye
yok konuyu açan kızahe he kime ediyon seni banlayacak olan mune ablaya mı
bende bikere böyle demiştimcanım ama ne kadar ters bir konu açmış biz neden banlanıcaz kabul etmiyorum ben
kulaklarını çekicem senin msj düzelt dahasını yazdım:)bende bikere böyle demiştim
benim gibi yorum yapan biri daha kader yoldaşım sende dayanamadın demi :)Benim okumadığım kanısına nereden vardınız pardoonnn?.? Okuyup yazmayı öğrendiysen birazda ahlak kuralllarını okuyup yazmanı tavsiye ederim. Felsefe oku sosyoloji okuu , hatta sen git psikolojık danışmanlık falan oku. Belki sende olan ruh hastalığına çare bulursun. Kusurumada bak canım üzgünüm ama görüştüğün adam kadar ucuz , karaktersiz ve ahlaksızsın...
canim evli bi adamla olmak her seye ragmeb aska ragmen yanlis bir sey .genış genış laf soylenlerı da gördük sizi ben değıl allah görecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?