evli adama aşığım çok yanlış biliyorum .ayırılamıyorum ne yapmam gerekıyo:(

bundan kurtulmak mümkünmü?

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
çok doğru diyosun

canım ama ne kadar ters bir konu açmış biz neden banlanıcaz kabul etmiyorum ben
hayır benim yaptığım yorum ahlak kurallarına ters ve saygısızlık ise onun buraya böyle ahlaksız bir tartışma başlatması saygı ve ahlak mı oluyor ?

Son düzenleme:
benim gibi yorum yapan biri daha kader yoldaşım sende dayanamadın demi :)

O karısından ayrılmayacak, asla bırakmayacak..o eşi anladın mı herşeyden önce çocuklarının annesi..sen kimsin haddini bil, sen o adam için, haftada birgun on dakikalık zevkten başka bisey degilsin..
Daha neler yazarım da durr..
Ama o kadını aldatan şerefsiz sevgilin de hak ettiğini bulur inşallah, sende..

24 saat oturun başkalarının hayatı evirip çevirip dedikodu yapın ancak sizden ne akıl ne yarfım isticem ki bellı ne mallar olduğunuz.çevrenize yada illerinde biri boyle bir yanliş yapar yada yapmiş inşallah ben duymambilemem ama allah görür ya al işte ozaman beni belki hatirlarsınız sonüçta anlamiş bir hatada allahtan af istedığımı ama sizler bunu once başınıza gelmesı lazım ki anlarsınız.dökülün şimdi içinizi .dedikocu toplu mal toplantısı burayakadar ağzımı bozmadım sustum ama sizi dalga geçmelerini allaha havaletmıştım sizin başıniza gelsın da göreyım.kadınlar külübüyumuş siz ancak kadını bunalıma sokarsınız allah yardımcınız olsun.

kendımı nekadar acıyorsam sizi da yuz katı acıyorum.bide dinden ve günahdan bahsedersınız nekadar çok okuduğunuz bellı mesaclardan.başkasını eleştırmek kolay dıme?evet korkıyorum ama tek allahdan korkıyorum yaptım yanışımı cezasini ben odicem siz değıl ahlak konuşursunuz bide bu yazdığınız laflardan sonra.bana o...pu diyenlerın çevresinde o....pu eksik olmasin inşallah.damarima basinca ben !alın cvbimi

biliyorum yanlış anlıyorum hata farkına varım ve vazgeçtım derdımı paylaştım ama şunu anladımkı yetwrkı düşme yoksa acımadan ezip geçerler.

Uff senin gibilere bir isim vermişler ama deyip de ban almayayim anladın sen onu.

Sahibi olan adama mendil olmayı kendine yakıştıran sensin şimdi hiç zirlama acı çekiyorum diye.

Bu işte bir eli yağda bir eli bağda biri varsa o da beyfendi dediğin ahlaksızdır. Iyi alttan al paspas et kendini keyfi kacmasin sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…