evli adama aşığım çok yanlış biliyorum .ayırılamıyorum ne yapmam gerekıyo:(

bundan kurtulmak mümkünmü?

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
Helal olsun... tamda yazmak isteyipte yazamadiklarimi yazmissin....

Bir de tutup savunuyorsun ya kendini... Güler misin ağlar mısın? Nasipsizsiniz ya bu kadar net! Kaç cümle yazıp yazıp sildim... 1sene sonra aklı başına gelir mi insanın? Vicdan rahatlatacak güya, ayh! Yazık diğer kadına, kocasını insan sanıyor. Sana da helal, kendi seviyende bulmuşsun, beyefendi profilini!

Helal olsun... tamda yazmak isteyipte yazamadiklarimi yazmissin....
Kız yabancıymış garibim bizimkilerin ne olduklarını bilmiyor, suya götürüp susuz getirir bizimkiler insanı. Kendi milletinin mantığıyla düşünüyor mutlu olsa aldatmaz diye.

Yazık ya inan çok yazık Ada'mın hayatında ikinci kadın olmak çok acınası bir durum asıl size üzüldüm ! Kendinize gelin ya Ada'm kıtlığımı geldi ?? Düşürmeyin kendinizi bu kadar !

Yazık ya kadın iki cocuk versin adama. Yemek, temizlik, kocasını cinsel tatmin vs bütün her seyi yapsın. Sacını süpürge etsin. Sonrada erkek onu aldatsın. Karısına yazık hicbir seyden haberi yok garibimin. Sizde vicdan yok mu ar namus yok mu metres hayatı gibi bir sey mi yasıyorsunuz? Ne zannediyorsunuz onu bosayıp sizi mi alacak? Gönül eğlendiriyor farkında degil misinz? Seviyormuşmus her iki kisiyi de adam farklı heyecan pesinde ama secenek sunsalar karısını tercih eder emin ol sende öyle ortada kalırsın. Ne cözüm getircez burda aferin iyi yapıyorsun mu diyelim. Sizin hedefiniz yok mu evlenmek cocuk cocuga karısmak gibi.

Ayrılamıyoruz diye bisey yok acilen bu yanlıştan dönmelisin, kendini yakma ve herkesi üzme.

yazık gerçekten kelimelerle ifade edilemeyecek derecede yanlış yoldasın, Allah senin gibi insanlardan korusun hepimizi..
sen adamın karısına yani kendi hemcinsine resmen nasıl büyük bir hançer sapladığının farkında bile değilsin,
aynısının kendine yapıldığını düşün belki o zaman nefret edersin bu yaptığın şeyden hatta kendinden.
Adam zaten gerçekten Adam gibi adam olsaydı ona 2 evlat vermiş olan gül gibi karısını ne olursa olsun aldatmazdı. İlk başta sevmeyerek evlendiklerini söylemiş ya o zaman zorla mı evlendirdiler bu aldatmasını gerektirmiyor,keşke evlenmeselermiş,böylece karısına yani evlilikleri için senelerini vermiş mübarek bir anneye,evine yuvasına bağlı namuslu bir kadına bu korkunç günleri yaşatmamış olurdu.
neyse gerçekten çok sinirlendim.

Ne kadar tatlisin. Valla biz hic anlamadik pişman olup uzgun olduğunu yazdıklarından. Ay cok seker dimi kizlar. Ne guzel bi ilişkinin ortasina dışkıcıklar koymuş:) kendi de bigun aynisini yasadiginda burdan seslenir bize. Yazani olmaz insallah :))

O bir şey değilde daha mesaj yazmayım diyorum ağzımı bozduracaksın en sonunda yok adam niye aldatıyormuş. Karısı hakkında neler anlatmış klasik yalan kesin cinsel yönden istediğini veremiyordur hatta çok kötü bir cinsel hayatları vardır. Çünkü kadınlarımız Allah için iyi iş güç yapar bizim mal türk erkekleri için saçını süpürge eder bu hayv.n herif bilir ki bu kadın cepte çünkü o o kadar fedakardır ki elin o...s...n yaptığı gibi gidip kendini aldatmayacağını bırakıp gitmeyeceğini bilir bir çoğu çocuğum için deyip çok gereksiz bir şekilde sizin gibi şeref..z insanların bile yaptığına göz yumduğu için adamlar bizim karı zaten evde o garanti bir m.l da dışarda bulayım çok zekiyim ya ben çaktırmadan idare ederim ikisinide diyor anladın mı kafan basıyor mu bilemiyorum.
Bu arada cinsel açıdan çekmeyen istediğini veremeyen kadından iki üç çocuk yapabilen adamlara şaşırıyorum gerçekten nasıl hiç kadınlık becerisi! Olmayan kadınla çocuk yapıyorlar hayret. Biz öyle çok tecrübeli cinsel açıdan çok aktif bir hayat yaşayıp adamlarla evlenmiyoruz ilk zamanlar sorun yaşanlarda vardır ama adam!! Olan öyle güzel istediğini yapar ve yaptırır ki bir gün karısı onu bile sollar cinsellik açısından.
Sen türkçeyi iyi yazıp okuyor konuşuyorsun ama bunca zamanda ne kadar sevgilin oldu burada bilmemde klasik or.sp. tipli erkeklerin yalanlarını öğrenememişsin o kesin. Adam(ay adam dedim!!) aldatırken kendini sizin pencerenizden nasılda haklı göstermiş emin ol evinde karısına senin gibi biriyle düşüp kalktığını belli etmemek için geberiyordur korkudan.
Kendini ufacık bile haklı görme değilsin asla...

tamamda ben bu adamla daha ilerıye gideceğim diye demıyorum nasıl kurtulacağımı diyorum bukadar üstüme gelmenız gerek nasıl onu ben kendımden kopacağımı diyorum olay bu

Basta evli oldugunu bile bile gidip kafelerde bulusup galiba asik oldum derken dusunmediyseniz biz size burdan ne yazalim pardonda sonrasi icin.gidip gorusmeseydiniz bulusmasaydiniz.hem sizene karisini sevip sevmemesinden.valla kusura bakmayin ama genelde evli bayaarin oldugu bi sitedesiniz size alkis tutucak yorumlar beklemeyin.etrafta bekar adammi yokta gidip evli adamla takiliyosunuz hayret bisey ya.bende evliyim kusura bakmayin anlamiyorum anlayamiycamda arkasina sigindiginiz ask mazeretinin.yrn obur gun o adamla farzet evlendiniz(simdi kalkar oyle bi niyetim yok dersiniz ama olur ya dunya hali farzet oldu)ozaman o adamin (ki adam degil olsa bunu yapmaz size degil karisina yapmaz ) cocuklarinin sorumlulugundan bikip hayatiniz kabusa donunce gorursunuz karsi koyamadiginiz askinizi ozaman.ne orneklerini okuyoruz burda.hala nasil kurtulucam diyorsunuz ya.o adamin cocuklarini kendi cocugunzu olsaydi onun yerine kendinizide o kadincagizin yerine koyarak sogursunuz.hem belki karisida bayilmiyordur adamcagiza ama evlinya herseyden once haram gunah yaziktir ya.he yorumlarada katlanamiyoraaniz gidin guzin ablaya yazin size derman bulur belki.he buarada sizin yerinizde baskasi olup farzedin abinizin kardesinizin yuvasi ayni sekilde soz konusu olsa sizin yerinizde olan bayani eminim yerin dibine sokarsiniz ama is kendinize gelince ustume gelmeyin.yok canimmm bukadar genislik bize fazla.

bıktım sizin yüzünüzden banlanmaktan .sabahtan beri yazma dur dedim kendime ama dayanamıycam . adama aşık olmadan evli olduğunu bile bile görüşüyosun sonrada buluşa buluşa aşık oldum diyosun utanmaz arsız metress seniii... . hayvanlarda bile sen ve o adamdan daha fazla grur var . bide utanmadan anket açmış ,sen ve odam gibi pislikleri hadım etmeli ,toplumdan dışlamalı,çocuk sahibi olmanız yasaklanmalı .o iki çocuğun ve zavallı eşin kanına girmişsiniz el birliğiyle . iki yakanız bir araya gelmez inşallah ömür boyu . ( içimdekileri döktüm gönül rahatlığıyla banlana bilirim )

yürü be kim banlar seni

beni mi takip ediyosun kız , ikide sen döktür birlikte banlanalım
delimisin ya böyle kendini bilmezler yüzünden msj yazmama bile değmez zaten kendini toplumun en alt seviyesine indirmiş bir insanın kendi kendine yaptığını butun köy toplansa yapamazmış çok doğru bi laf kendine bu konumu layık görmüş demekki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…