- 14 Mayıs 2011
- 593
- 399
- 103
- Konu Sahibi anaanastasia27
-
Helal olsun... tamda yazmak isteyipte yazamadiklarimi yazmissin....Bak canım ben evli değilim; yazmayacaktım da kimseye akıl vermek bana düşmez, kaldı ki düşmez kalkmaz bir Allah'tır. Belki ben yapmam; ama bi gün bi ķızım olur, o yapar böyle bi hata, insanız sonuçta, yarın ne yapacağımızın, şeytana uyup uymayacağımızın garantisi yok, kınamıyorum yani seni. Benim yorumum sadece şu cümleye 'bi erkek durduk yere aldatmaz.' Sanirim sen hiç tanıyamamışsın Türk erkeklerini. Maalesef bizim erkeklerimiz doyumsuz, çok da mutlu etsen, önünden kuş sütünü de eksik etmesen, kölesi de olsan yine de aldatır eğer ki fırsatını bulursa ki bu fırsatı da sen vermişsin. Ilk fırsatta seni de aldatacaktır ki senle mutluysa eşini boşar senin mantığına göre bu bi nevi sana da ihanet oluyor. Açık açık söylemem gerekirse o adam seni sevmiyor. Sevse dk durmaz boşanır, seninle evlenirdi. Seni kaybetmek istemiyor; çünkü evli ve bi tane daha birisini bulup evli oldugunu bile bile kabul edip, metres hayatı gibi hayat yaşamayı kabul edecek çok az kişi var ki bunu bulması da çok düşük ihtimal. Adam sadece kendini düşünüyor. Şimdi oturup kendine itiraf et, bu adam seni sevse nasıl davranır, seni kaybetmek neden istemiyor.
Kız yabancıymış garibim bizimkilerin ne olduklarını bilmiyor, suya götürüp susuz getirir bizimkiler insanı. Kendi milletinin mantığıyla düşünüyor mutlu olsa aldatmaz diye.Helal olsun... tamda yazmak isteyipte yazamadiklarimi yazmissin....
Ne kadar tatlisin. Valla biz hic anlamadik pişman olup uzgun olduğunu yazdıklarından. Ay cok seker dimi kizlar. Ne guzel bi ilişkinin ortasina dışkıcıklar koymuş:) kendi de bigun aynisini yasadiginda burdan seslenir bize. Yazani olmaz insallah :))
Bu kadar geniş olman bizi germekten öte sinirlendirdi ondan olsa gerek hanım efendi !!??niye geriliyorsunuz anlamadım aynı şeyler yazmanız gerek yok.tekrarlayıp duriyorsunuz sankı ben olanlardan çok mutluyum gibi
yürü be kim banlar senibıktım sizin yüzünüzden banlanmaktan .sabahtan beri yazma dur dedim kendime ama dayanamıycam . adama aşık olmadan evli olduğunu bile bile görüşüyosun sonrada buluşa buluşa aşık oldum diyosun utanmaz arsız metress seniii... . hayvanlarda bile sen ve o adamdan daha fazla grur var . bide utanmadan anket açmış ,sen ve odam gibi pislikleri hadım etmeli ,toplumdan dışlamalı,çocuk sahibi olmanız yasaklanmalı .o iki çocuğun ve zavallı eşin kanına girmişsiniz el birliğiyle . iki yakanız bir araya gelmez inşallah ömür boyu . ( içimdekileri döktüm gönül rahatlığıyla banlana bilirim )
beni mi takip ediyosun kız , ikide sen döktür birlikte banlanalımyürü be kim banlar seni
delimisin ya böyle kendini bilmezler yüzünden msj yazmama bile değmez zaten kendini toplumun en alt seviyesine indirmiş bir insanın kendi kendine yaptığını butun köy toplansa yapamazmış çok doğru bi laf kendine bu konumu layık görmüş demekki ...beni mi takip ediyosun kız , ikide sen döktür birlikte banlanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?