- Konu Sahibi sallagitsinbe
-
ben olsam telefonu alırdım elinden arardım? kimsiniz eşimi neden aradınız derdim? ama eşinin tepkisi de önemli..yani bilemedim. gizlice numarasını alıp kim olduğunu öğrenebilirsin belki ..
arayan özel numaradan aradı.ben ilk dinlemek istediğimde ters tepki verdi zaten eşim ama ben kim o yaa diyerek dinlemek istedim sesi aldım ama söylediklerini anlayamadım
no panic kotu dusunme.eşinin çapkınlık yaptıgını hissetmıyorsan sana karsı dawranıslarında bir sorun yoksa bu olayda bır tesaduf yada yanlıs arama olabilir
pardon arkadaşım,düzgün okuyamamışım ben.. senin hissettiğin önemli nasıl biridir eşin? yani daha önce benzer bir olay yaşadınız mı?
kızlar eşim yatmaya gitti giderken banada yatalım dedi hayır uykum yok git yat dedim telefonumu şarja takarmısın dedi bende hayır takamam yanına al arayanın olur dedim abuk sabuk konuşma diyerek telefonu bırakıp gitti
kızlar eşim yatmaya gitti giderken banada yatalım dedi hayır uykum yok git yat dedim telefonumu şarja takarmısın dedi bende hayır takamam yanına al arayanın olur dedim abuk sabuk konuşma diyerek telefonu bırakıp gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?