evli adamın cebi niye aranırki

sallagitsinbe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
960
2
96
Bartın
kızlar moralim bozuldu az önce eşimin cebi çaldı özel no dan açtı ve bi ses sürekli konuşuyo eşime bişeyler söylüyor.eşimde alo kimsin kardeşim diyip duruyor bnde dinlemek istedim çünkü bayan sesini duydum ve eşim dinletmedi.bi kaç dakika sürdü sonra eşim kapattı.kimdi bayandı galiba dedim.anlamadımki xx koçum falan diyodu dedi.başkada bişy demedi.ama bayan 3 dakika aralıksız bişeyler dedi.şuan beynim donmuş durumda.

Son düzenleme:
ben olsam telefonu alırdım elinden arardım? kimsiniz eşimi neden aradınız derdim? ama eşinin tepkisi de önemli..yani bilemedim. gizlice numarasını alıp kim olduğunu öğrenebilirsin belki ..

ben olsam telefonu alırdım elinden arardım? kimsiniz eşimi neden aradınız derdim? ama eşinin tepkisi de önemli..yani bilemedim. gizlice numarasını alıp kim olduğunu öğrenebilirsin belki ..

arayan özel numaradan aradı.ben ilk dinlemek istediğimde ters tepki verdi zaten eşim ama ben kim o yaa diyerek dinlemek istedim sesi aldım ama söylediklerini anlayamadım

ayrıca bence hiç üstüne gitme... duymamış gibi yap ve kuralına göre oyna... eşine sevgi ve şevkat göster ... illa aldatıo demek değil ama bunu mesele yapıp üstüne gider bide kavga edersen erkeğin bahanesi dışarda huzur bulmak olur kendini haklı görür. sen en bilindik şeyi yap sevgi göster , şevkat göster eşinin bilinçaltına oyna... suçluluk hisseder zaten bişe varsa ve düzelir ... yoksa da en azından boşuna ağzının tadı kaçmamış olur

no panic kotu dusunme.eşinin çapkınlık yaptıgını hissetmıyorsan sana karsı dawranıslarında bir sorun yoksa bu olayda bır tesaduf yada yanlıs arama olabilir

arayan özel numaradan aradı.ben ilk dinlemek istediğimde ters tepki verdi zaten eşim ama ben kim o yaa diyerek dinlemek istedim sesi aldım ama söylediklerini anlayamadım

pardon arkadaşım,düzgün okuyamamışım ben.. senin hissettiğin önemli nasıl biridir eşin? yani daha önce benzer bir olay yaşadınız mı?

no panic kotu dusunme.eşinin çapkınlık yaptıgını hissetmıyorsan sana karsı dawranıslarında bir sorun yoksa bu olayda bır tesaduf yada yanlıs arama olabilir

ay başımı ağrı tutdu yaa yanlış arama olamaz çünkü ismi ile hitap etti eşime ve beya bişeyler söyledii.eşim çapkınlık yapsada bunu anlayamam hareketlerinden anca böyle böyle yakalamam lazım.ay ilkdefa böle bişeye rastlıyorum ve bi tuhaf oldum varsa zaten çıkar kokusu heralde

kızlar eşim yatmaya gitti giderken banada yatalım dedi hayır uykum yok git yat dedim telefonumu şarja takarmısın dedi bende hayır takamam yanına al arayanın olur dedim abuk sabuk konuşma diyerek telefonu bırakıp gitti

canlarım benim iyiki varsınız valla.inşallah gereksiz saçma bişeydir veya biridir.yoksa inanın yıkılırım üzülürüm çok.çünkü 14 senem var.çokda güzel evliliğim inşallah ben böyle zannetmiyorumdur

e tamam işte bak yok bişi..canını sıkma izlemeye al sadece yıne benzer seyler olacakmı..eger adam kendıne guwenmese teli senın elıne bırakmaz

Karşıdaki kızgın biri diye ifade etmişsin, eğer telefonu sana bırakıp gitme cesaretini gsterdiyse bişey yoktur bence.
çünkü tekrar kızgınlıkla arar diye endişe eder ve telefonu yanına alırdı.

eger aldatma gıbı bı durum olsa teli elıne verıp gıtmez,korkar yani..sen kendını üzme canım bır ıkı yıllık evlıde degılsın ve esını azz cok tanıyosunduur..
bu telefon olayı yuzunden suurat yapm bence , iğneelemede ama arkadasların dedıgı gıbı bıraz ızlemeye al ıcın rahat etmıosa..

kızlar ben çıkıyorum size saygısızlık olmasın diye söylüyorum çok başım ağrıdı.inşallah dediğiniz gibidir.bide kızgın olan eşimdi.buarada 6 yıllık evliyiz 6 sene sonunda evlendik 2 yılda nişanlı kaldık yani 14 senem onunla enson dün eşime ona aşık olduğumu söyledim eğer ters bişeyler çıkarsada bu söylediğimden çok utanırım yani kızarım kendime hepiniz allaha emanet olun iyigceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…