- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
Nerde hareket orda bereket canım :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde hareket orda bereket canım :)))
yaniNerde hareket orda bereket canım :)))
Bu ne rahatlık böyle?Nerde hareket orda bereket canım :)))
aynen alenen ilan ediyor da gören yok.ben yanlış mı anladım yoksa konu sahibi erkek mi![]()
nerede. mesaj alsam.aynen alenen ilan ediyor da gören yok.
çok iğrençlerrrraynen alenen ilan ediyor da gören yok.
dünki konuyla bugünki konuyu birleştir obeb okekini ayır az önce benim sorduğum soruya verdiği cevapla topla = mesaj orda.nerede. mesaj alsam.
Merhabalar, Öncelikle kız benim arkadasim değil...İlk yorumumda tanıdik dedim, tanıdık derken , sağdan soldan kizin hikayesini duydugun için biliyorum...Ama kesinlikle yaşanmış olay....Duydudgum şu, kız bu adamla kaçıyor, önce gidip başka şehire yerleşiyorlar, cocouk olursa affederler mantığına cocouk yapıyorlar....Sonra tekrardan dönüyorlar ,kalacak yer olmadığı için adam bu kızı da önceki hanımının evine yerleştiriyor...Adam zaten baştan kişiliksiz bir adam, adamdan etik bi hareket yapmasını mi bekliyorsunuz ?konu sahibi bende şimdi bunu merak ettim.cevabını alalım lütfen
anladım.duyduğunuz bir olay..Merhabalar, Öncelikle kız benim arkadasim değil...İlk yorumumda tanıdik dedim, tanıdık derken , sağdan soldan kizin hikayesini duydugun için biliyorum...Ama kesinlikle yaşanmış olay....Duydudgum şu, kız bu adamla kaçıyor, önce gidip başka şehire yerleşiyorlar, cocouk olursa affederler mantığına cocouk yapıyorlar....Sonra tekrardan dönüyorlar ,kalacak yer olmadığı için adam bu kızı da önceki hanımının evine yerleştiriyor...Adam zaten baştan kişiliksiz bir adam, adamdan etik bi hareket yapmasını mi bekliyorsunuz ?
hanımının evi. hanımda bunu kabul ediyor ha. yuh artıkMerhabalar, Öncelikle kız benim arkadasim değil...İlk yorumumda tanıdik dedim, tanıdık derken , sağdan soldan kizin hikayesini duydugun için biliyorum...Ama kesinlikle yaşanmış olay....Duydudgum şu, kız bu adamla kaçıyor, önce gidip başka şehire yerleşiyorlar, cocouk olursa affederler mantığına cocouk yapıyorlar....Sonra tekrardan dönüyorlar ,kalacak yer olmadığı için adam bu kızı da önceki hanımının evine yerleştiriyor...Adam zaten baştan kişiliksiz bir adam, adamdan etik bi hareket yapmasını mi bekliyorsunuz ?
Konuyla ilgilenmekten ziyade,yani
amaç hareket olsun mu...
niye böyle birşey yapıyorsun ki?Konuyla ilgilenmekten ziyade,
Sen daha dün başka bi konu acmistin diye soran bi ablamiza ne cevap verebilirim ki ....Ona kızmıyorum kesinlikle aksine sevindim..
Dünkü konuya cok takilmissiniz ama ben kimseden sir açıklamasını istemedim, sadece aranızda " biraz daha kıza olsaydım veya biraz daha uzun olsaydım daha iyi olurdu" diyen var mi diye sormak istemiştim....aCevap evet veya hayirdi....Bu kadar buyutmeyin lütfen...dünki konuyla bugünki konuyu birleştir obeb okekini ayır az önce benim sorduğum soruya verdiği cevapla topla = mesaj orda.
bizden farklı düşünüyorsun diye değil ki '' fevzi abimiz'' olduğun için konu açmayacaksın diye düşünüyoruzArkadaşlar benden ziyade konuyla ilgilenseniz cok daha sevinirdim...Konu kesinlikle ve kesinlikle gerçek bir konu...Belki cahilim, belki tutarsizim, belki deliyim ama bunun konuyla alakası yok ki....Ayrıca cogunuzda bana karşı bir önyargı var hep....Sizden farklı düşünüyorum diye konu acamayacak miyim?
Ya kalkıp adamın evine yerleşmiş neyin kaldırılması, başkasının eşine göz dikmek bu ne kaldırılması.Ben genç kizin kandırıldığını düşünüp üzülüyorum...Yoksa evli adama önceden kız göz koymussa elbette kız suçludur....Ama ben kizin kandırıldığını düşünüyorum.....
Birde stv de sırlar dünyası 5. boyut var ya
onlarda da çok işleniyor böyle hikayeler