Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen yanlış anlamayın laf söylemek amaçlı değil dersteki öğrencilere benzetmenize ithafen sizde bir an - gülünecek birşey varsa söyleyin bizde gülelim - diyen hocalar gibi göründünüzFen bilgisi dersinde üreme konusu anlatılırken kıkırdayan öğrenciler topluluğuna benziyor bu site. Ne zaman bastırılmıs toplumumuz icinde rahatca konusamadıgımız konular açılsa hep geyik muhabbetine dönüyor. Bir de hemen konu sahibinin eski konularına bakılıyor kişilik analizi başlıyor. Yok sen önceden söyle demissin böyle demissin. Yok erkeksin yok bu konu sahte. Konu sahibini tanımam etmem kimin kiminle ne derdi var bilmiyorum. Yazmış bir konu ders olsun demiş örnek olma amaçlı demiş. Hemen o sen misin, kim o, senin hikayen mi bilmem ne. Yahu size ne. Belki benim bu hikayedeki. Belki de sizin kızınız. Öznenin ne önemi var? Kim olursa olsun. Ders alın demiş ibret olsun diye yazmış. Valla insan pisman olur konu açtığına.
Size gelen bekar erkekleri kaçırmış olursunuz çok komik olmuş. Evli bir erkekle birlikte olmak hiçbir ahlaka sevgiye mantığa kalbe sığmaz zaten. Allah bu yolu seçenlerre akıl versin. Bekar erkekleri kaçırmamak için değil, kendine olan saygısı için uzak durmalı bu yolda olanlar.Merhaba arkadaslar, bunu genc kiz uyelere ornek olsun diye yazmak istedim....
Tanıdığım bir kiz vardi evli bir adamdan hoslandi, ailesi onay vermedi...Ailesi onay vermeyince,ailesine rest cekip, adamin evine yerlesti .Sonra bor de çocuk yaptı adamdan..
.Tabi ,duygular sicagi sicagina iken evli bir adamla beraber olmanin sikintilarini dusunememisti ama, birden karsisina ilk es geldi, adamin ilk esinden olan iki cocugu geldi....
Birde maddi sikintilar çıkınca,kız da çalışmak zorunda kaldı...Bir yerde çalışmaya başladı...Burda genç bekar ve iyi geliri olan bir çocuk bundan hoslandi, ama bu kız ,o çocuğa evet diyemedi...Bir yandan ilk eş ve bir yandan ilk eşten çocuklar bir yandan kendi cocugu, bir yandan kendisinden hoşlanmış olan bekar erkek.....Kız cok cok pişman olmuştu ama iş işten geçmişti....
Yani kızlar siz siz olun evli erkeklerle birliktelik yasamayin, hem cok sıkıntı ve problem yaşarsınız, hem de size ilerde gelecek olan hiç evlenmemiş bekar erkekleri kaçırmış olursunuz....Evli adamın ilk eşi ve çocukları da cabası.......Lütfen forumdakj genç kızlar, lütfen evli erkeklerle ilgilenmeyin kendinize yazik edersiniz ornekteki kız gibi....
Hahahahahahaha estagfurullah ama dogru gercekten biraz öyle olmus :)Lütfen yanlış anlamayın laf söylemek amaçlı değil dersteki öğrencilere benzetmenize ithafen sizde bir an - gülünecek birşey varsa söyleyin bizde gülelim - diyen hocalar gibi göründünüz![]()
burada ben kızlara bir şey demiyorum sonuçta sadakat yükümlülüğü olan taraf erkek ve hiçbir kızın da evli erkek evli erkek diye dört döndüğünü de görmedim ha kız para yiyici türdendir adamın maddi gücünden faydalanmak ister bilemem ama bildiğim bir şey var ki erkek suçludur burada sonuçta ailesi ve evi var çocuğu var eğer sen bunları düşünmezsen erkek olarak elin kızı niye düşünsün?
erkekler yanaşıyor böyle kızlara sonra aman uzak durun diyoruz erkek uzak duracak önce evli olduğunun farkına varacak sorumluluklarını bilecek yoksa kız belki kötü amaçlıdır bizene sadakat zorunluluğu olan kız değil ki.
Adam boşanmış bir adam değil, adam evliyken bu gidip beraber olmuş.....Kizin üzüldüğü nokta şu ; bekar bir erkekle evlenmek varken, gidipte evli bir adamla birlikte oldum, bi yandan ilk kadin bosanmadigi için kız kağıt üstünde hala bekar, bir yandan adamın ilk eşinden çocukları, bir yandan toplum ve ailesi tarafından dışlanmışlık vs....Yani kız diyor ki bu adamla evlenecegime, keske bekar biriyle evlenseydim...benim anlamadığım adam evlenmiş boşanmış bir adamdı ,kız o şekildeykenmi gitti evlendi ,yoksa halen evli olan bir adama mı gitti ,yani bir nevi kuma veya metres olarak mı ,öyleyse kötü tabide ,evlenmiş boşanmış adamla evlenmesinin ne gibi bir sakıncası var ,yeni taliplerini kaçırmak mı üzmüş onu.
Haklısın , Ama birine "A" yi kullanmayın demek mi daha etkili olur, veya "A"yi kullandığı için çektiği sıkıntıları ve perisanliklari göstermek mi daha etkili olur...."A" zararlıdır demek sözü biraz havada kalir ama "A" yi kullandığı için hayatı perişanolan birini gosterirseniz daha etkili olur.....- Evli erkeklerle beraber olmayın
-Peki
-Tşk.
-ö.d.
şaka bir yana yani konu sahibi çok ilginç bir olay anlatmışsın, ibretlik.. Ne olacaktı ki sonu? bu uyuşturucu kullanmayın, sigara içmeyin demek gibi birşey.. yapacak olan ahlaksızlığını yine yapacak..
Bu konudaki en büyük suçlu Erkektir...Onun için ben önceki yorumlarında hep, hem genç kıza üzülüyorum, hem ilk kadına üzülüyorum dedim.....İlk kadına üzülüyorum çünkü eşi tarafından aldatıldığını....Genç kıza üzülüyorum çünkü kandırıldı,kim bilir adam neler söyleyip kandirmistir... Ben olayda kizin kandırıldığını düşünüyorum...Katiliyorum, sonucta el kizinin ne adamin ne de karisinin evliligine bir sorumlugu yok ki. Sorumlu olan erkek, o evliligine sahip cikmazsa baskasi niye dusunsun?
Ruh hastasi veya servet avcsi olmayan bir kadin, evli erkege bakmaz zaten. Evli -bekar vakalarinda %99.9 , evli bekarin pesine dusuyor. Ister begenin ister begenmeyin, sutten cikma akkasik, o........ular tarafindan ayartilmis masum kocisler bekar kizlarin pesine dusuyor, onlara yan gozle bakiyor. Kendinizi kandirmayin, suc sizi tanimayan , size sorumlulugu olmayan elkizi degil aldatilan hanimlar, kacmasin diye turlu turlu takla attiginiz kocisleriniz.
Suc yine gelmis kiza kalmis bu hikayede, evli haliyle kadin pesine dusen erkege kimse o..u dememis....ilginc. herkes kiza gebersin, surunsun yazmis, herife tek kelime yok.Bu hikayenin o...usu kocalar, anlayin artik.
Ben genç kizin kandırıldığını düşünüp üzülüyorum...Yoksa evli adama önceden kız göz koymussa elbette kız suçludur....Ama ben kizin kandırıldığını düşünüyorum.....böyle bir insana nasıl oluyor da üzülüyorsunuz, ben de size üzüldüm
Merhaba arkadaslar, bunu genc kiz uyelere ornek olsun diye yazmak istedim....
Tanıdığım bir kiz vardi evli bir adamdan hoslandi, ailesi onay vermedi...Ailesi onay vermeyince,ailesine rest cekip, adamin evine yerlesti .Sonra bor de çocuk yaptı adamdan..
.Tabi ,duygular sicagi sicagina iken evli bir adamla beraber olmanin sikintilarini dusunememisti ama, birden karsisina ilk es geldi, adamin ilk esinden olan iki cocugu geldi....
Birde maddi sikintilar çıkınca,kız da çalışmak zorunda kaldı...Bir yerde çalışmaya başladı...Burda genç bekar ve iyi geliri olan bir çocuk bundan hoslandi, ama bu kız ,o çocuğa evet diyemedi...Bir yandan ilk eş ve bir yandan ilk eşten çocuklar bir yandan kendi cocugu, bir yandan kendisinden hoşlanmış olan bekar erkek.....Kız cok cok pişman olmuştu ama iş işten geçmişti....
Yani kızlar siz siz olun evli erkeklerle birliktelik yasamayin, hem cok sıkıntı ve problem yaşarsınız, hem de size ilerde gelecek olan hiç evlenmemiş bekar erkekleri kaçırmış olursunuz....Evli adamın ilk eşi ve çocukları da cabası.......Lütfen forumdakj genç kızlar, lütfen evli erkeklerle ilgilenmeyin kendinize yazik edersiniz ornekteki kız gibi....
Merhaba arkadaslar, bunu genc kiz uyelere ornek olsun diye yazmak istedim....
Valla reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorlar dilaycım, bu da o hesap, istediğimiz kadar felaket tellalı olalım, şom ağızlarımızı kapatmayalım, hatta sır kapısına bağlayalım, cıxxx hevesli olan, daha da heves eder, gider yapışır birine.Istedigimiz kadar örnek verelim, okusunlar, icinde olanlar yapar, hemde zevk ala ala...![]()
ya sen daha dün boya posa boy farkı ile sevişme üzerine konu açmamış mıydın ne iş piyasa konu sürmüşsün ekrana bu seferBen genç kizin kandırıldığını düşünüp üzülüyorum...Yoksa evli adama önceden kız göz koymussa elbette kız suçludur....Ama ben kizin kandırıldığını düşünüyorum.....
Ablacim çalışan kadin deyince sizin aklınıza belki hep masabasi iş yapanlar geliyor....Bu kız asgari ücretle bi yerde temizlik yapıyor...Yani durumu iyi olsa inan yapmak istemez.....Masabasi iş ulan kadınların oranı az yani...
Ben, kız kendine yazik etmiş diye kıza üzüldüm....Gerçi ondan önce, ilk kadına cok daha fazla üzüldüm...
Adam boşanmış bir adam değil, adam evliyken bu gidip beraber olmuş.....Kizin üzüldüğü nokta şu ; bekar bir erkekle evlenmek varken, gidipte evli bir adamla birlikte oldum, bi yandan ilk kadin bosanmadigi için kız kağıt üstünde hala bekar, bir yandan adamın ilk eşinden çocukları, bir yandan toplum ve ailesi tarafından dışlanmışlık vs....Yani kız diyor ki bu adamla evlenecegime, keske bekar biriyle evlenseydim...
bahsettiğin kız birinci derecede suçlu.Bu konudaki en büyük suçlu Erkektir...Onun için ben önceki yorumlarında hep, hem genç kıza üzülüyorum, hem ilk kadına üzülüyorum dedim.....İlk kadına üzülüyorum çünkü eşi tarafından aldatıldığını....Genç kıza üzülüyorum çünkü kandırıldı,kim bilir adam neler söyleyip kandirmistir... Ben olayda kizin kandırıldığını düşünüyorum...
Ama en suçlu olan erkek , evli olduğun halde neden elin genç kızının peşinden kostun..
Sonraki suçlu genç kız, adamın evli olduğunu bile bile neden adamla beraber oldun...Büyük ihtimalle kandırıldı..Yani mağdur olan iki kadin....