• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli adamlara bulaşmayın yeter

Isteyen istedigi ile iliski yasar, yasiyor da. Donup kendinize bakmak yerine suclayici ifadeler kullanmak bile insanlari uzaklastirmaya yeter.
isteyen istediğiyle ilişki yaşar derken? Buna evli kadınlara göz diken şer..ler ya da evli adamlara göz diken .....pularda dahil mi sence ? Özgürlüğün de suyunu çıkarmamak lazım

Arkadaşınızı tanıyamadı iseniz normal değilsiniz.
1 yıldır arkadaşız. Doğuda olduğumux için arkadaş çevresi yok. Öyle arkadaş olduk. Evlenmeden önce yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Evet bazı vukuatları oldu ama bende onun hayatı deyip karışmadım. Akşam artık benim hayatıma müdahale ettiğini görünce karışma gereği duydum

1 yıldır arkadaşız. Doğuda olduğumux için arkadaş çevresi yok. Öyle arkadaş olduk. Evlenmeden önce yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Evet bazı vukuatları oldu ama bende onun hayatı deyip karışmadım. Akşam artık benim hayatıma müdahale ettiğini görünce karışma gereği duydum
yaptıklarına sessiz kalınca buna da sessiz kalacağını düşünmüş olmalı

Ya yemin ederin sinirden ça

çatlıyoruorum dünden beri. O benim kocam ya kocam. Bende onun karısıyım.sana noluyo. Sen neden eşime bakıp gülmeler şaka yapmalar vs vs yapıyorsun. Birde en yakın arkadaşım derdim yazıklar olsun ya.
En yakın arkadaşınız eşine nasıl bakıyor anlamadım? Ayrıca şaka yapıp gülmek suçmu? Medeni insanlar kadın erkek aynı ortamda birbirleriyle konuşup şaka yapabilirler. Ben mi uzaydan geldim sizler mi çok kıskançsınız anlayamadım. Bizim dostluklarımızda herkes birbiryle sohbet edebilir. Kimse kimsenin üstüne atlamaz.

Bence siz çok takıyorsunuz yok arkadaşım eşime baktı yok espri yaptı falan. Eşinize güveniyorsanız kendinize de güveniyorsanız takmayın ama her gülene espri yapana da eşimde gözü var muamelesi de yapmayın yaşadıklarınız sizi buna itebilir ama arkadaşınıza bu yaftayı yapıştırmak bu kadar kolay olmamalı herkeste evli erkek avcısı değil sandığınız gibi.

Benim çok yakın arkadaşımda eşimin yatakta nasıl olduğunu sormuştu merak etmiş!!. Neyse bu sebeple arkadaşlığımı bitirdiğimi eşim anlamasın diye başka sebepler koydum araya. Ben utandım. Eşimde bunu duyup egosu tatmin olmasın istedim brazda bu sebeple belli etmedim.
Herzamn böyleleri olacak.

Benim çok yakın arkadaşımda eşimin yatakta nasıl olduğunu sormuştu merak etmiş!!. Neyse bu sebeple arkadaşlığımı bitirdiğimi eşim anlamasın diye başka sebepler koydum araya. Ben utandım. Eşimde bunu duyup egosu tatmin olmasın istedim brazda bu sebeple belli etmedim.
Herzamn böyleleri olacak.
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyecek başka söz bulamadım dünyanın çivisi çıktı resmen

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyecek başka söz bulamadım dünyanın çivisi çıktı resmen
Daha sonra evli bir arkadaşımızla birlikte oldu bu kız daha sonra onu da bu evli arkadaşımızın 10senelik çok samimi arkadaşıyla aldattı. Somra bu kişiyle nişanlandı. Bisüre sonra nişanı atıp onum çok yakın bir arladaşıyla sıkı fıkı görüşmeye başladı herhalde onlada var arasında bişey. Ama sorsan çok düzgün bi kızdır:D

Ya ned n evli adamlar tatlı geliyor size yeter ya. Başta annem denen o kadın. Ve en yakın kız arkadaşım. Yeter artık vazgeçin evli adamlardan. Evet dün akşam. Kız arkadaşımın resmi nikahlı eşime (düğün olmadı ama eşim) bakışlarını yakaladım. Yuh artık gerçekten ya. Yuh artıııııkkkkkkkk. Sürekli eşime bakıp konuşmalar. Espri yapmalar. Nedir bu arkadaş. Eve geldim eşim gayet ciddi. Bir daha bu ortama girmeyelim dedi.!!!!!anladım tabi adam da rahatsız oldu.

Böylelerini temiz bi rezil etmek lazım benimde tahammülüm yok bu g.zekalılara! Evli erkeklerin bekarlara merakıda ayrı konu. Allah ıslah etsin uzak olsun boyleleri.

Daha sonra evli bir arkadaşımızla birlikte oldu bu kız daha sonra onu da bu evli arkadaşımızın 10senelik çok samimi arkadaşıyla aldattı. Somra bu kişiyle nişanlandı. Bisüre sonra nişanı atıp onum çok yakın bir arladaşıyla sıkı fıkı görüşmeye başladı herhalde onlada var arasında bişey. Ama sorsan çok düzgün bi kızdır:KK70:
kız ...şarlıkta sınır tanımıyor desene ? Okurken benim başım döndü

He bu 10 aenelik arkadaş dediğim kişiyle birlikteyken de onu dolduruyordu. Doldurduğu kişide benlm hakkımda eşime eşim hakkında da bana kötü şeyler söylüyordu az kavga etmedik.

Annenizin durumundan dolayı biraz hassas davranıyor olabilir misiniz?
Benim eşimi arkadaşlarım çok sever, inanılmaz komik ve eğlencelidir. Ona her gülen kişiden şüphelenmeye çalışsam ohoo.

Evli erkeklerle beraber olan kadınları eğer biliyorsam selam dahi vermiyorum, bırak çevremde tutmayı. Erkekler için de aynısı geçerli tabi. Nefret ediyorum evli biriyle beraber olan kişiliksizlerden.
Evli olup başkasıyla beraber olanlardan ise iki kat nefret ediyorum, hatta 10 milyon kat nefret.

Benim bekar arkadaşım da eşimle birlikteyken eşimle espiri yapıp gülerler ne bileyim hiç aklıma da böyle birşey gelmemişti.

bence kadınların evli erkeklerle olma nedeni, ego tatmini. 'Başkasına ait bir şeyi elinden aldım' arzusu. Tamamen kadın düşmanlığından ileri geliyor ayrıca. O hayatta bir şey olmamamışlığın verdiği ezilmişliği bununla tatmin ediyorlar.
Erkeklerin ise tamamen daha fazla meme-popo elleyeyim hissinden oluyor. Toplum içinde 'evine bağlı adam' zayıf adam gibi gösteriliyor. Erkeklerin birbirleriyle yarış halinde olması da büyük etken. Oysa ki evini mutlu edemeyen, karısının çocuğunun yüzünü yere düşüren adam zayıf ve eziktir. Şunu bir kabullenseler artık.
O da işte yine, 'erkektir yapar' sözünü mıh gibi işleyen beyinler yüzünden oluyor ya.

Back
X