Evli adamlara bulaşmayın yeter

Evlendikten sonra arkadaşlarınızla görüşmeyecekseniz bir zahmet bekarken de görüşmeyin yalnız takılın. Ayıp ya. En yakın arkadaşım ben bekarım onun kocası var diye benimle görüşmeyecek. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Eşimin arkadaşlarıyla da görüştük benimde. Henüz kocamı aldatmadım. Eşimde beni . Bizde gariplik var sanırım. Hayır benim niyetim varsa evli bekar farketmez ki. Eşini aldatmaya meyilli adam şerefsiz olduğuna göre dur bu evli buna yanaşmayayım demez ki. Adam zaten şerefsiz. Evlidir ayıptır demez ki. Ne saçma düşünceler. Bu erkeklerin nefsi de öyle ki arkadaş hapşırsan kabarıyor.

Bizde bundan başka bişeyi savunmadık gibime geliyor ama gördüğünüz gibi gayette haksız saygısızlık yapıldı düşüncelerimize.

Bilginize.

Ben bu tedbirlere evden çıkarken hırsız hirmesin diye kapıyı kilitlemekle aynı mantıkla yaklaşıyorum. Aman insamlar iyi bişey olmaz deyip kapıyı açık bırakırsan ne olur? Sen tedbirini alacaksın hırsız girerse onun ahlaksızlığı ama kapıyı kilitlemeyip sonrada aman hırsız neden girdi diyebilir misin?

Ne alakası var hanımefendi ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz. Mesafe diyorum. Eşim iş yerinden bi bayan arkadaşıyla samimi olamaz tabiki. Neden rahat davranayım neden rahatlığı empoze edeyim ki? Siz rahat davranırsanız eşinizi de o şekilde yönlendirmiş olursunuz. Ama siz erkeklere olgun gözüyle bakıyorsanız asıl orada yanılıyorsunux
hanımefendi kadın-erkek karışık çalışılan bir işyerindeyim. emin olun erkek eşlerin samimi oldukları kadınları evdeki eşleri adlarını bile bilmezler. ben neler duydum neler gördüm aklınız şaşar. eğer eşler dilerse o kadının adını asla anmaz evde bile. sorsanız "o kim?" derler :KK14:
aldatılma fobisi oluşturdum resmen kendi kendime bunları göre göre :KK54:

Allah evlatlarınız dahil sahip olduğunuz her şey benim diyor
Sahip olmayı abartmak yaradanın gücüne gider
Benim eşimin sınırsız özgürlüğü vardır, asla karışmam ve kıskançlık hissim yok denecek kadar azdır ancak kurallarımı bilir, aldatırsan beni yorma pılını pırtını topla git diye başından söylemişimdir. İnsanların anlatmak istediği herkesi potansiyel tehlike kocaları da hint kumaşı gibi görmek. Eşim o benim ailemin içine giren adam, arkadaş ortamıma mı giremeyecek, böyle bir sakınma şekli doğru değil. Eş kendini bilirse sorun yok, kısıtlama ile çözülecek işler değil bunlar, ben kimsenin kezban olduğunu falan düşünmüyorum, hem cinslerim için kullanılan bu tabirden hiç hoşlanmıyorum anlatılmak isteneni izah etmek istedim sadece sağlıcakla kalın
iste daha deminde dedigim gibi erkek zaten yeter ki istesin her nerde ne zman olursa yapar
ama ben de sebebiyet vermemeye çalışırım.
direk de kiz arkadasima gelme demem cunku benim cevrem zaten boyle gelmez bilirim ona gore secerim arkadasimi
kufure girmedikce tabi ki saygi duyarim herkese
ben boyle dusunurum siz boyle düşünürsünüz
ben de diyorum mesela bazen tvde gorunce beni aldatirsan defolup gidersin eyvallaim olmaz sana cocugum da olsa dedm bi kere sustu
e simdi ben boyle dedim diye beni aldatmayacagi kesin mi hayir
isterse zjncirleyim yaoan yine yapar yaparsa da
ama benim icim rahat ben sebebiyet vermiyorum.kendi karakteri bozukmuş derim

eşini tebrik ettim, çoğu erkek tam tersi davranır, bir daha sokmayın eşinizi o ortamda dediği gibi görüştürmeyin o kızla, siz dde görüşmeyin mümkünse

Hanımlar konuyu saygıyla tartışamayacaksanız baştan söyleyinde uyarılar teker teker gelsin, adamları da al aşağı etmeyin kadınları da.

Ben bu tedbirlere evden çıkarken hırsız hirmesin diye kapıyı kilitlemekle aynı mantıkla yaklaşıyorum. Aman insamlar iyi bişey olmaz deyip kapıyı açık bırakırsan ne olur? Sen tedbirini alacaksın hırsız girerse onun ahlaksızlığı ama kapıyı kilitlemeyip sonrada aman hırsız neden girdi diyebilir misin?
tam da demek istedigim buydu
sebebiyet vermemekten kastim
cok iyi dediniz

canim o arkadaştan uzak dur..
evinede bekarlari sokma.. izin verme.
ben olsam direk bitirirdim..
1 bi arkadaşim vardi.. kocasinin peşinde olan çok kız var dedi bi anda öldüresim geliyo dedi. banada uyardi sakin bekarlarla arkadaşlık yapma dedi sadece bekar degil evli kadin bile göz koyuyo. ne insanlar var dedi.. sora aklimda kaldi işte.
2 şimdi eşimin teyzesinin kızından bahsedicem adı gamze olsun.
komşu ve gamze çok samimlerdi.. bi gün komşusu gamzenin kocasina göz dikmiş..
gamzenin bundan haberi yokmuş. sora mı
boşandılar.kocasi komşusuyla evlendi (komşusu da kocasindan boşanmişti)
bi yıl geçmeden boşan...
ee sora adam gamzeye geri döndü. yine evleniyolar. bu kez hamile.
seviyorum ben kocami o beni sevmesede diyo ok aşıkmış da bla blaa.
bende karışmadim anlatiyom beni duymazdan geliyo. sora banane elalemden dedim.
zaten samimi de degildim. kendi bilir.
ama şu ki komşu olun da yakınlık kurmayin.. hiç belli olmuyo insanlara. ben hiç güvenemiyorum vallaa
Evlenmeden önce sen de bakardın o zaman velilerin evine girmiyordun demek .

Çok fazla tanıdığımın evli olduğunu yıllar sonra öğrenmişliğim var. Eşlerini aldatmışlarmıdır bilemem Allah bilir iftira atamam ama bu kadar serbest bırakmak doğru mu? Bir kadın eşinize başka gözle bakabilir eşinizinde aklı çelinebilir. Buna tuhaf gözle bakmayın bunlar oluyor. Evli bir adamın bekar gibi yaşaması kapı açması demektir. Neticede kadın onu bekar sanıyor değil mi?bÇok şükür eşim benden önce düşünür bazı şeyleri. Dikkat eder. Bi arkadaşıyla karşılaisa dahi gelip söyler. Hiç bizaman ona kimle konuştuğunu söyle demedim. Ama ilk baştan hep kemdisi böyleydi hala da öyle

Ve çok önemli bir nokta var oda saygı!!! Siz gayet iyi niyetli olabilirsiniz ama karşınızdakiler evli bir çift ve neyden rahatsız olup olmayacaklarının hesabını size vermek zorunda değiller. Bu onların kararı. Bu sebeple onları rahatsız etmeyecek şekilde davranmaya mecburdur 3.kişi. Siz onların neyden rahatsız olacağını kestiremeyebilirsiniz. Bu sebeple ona göre davranmanız gerekir. Samimisinizdir ama eşi belki rahatsız olack? Bu bizi ilgilendirir mi?
Hemen eşine güvenmiyor demekki demek ne kadar doğru. Siz saygılı olun nesafenizi koruyun baktınız ki hala yadırganıyor demekki o kişilerle aynı kafada değilsimiz arkadaş olmayın bunun nesi zor

tam da demek istedigim buydu
sebebiyet vermemekten kastim
cok iyi dediniz

Bende bunu savunuyorum♡
Üstüne basa basa da söylüyorum Kadında Erkekte kendini bilmeli, içinde olan her şekilde yapar, kadinda yapar erkekte. Gerçekten artık başka taraflara çekilmesin düşüncelerimiz

o başkası suçu yüklenir o zaman sen eşeğe takılı kaldın belli bunun adıda taraf tutmaktır

hayır eğilimi olan insan sorunludur zaten. anlatmak istediğim bu. eğimli kocalar var diye göz diken kız mı suçlu? ya da gerçekten hangi kıx böyle bir ilişki ,ster. öfkeyle yargılamadan önce empati yapmak lazım.

Ve çok önemli bir nokta var oda saygı!!! Siz gayet iyi niyetli olabilirsiniz ama karşınızdakiler evli bir çift ve neyden rahatsız olup olmayacaklarının hesabını size vermek zorunda değiller. Bu onların kararı. Bu sebeple onları rahatsız etmeyecek şekilde davranmaya mecburdur 3.kişi. Siz onların neyden rahatsız olacağını kestiremeyebilirsiniz. Bu sebeple ona göre davranmanız gerekir. Samimisinizdir ama eşi belki rahatsız olack? Bu bizi ilgilendirir mi?
Hemen eşine güvenmiyor demekki demek ne kadar doğru. Siz saygılı olun nesafenizi koruyun baktınız ki hala yadırganıyor demekki o kişilerle aynı kafada değilsimiz arkadaş olmayın bunun nesi zor
En Büyük KK:KK200::KK52:

hanımefendi kadın-erkek karışık çalışılan bir işyerindeyim. emin olun erkek eşlerin samimi oldukları kadınları evdeki eşleri adlarını bile bilmezler. ben neler duydum neler gördüm aklınız şaşar. eğer eşler dilerse o kadının adını asla anmaz evde bile. sorsanız "o kim?" derler :KK14:
aldatılma fobisi oluşturdum resmen kendi kendime bunları göre göre :KK54:

Elbette biliyorum bilmez miyim çok kalabalık bir camiadayım karısının yanında kardeşim diyor akşamına kucağında neler neler. Ben böyle bir ortamda çalışıyorum inanın çok zor. Kimseyle muhattap olmuyorum çok nadir oda iş için sadece konuşurum benden uzak olsunlar. İlk masama gelen ilk yüzük parmağıma bakıyor. Ben kadınım anlıorum ama erkekler daha normal görüyorlar bu durumları küçük bir topluluk anlamıyorlar büyük bir çopunlupunda işine geliyor.
Eşim bu anlamayanlardan çok defa lafıma geldi büyük bir "yuh" çekerek uzaklaştı.
Enson çocukluk arkadaşını sildi geldi anlattı bama ahlaksız diye şaşkındı hiç tanımamışım diyerek başka bir ortak arkadaşının karısıyla olmuş şimdi de evleniyorlar. Böylelerini etrafta barındırmak algı yaratır hiçgerek yok

Beyin bulunduğu ortama kolay alışır.

Bende bunu savunuyorum♡
Üstüne basa basa da söylüyorum Kadında Erkekte kendini bilmeli, içinde olan her şekilde yapar, kadinda yapar erkekte. Gerçekten artık başka taraflara çekilmesin düşüncelerimiz
aynen
kocam yapmazcilardan olduk resmen
kocamiz bir numara cok yakisikli herkesin gozu ustunde dusunur olduk
pamuklara sardik kocalarimizi
oyle bisey yok olamaz da ..
ben bu konuda kocama da kadinlara da guvemem
gozleri yere baksin ni zahmet zor degil...
oyle kadinlar var ki mahsus adamin gozunun icine icne bakiyo kiskirtiyo
ve oyle adamlar var ki yeri geliyo kizi yasindakilere sarkiyo yer geliyo öz kizina tecavuz ediyo
kimse bu devirde guvenden bahsetmesin
o eskidendi...

Bekarken evli arkadaşlarımla iletişimimi kestim,
Boşandıktan sonra herkesle kestim,
Hissettiğim öfkenin haddi hesabı olmadı, genç yaşımda kaşlarımı çatmaktan yüzüm kırıştı.
Erkek evlat yetiştiren de,kız evlat yetiştiren de bizler değil miyiz?
Erkekler neden fırsatçı,kadınlar neden buldumcuk olsun ki herkes insan olsun!

hayır eğilimi olan insan sorunludur zaten. anlatmak istediğim bu. eğimli kocalar var diye göz diken kız mı suçlu? ya da gerçekten hangi kıx böyle bir ilişki ,ster. öfkeyle yargılamadan önce empati yapmak lazım.
iyide ben kızları sorumlu tutmuyorum ki bu işten sadece anlatamadığım da bu siz inatla kızları suçlu gördüğümüzü düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz işte sanıyorsunuz ki biz inatla kocalarımızı savunuyoruz hayır işte bak siz inatla savunuyorsunuz bunu yapan kadınsa kadın suçludur benim nazarımda ama yok siz inatla taraf tutun aman bekar kızlarımıza laf gelmesin yapana da gelmesin yapmayana da gelmi sapla saman karışık kalsın bizde

Evet eşim eve gelince çok sinirlendi zaten. Nasıl insanlarla arkadaşsın bak der gibi tavırlara girdi. Kız 1 yıldır arkadaşım. Burda birbirimizden başka kimsemiz yok diye zorunlu samimi olduk
Eşiniz 1 yıllık arkadaşınızı ilk defa mı gördü?yani ilk defamı aynı ortama geldiler?

Back
X